bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- futbol21
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı6
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- akp bitince ne olacak15
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- ciguli kral20
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi6
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- insanların yüzde 20 sinin iç sesinin olmaması4
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler5
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi5
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- abd iran savaşı6
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- abdulkadir selvi6
- macron koştu diye kavga etmek6
- güne bir şarkı bırak10
- zengin yakışıklı esmer zeki kaslı olmak3
- ona bir şey söyle15
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
- ankara da nato zirvesi14
- reise biyat edeceksiniz ulan köpekler3
- yol yabdı4
- kol saati takmanın anlamsızlığı12
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- usualsuspect'i ifşalıyorum gelin2
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- erdal beşikçioğlu4
- emmanuel macron3
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor3
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması4
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- otel odasında ölü bulunmak8
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- fusya semsiyeli yabanci14
- uysaljakoben8
- kötü araba kullanan şehirler2
- z kuşağı kızları5
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar9
- ölümün en iyi tanımı14
- nike'yi nayk diye okuyan hırbo5
- her yazarın eşit olmaması6
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi6
- aquila bicipite6
- raikagetokatlayan5
94.5 frekansının sadece istanbul'a ait olup olmadığının merak edildiği radyo istasyonudur. tüm türkiye'de aynı frekans mı yoksa? uzun yola çıkacağız, eğer her yerde çekiyorsa 250 tane cd almayalım *
çekme kaset programıyla insana müzik ziyafeti yaşatan radyo.
yurtiçinde, yurtiçinde, internet varsa dinlediğim tek radyo kanalı. gönül ister bunun gibi daha çok radyo kanalları olsun, bi tek buna bağlı kalmayalım.
salı mixed folder, çarşamba çekme kaset, perşembe blues perişan ile harikalar yaratan radyo.
az önce anathema - deep çalarak gönlümü fethetmiş radyo.
radyoların kıralı.
An itibariyle Pink Floyd-Welcome to The Machine çalarak gönüllerimizde taht kurmuş radyo kanalı.
bugün saat 16. 15 de ozzy nin sunduğu sound of rock programına manga konuk olacaktır. dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
manga'yı başarılı bulanların dinlediği radyo kanalı. geçiniz.
pearl jam çalmakta. yokluğunda 96.2 radyo eksen iyi gidiyor.
izmir'de frekansı olmayan yerel radyo. internetten kasıyoruz.
Az laf çok müziğin olması dilediğim radyodur.
En sevdiğin saatleri sabahın körüdür çünkü kimsecikler programda carcar konuşmamaktadır ve şahane şarkılar çalmaktadır.
Ama gel gör ki iş dönüş saatleri maalesef ki bol geyik az müzik felsefesiyle yürümektedir.
En sevdiğin saatleri sabahın körüdür çünkü kimsecikler programda carcar konuşmamaktadır ve şahane şarkılar çalmaktadır.
Ama gel gör ki iş dönüş saatleri maalesef ki bol geyik az müzik felsefesiyle yürümektedir.
geyikli radyodur.
akşam şirketten eve gelirken arabada açıp dinlediğim kaliteli radyo. önceki yıllarda da dinlerdim ama geyiği çok abartmaya başlamışlardı. son zamanlarda geyiği dozunda tutuyorlar. çaldıkları parçalar da kaliteli zaten. takipteyiz.
mesut süre , kemal ayça, metehan mert çakır triosunu kaybettikten sonra sonu belli olan radyoydu, bu marka değerini yaratan adamları kenara atıp bitmeyeceğini düşünerek giydirmeli twit atarak yürümüyor işler.
Ha noldu? kalite baki kaldı, değişmedi. Onlar kent fmde eskisinden iyi devam ediyorlar. Rock fm'in hali ortada. Yazık keşke şimdi duyar kasan herkes 2 ay önce bugünler belliyken birşey yapmaya çalışsaydı da bunu görmeseydik.
Ha noldu? kalite baki kaldı, değişmedi. Onlar kent fmde eskisinden iyi devam ediyorlar. Rock fm'in hali ortada. Yazık keşke şimdi duyar kasan herkes 2 ay önce bugünler belliyken birşey yapmaya çalışsaydı da bunu görmeseydik.
Lan noluyor...
Sabah rock fm i açtım ve kuran okunuyordu. ilginç, metehan imana mı gelmiş diye düşündüm fakat kanalı satmışlar. üzücü... bir nesli(ben dahil) rock müzikle tanıştıran radyo istasyonuydu be.
Sabah rock fm i açtım ve kuran okunuyordu. ilginç, metehan imana mı gelmiş diye düşündüm fakat kanalı satmışlar. üzücü... bir nesli(ben dahil) rock müzikle tanıştıran radyo istasyonuydu be.
el değiştirmesi, kemal ile Metehan'ın kaybı; ticari getirisinin çok düşmesi maalesef mefta olmasına sebep olmuştur. üzüldük tabii, ilk açıldığından beri dinliyorduk.
mesut ve Metehan kent fm'de devam ediyorlar. elbette ki eski tadı yok. artık kerhen dinliyoruz, arabada denk gelirsek ve haber dinlemekten sıkılırsak.
gerçi bu habitat Mesut'a daha çok uymuş gibi, zira ciddi bir popülerlik takıntısı var onun. pop ve avam bir radyo beklentilerini karşılayacaktır.
mesut ve Metehan kent fm'de devam ediyorlar. elbette ki eski tadı yok. artık kerhen dinliyoruz, arabada denk gelirsek ve haber dinlemekten sıkılırsak.
gerçi bu habitat Mesut'a daha çok uymuş gibi, zira ciddi bir popülerlik takıntısı var onun. pop ve avam bir radyo beklentilerini karşılayacaktır.
Ozellikle bu tip saatler ve havalardaki vazgecilmezimdi. O sacma sapan yollarda anlamsiz isler pesinde kostururken, bir nebze olsun gulumseten, guzel hatiralar birakan o organizasyona selam olsun.
zamanın sıkı yayın yapan, rock müzik dinlemenin ve hissetmenin mümkün olduğu radyosu.
varlığı yitti gitti orası ayrı.
bi bakayım dedim internet üzerinden eskiyi tutmasada var esamesi.
haberi olmayan eski müdavimler bi bakarsa..
(bkz: https://www.rockfm.com.tr/)
varlığı yitti gitti orası ayrı.
bi bakayım dedim internet üzerinden eskiyi tutmasada var esamesi.
haberi olmayan eski müdavimler bi bakarsa..
(bkz: https://www.rockfm.com.tr/)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar