bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- azgın türbanlı10
- dünyanın en kısa fıkrası4
- pandela41
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl4
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- evlenmekten korkmak10
- olgayella2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- manifest2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- normal sozluk3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- senegal7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- alttaki yazara aşık ol11
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- günün şiiri12
- pazartesi diyete başlıyorum2
- velvet ile revani yemek7
- istanbul ticaret odası ücretliler geçinme endeksi2
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- izlenmiş en kusursuz film5
- gerdek namazı10
- nermin2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- hayat pahalılığının giderek artması3
- amerika israil arası kızışma7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- üstteki yazar kimle evlensin5
- canımın hamburger çekmesi3
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- iskeleden atlarken pişmek2
- 2026 dünya kupası34
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- futbol29
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- sokuk yazarlar2
- kadın bir yazarın entry girmesi5
Bir tosuncuk.
Böğürsün bakalım birkaç gün daha. Bunu da kuyruğuna teneke bağlayıp göndeririz...
Of ya çok can sıkıcı tipler bunlar. Aralarından numunelik orjinal, bilgili tip çıkmıyor ki kapışmaya değsin.
Böğürsün bakalım birkaç gün daha. Bunu da kuyruğuna teneke bağlayıp göndeririz...
Of ya çok can sıkıcı tipler bunlar. Aralarından numunelik orjinal, bilgili tip çıkmıyor ki kapışmaya değsin.
Yok, onun için değil, "piramitlerin kendiliğinden oluştuğuna inanmıyorsun da evrenin kendiliğinden oluştuğuna nasıl inanıyorsun?" basitliğini tekrarlayan yüz milyonuncu kişi olmaktan hiçbir sıkıntı hissetmemene şey ettim.
Yahu biraz gayret, biraz araştırma... daha iyisini başarabilirsin... Kendini bu kadar sıradanlığa mahkum etme sevgili dostum.
Bak şimdi sana bir tık (ama sadece bir tık) daha üst seviyede ve tabi yine klasiklerden bir ateist eleştirme tüyosu vereyim:
"Ateistler ahlaksızdır demiyorum ama ateistlerin ahlakının bir temeli, dayanağı yok diyorum Dolayısıyla aralarında ahlaklı olanlar varsa bile o ahlak aparmadır. Yoksa bir ateist hiçbir kötülüğü kötülük olarak tanımlamak için bir temele dayanan bir ahlaki prensip ortaya koyamaz."
Oldu mu? Bak bunu düşünüp, diyebilenler entelektüel kabul ediliyor sizin camiada. Buradan yürü. Hayrını görür, bana da duacı olursun belki.
Hala umut ediyorum, bunlardan birisi bir gün daha önce duymadığım, beni şaşırtacak birşey söylemeyi başaracak.
Ama ne zaman?
Yahu biraz gayret, biraz araştırma... daha iyisini başarabilirsin... Kendini bu kadar sıradanlığa mahkum etme sevgili dostum.
Bak şimdi sana bir tık (ama sadece bir tık) daha üst seviyede ve tabi yine klasiklerden bir ateist eleştirme tüyosu vereyim:
"Ateistler ahlaksızdır demiyorum ama ateistlerin ahlakının bir temeli, dayanağı yok diyorum Dolayısıyla aralarında ahlaklı olanlar varsa bile o ahlak aparmadır. Yoksa bir ateist hiçbir kötülüğü kötülük olarak tanımlamak için bir temele dayanan bir ahlaki prensip ortaya koyamaz."
Oldu mu? Bak bunu düşünüp, diyebilenler entelektüel kabul ediliyor sizin camiada. Buradan yürü. Hayrını görür, bana da duacı olursun belki.
Hala umut ediyorum, bunlardan birisi bir gün daha önce duymadığım, beni şaşırtacak birşey söylemeyi başaracak.
Ama ne zaman?
Aynen piramit saçmalığı gibi, "ahlaki temel eksikliği" saçmalığına da verecek yanıtım var tabi ki.
Ama artık bıktım, usandım, sıkıldım. Ben bittim siz bitmiyorsunuz. Tam birinizin ağzının payını verdim diyorum, aradan üç gün geçmiyor, yeni biriniz türeyip, aynı saçmalıkları tekrarlıyor!
Yahu burada dershane mi açtım ki aynı şeyleri on bin kere anlatayım?
Neil Armstrong ve kaptan kusto kendilerine izafe ettiğiniz iddiaların yalan olduğunu söyleye söyleye ömürlerini tükettiler ama hala aynı yalanları tekrarlıyorsunuz! Size neyin ne olduğunu anlatmak asla mümkün değil.
Sizde biraz sağduyu olsa şunca ateist bilim insanının filan kıt bilginizle kafaya taktığınız soruları düşünemeyecek kadar aciz olamayacağını düşünür, ne yazdıklarını bir zahmet okur, sonra eleştiri yapmaya kalkarsınız.
Bak burada şunca yıldır din eleştirisi yapıyorum, tek bir kişi çıkıp diyemedi ki dersini iyi çalışmamışsın... Dediklerimi, çıkarımlarımı beğenirler, beğenmezler o ayrı ama hiçbiri iddia ettiğim konularda dinin ne dediğini bilmediğimi söyleyemedi, söyleyemez de...
Velhasıl mindere çıkmak istiyorsanız bir zahmet siz de dersinize çalışın, öyle çıkın. Böyle küçük enişte modunda rakip kabul etmem.
Ama artık bıktım, usandım, sıkıldım. Ben bittim siz bitmiyorsunuz. Tam birinizin ağzının payını verdim diyorum, aradan üç gün geçmiyor, yeni biriniz türeyip, aynı saçmalıkları tekrarlıyor!
Yahu burada dershane mi açtım ki aynı şeyleri on bin kere anlatayım?
Neil Armstrong ve kaptan kusto kendilerine izafe ettiğiniz iddiaların yalan olduğunu söyleye söyleye ömürlerini tükettiler ama hala aynı yalanları tekrarlıyorsunuz! Size neyin ne olduğunu anlatmak asla mümkün değil.
Sizde biraz sağduyu olsa şunca ateist bilim insanının filan kıt bilginizle kafaya taktığınız soruları düşünemeyecek kadar aciz olamayacağını düşünür, ne yazdıklarını bir zahmet okur, sonra eleştiri yapmaya kalkarsınız.
Bak burada şunca yıldır din eleştirisi yapıyorum, tek bir kişi çıkıp diyemedi ki dersini iyi çalışmamışsın... Dediklerimi, çıkarımlarımı beğenirler, beğenmezler o ayrı ama hiçbiri iddia ettiğim konularda dinin ne dediğini bilmediğimi söyleyemedi, söyleyemez de...
Velhasıl mindere çıkmak istiyorsanız bir zahmet siz de dersinize çalışın, öyle çıkın. Böyle küçük enişte modunda rakip kabul etmem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar