bugün

/78
fernandao adlı kamyoncudan gömlek gömlek üstündür. şu adamı güldürün şöyle yav.
elinden gelen çabayı göstermiş, son haftalarda gol sayısını arttırmış ama beklenen van persie" yi sergileyememiş futbolcu. formsuz halinin bile ilk yarıyı ligde 20 golle bitirmesi gerekirdi. daha tam kapasite oynamıyor.
dünya yıldızıdır.

bunu attığı golden değil, bu maçta hasan ali'nin yaptığı ortada topu 180 derece arkasına pas atabilmesine dayanarak söylüyorum. o hareketi her futbolcu yapamaz.
sanki çölde bir vaha.

görsel
görsel
görsel
görsel
gençken abartılan boş kale golcüsü yaşlı balon. bi de dünya yıldızı diyenler var şu dedeye. evet.
fenerde ömrü uzun olmayacak olan golcü. zaten fenerde ömrü uzun olan golcü yokki amk.
boş işler müdürüdür . diğerleri gibi . karın doyurmaz işler yani .
Takıma adapte olma aşamasındadır.

Edit: Taşak geciyorum ha yanlış anlaşılmasın. Devre arasna girdik adaptesi mi kaldı işin.

Yalnız bizim burak bundan cok gol attı ha.
Türkiye'ye katar muamelesi yapıyor.

Sırf para için geldiği her halinden belli.

Türkiye macerası uzun sürmez...
Şimdiye dek bekleneni verememiş yıldız. Yine de kendisini, Podolski' yi, gomez' i, rodallega' yı ülkemizde izlemek güzel şey...
O eski halinden eser yok şimdi.
(bkz: tıraş makinesi)
headingi 99 olan futbolcu. kafa zımba gibi , maşallah.
ülkemize gelmiş en önemli süper star futbolcu. anelkayı filan da geçtim bak. bu adam gerçek bir süper star. şu an real madrid alsa kimse şaşırmaz o derece.

görsel
''Van Persie'ye pas atarsanız o gol atmaya başlar, o gol atmaya başlarsa siz şampiyon olursunuz.''

- Sir Alex Ferguson.

görsel
görsel
görsel
Fenerbahçemizin getirdiği en buyuk yildizlardan.
Doksana takmıştır. Ölçüp biçip vurması, neden dünya yıldızı olduğunu kanıtlıyor. Allah'ına kurban senin..
Ne çaktı be. Evet.
iste yıldız. 6-0.
Kalite kokan yıldızımız. ikinci yarı onun zamanı olacak. Evet.
O nasıl bi dalga şov lan? Adamın dibi dibi. Soğukkanlılığına kurban.
belki fizik olarak eski persie değil ancak kalitesinden pek birşey kaybetmediği ortadadır.

ligin ikinci bölümüyle fiziksel olarakda toparlanacagini tahmin ettiğimden rakipler için zor dakikalar yakındır.
severim kendisini ama benim için bir pierre van hoijdonk ya da alex de souza değildir tabiiki..
O ney la öyle. Efsane goller atmış oyuncudur.
giresun'a attığı son golle(fenerin 6. golü) beğeni toplayan futbolcu. çalımlarını alkışladım.

edit:takım tutmuyorum.
© copyright 2005 - 2026