bugün
- film izlerken sevişmek5
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- tamer yiğit2
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı9
- akp'ye geçeceğime paşa paşa yatarım2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- 30 temmuz 20263
- yoran insanların ortak özellikleri6
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- yılbaşı tv programları2
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- yeni parti51
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- hikayeyi devam ettir52
- manifest grubu vs tarkan16
- basit bir insan olmak4
- almanya7
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin8
- mehdiye inanıyor musunuz10
- içi ve dışı farklı olan insan7
- nickten isim tahmini yapmak72
- danimarka5
- islam düşmanlarına bir soru9
- türkiye de çalışmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- özel hayat2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- sibel can3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- sözlük kızlarının kekleri11
- z kuşağı3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- eren kaşıkçı6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- dolunayı seyretmek4
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
Yeni yılın tüm uludağ sözlük yazarlarına sağlık, mutluluk, aşk, para , kimine bir sevgili, kimine bakire bir sevgili, kimine kaslı yakışıklı bir sevgili, kimine bir hoşlanılan kız , kimine laik izmirli bir kız getirmesi dileğinde bulunan yazar.
yeni yılda sağlık, huzur dilediğim uludağ sözlük yazarıdır.
çok tuhaf bir yazar. çözemedim yetişkin mi değil mi.
yılbaşı çekilişinde eşleştiğimiz yazar, kendisinden kömür istiyorum en samimi bir şekilde. *
hediyemin üstüne yatan yazar.
hani lan çekilişte biz çıkmıştık?
nerde hediyem?
hani lan çekilişte biz çıkmıştık?
nerde hediyem?
remember me, water for elephants filmlerindeki performansı ile beğenimi kazanmış aktördür. hatta remember me ile aktör olduğuna ikna oldum diyebilirim. açıkcası sadece alacakaranlık serisi ile değerlendirmeyi haksızlık olarak görüyorum.
ayrıca kendisi oyunculuk dışında müzikte de yeteneklidir diyebilirim.
fiziksel olarak sıradışı bir yanı yok, yani fena sayılmaz ama gülümsemesi hoştur.
ayrıca kendisi oyunculuk dışında müzikte de yeteneklidir diyebilirim.
fiziksel olarak sıradışı bir yanı yok, yani fena sayılmaz ama gülümsemesi hoştur.
Cedric iken tatlı olup edward olunca mide bulandırıcı bir parıltıya sahip olan oyuncudur.
kristen stewart denen kevaşenin aldattığı delikanlı. zaten bu özürlü ile çıkarsan olacağı buydu lan...
kaynak: http://www.dailymail.co.u...ffair-Rupert-Sanders.html
kaynak: http://www.dailymail.co.u...ffair-Rupert-Sanders.html
liselidir.
ayrı bir çekiciliği var bu adamın. gülüşü, yeşil gözleri, karışık yataktan yeni kalkmış hissi uyandıran saçları ve güzel bakışları var. Glamour Dergisinin okurları tarafından da dünyanın en seksi erkeği seçilmiş. listenin ikincisi Tom Hiddleston, üçüncüsü ise Johnny Depp.
bi furkan palalı değil.
bildiğin gavat. kristen stewart kendisini boynuzlamış ve affetmiştir. Kimse kızmasın bizim orda göte göt denir.
ne vampir rolüne büründüğünde ne de gerçek hayatında herhangi bir çekiciliği bulunmayan aksine yandan bakıldığında suratına basılmış hissi uyandıran bir ağıza ve buruna sahip, dizi ve film sektörüne kesinlikle yakışmayan bir oyuncumsu. gençliğinde de en az şimdiki kadar yeteneksizdi ama en azından bir gideri vardı. (bkz: harry potter ve ateş kadehi)
Bugüne kadar kendisine karşı nötr durumdaydım. Ancak, kendisinin Şebnem Ferah dinlediğini duyunca (bir şey anlamamış ve ''Türkçe çok zor bir dil'' diye eklemiş gerçeği ama) sempatik gelmeye başlamadı desem yalan olur.
hayranı olan kadınların yanıldıkları adamdır.
kadınlar robert'a değil, edward cullen'a hayranlardır. üzülerek belirtmeliyim, o yalnızca bir roman kahramanı. keşke böyle bir adam var olsaydı lakin pek mümkünatı yok gibi.
normal halinden pek hazzetmiyorum. ama vampir rolüne büründüğünde doğal bir sempatikliği ve seksepaliteyi yakalayabilen adamdır kendisi.
kadınlar robert'a değil, edward cullen'a hayranlardır. üzülerek belirtmeliyim, o yalnızca bir roman kahramanı. keşke böyle bir adam var olsaydı lakin pek mümkünatı yok gibi.
normal halinden pek hazzetmiyorum. ama vampir rolüne büründüğünde doğal bir sempatikliği ve seksepaliteyi yakalayabilen adamdır kendisi.
yüzü aşırı kemikli bir tür oyuncu.
Twilight serisini yillar once okudum. Evet itiraf etmeliyim ki okudum. Daha o zaman meshur degildi tek tuk kisi bilirdi. Sonra malum patladi. Her ergen kizda bir edward hastaligi olustu. Ben kitabi okurken kafamda bir edward canlandiramadim cunku ben edwardi hic begenmiyordum. Sonra filmi yapildi. Robert edward rolundeydi. Valla kitaptaki edwardi opup basima koymak istemistim o derece. Ki bu adam hic rol yapamiyordu, kasim kasim kasiliyordu ve karizma sifirdi. Hala da ayni fikirdeyim. Kendisi iyi bir oyuncu degil. Zaten ancak edward olarak bilinir bundan sonra. O filmden sonra baska bir rolde parlamamistir da. Bu da neden tercih edilmedigini acikca gosteriyor. Uzgunum ama bana gore asla bir oyuncu degil. Mavi goz sari sacta bir yere kadar.
harry potter da cedric ti bu bi aralar. o zamanlar kimse tanımaz etmezdi, biz ergendik aşık olurduk falan filan.
şimdi böyle kafası başı karmakarışık bi tarzla yok efendim edwardmış ta bilmem ne. gençlik çok değişti çook.
şimdi böyle kafası başı karmakarışık bi tarzla yok efendim edwardmış ta bilmem ne. gençlik çok değişti çook.
'twilight' adlı seri filminde surat ifadesini hiç değiştirmeden paraları götüren aktör.
eğer şu fotoğraf gerçek ise ondan cidden daha yakışıklıyım hani.o ne amk o dişler falan.
http://eglence.tr.msn.com...3%b6r-tan%c4%b1nmaz-halde
http://eglence.tr.msn.com...3%b6r-tan%c4%b1nmaz-halde
twilight'ın başrolünde oynayan yakışıklı oyuncu. kendisine vampirlik çok yakışmaktadır.
remember me filminde paçalarından coolluk akan aktör. bu zamana kadar boşuna kinlenmişim adama oysaki. tam bir kütük -odun bile değil- olduğunu düşünüyordum. değilmiş.
Dağınık saçlı.
1986 doğumlu.
Edward Cullen , Cedric , Taylor rollerinde oynamış.
Piyonist olmayı çok istiyormuş.
1986 doğumlu.
Edward Cullen , Cedric , Taylor rollerinde oynamış.
Piyonist olmayı çok istiyormuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar