bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- beton kemalist olmak5
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde6
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- mansur yavaş9
- mister bomba bomba erecto2
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- yeni parti8
- nervio varıdı nerede o13
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- windows 84
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- sarapci koala8
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- hayatın kuralları6
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- vaat edilen topraklar2
- radikalkemalist3
- defne isimli kadınlar2
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- duş almak3
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- islam barış dinidir11
- başı açık kızların daha azgın olması2
- yazarların favori oyun karakteri15
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- gürcistan5
- 1948 arap israil savaşı12
- mason greenwood5
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı2
- tavuk şiş4
- pozcu3
- kadınların şiirden anlamaması5
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım4
- yavru kediye tekme atmak3
- galericiler battı mutlu musunuz5
- osuruktan şiirler89
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
kutuplaştırma ve ötekileştirme hastalığında zirve yapmış sözlük kişisi.
olum, abdülhamitçiyiz diye adamakıllı bir amaçla, titizce ve iyiniyetle yazılmış bir esere sahip çıkamayacak mıyız la? ki o da abdülhamitçi isek daha...
(bkz: şimdi bana küfrettireceksiniz)
olum, abdülhamitçiyiz diye adamakıllı bir amaçla, titizce ve iyiniyetle yazılmış bir esere sahip çıkamayacak mıyız la? ki o da abdülhamitçi isek daha...
(bkz: şimdi bana küfrettireceksiniz)
isim yapmaya çalışan vasat troll.
afedersin çaylak olduğum için mesajı buradan atabiliyorum. *
ardından silicem.
------------------------------------------------------------
başlamadan önce \'\'bahsettiğinin dışında düşünelim şu olayı\'\' demiştim.
ayrıca ben çelme takana çelme takmadığı için senin onu suçladığını söylemedim. sen karşılık vermemeyle ilgili değil daha önceden kötülüğü yapmayanı suçlamışsın. kafa çalışmıyosa hak ediyor mu?
mesela engelli hastalar rehabilite servislerinde aşağılık hasta bakıcılar tarafından şiddet gördüğünde, \'\'önce neden engelli, hasta bakıcıya şiddet göstermemiş ya da bişe yaptığında karşılık vermemiş\'\' demek gibi bir şey seninki.
ayrıca ben bu komplo meselesiyle ilgili bir şey dedim mi? o konunun dışında bahsedelim dedim. senin \'\'kötülük yapılan, kötülük yapmadığı için kötülüğü hakeder\'\' mantığına karşıydı tepki.
yok islamaymış komploymuş sonra başkası çıkıp yahu ne komplosu gibi sözler içeren çıkmazı olmayan bi muhabbete değildi tepkim.
ardından silicem.
başlamadan önce \'\'bahsettiğinin dışında düşünelim şu olayı\'\' demiştim.
ayrıca ben çelme takana çelme takmadığı için senin onu suçladığını söylemedim. sen karşılık vermemeyle ilgili değil daha önceden kötülüğü yapmayanı suçlamışsın. kafa çalışmıyosa hak ediyor mu?
mesela engelli hastalar rehabilite servislerinde aşağılık hasta bakıcılar tarafından şiddet gördüğünde, \'\'önce neden engelli, hasta bakıcıya şiddet göstermemiş ya da bişe yaptığında karşılık vermemiş\'\' demek gibi bir şey seninki.
ayrıca ben bu komplo meselesiyle ilgili bir şey dedim mi? o konunun dışında bahsedelim dedim. senin \'\'kötülük yapılan, kötülük yapmadığı için kötülüğü hakeder\'\' mantığına karşıydı tepki.
yok islamaymış komploymuş sonra başkası çıkıp yahu ne komplosu gibi sözler içeren çıkmazı olmayan bi muhabbete değildi tepkim.
Bilgi birikimi yüksek, olaylara bakış açısı mantıklı, eli ayağı düzgün entryler çıkarabilen nadir onuncu nesil yazarlarından. TC ve Atatürk düşmanı yobazlara verdiği ayarlar da cabası.
dindar müslümanlar(!) tarafından sözlükte sanal sarkıntılık yapılan kadınları savunmak için, illa kadın olmaya gerek olmadığını bilecek kadar uygar erkektir.
seviyeyi malum tiplerden öğrenmez, öğretir....
seviyeyi malum tiplerden öğrenmez, öğretir....
Cinsiyeti onemli olmayan, kadin veya erkek ki bu bizi baglamaz, gercekten guzel yazdigina inandigim bi' yazar. Onun gibileri sozlukte gormekten mutluyuz.
ne olduğu belirsiz er veya hatun kişi. laf sokmaya meraklı ama öğrenecek.
yahu bilmem kaç yıl önce okuduğum kitap. okumamış olsam içeriğini nereden bileceğim? ilk taşı hayatında hiç unutmamış olan insan üstü yaratıklar atsın...
cahilliği boydan akan yazar ve bu cehaletin ortasında ismail beşikci'yi eleştirmeye kalkıyor, hayır eleştiremezsin demiyorum ama önce bir oku ve en azından kimi okuduğunu bil. fikret başkaya'nın yazdığı kitabı ismail beşkici'nin yazdığını söyleyebilecek kadar yüce bir birikime sahiptir. bu da görseli, maazallah siler falan.
görsel
görsel
(bkz: ali ismail korkmaz)
daha savundugu adamın adını bilmiyor... http://www.uludagsozluk.c...ellemesi-yapan-geziciler/
arkadaşım isminin olduğu yazı... telefonda entry numarası verilmiyor. Zall sagolsun.
arkadaşım isminin olduğu yazı... telefonda entry numarası verilmiyor. Zall sagolsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar