bugün
- nickten isim tahmini yapmak9
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- haramidere de haramilik yapmak5
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- yürüyen bok4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- kilolu olmak6
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- kedin mi var derdin var4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- oral süspansiyon3
- sinem dedetaş11
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- şaka maka 40'a yaklaşmak7
- zall adlı yazar4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- allah 1 metin 2 rte 33
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
- mason greenwood11
- yorgun mermi10
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- çerçeve yasa7
- batıl inançlar6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- üsküdar da başkan vekili seçimi tartışması2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- emret komutanım tahir yüzbaşı5
- trabzonspor5
- abant su3
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- kısa boylu olmak6
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- yoran insanların ortak özellikleri5
- renault 9 broadway12
- g'i l d'e d l'i l y4
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- emret komutanım albayın kızı suzi6
Babasından cesaretini ve açık sözlülüğünü almıştır. Ki bunlar da başını yiyen şeyler olmuştur zaten.
Kıtlık diyarının kıymetlisi, yok, yoksulların koca adayı.
Bu sözlükte hep dikkatimi çekiyor, bir takım karıceğizler artık kimi kışkırtıyor, kime kırıtıyor, kimi kıskandırıyor anlamıyorum. Bunlar yazar mı, arama tarama gemisi ya da öc alma kurumu falan mı la?
Bıktım lan sizin olur olmadık heriflere yavşamanızdan, aranmanızdan, kız olduğunuzu belirtmenizden.
Bi de a.ına godumun Harun ablaları var, bi takım adamlara yavşayıp sözlükte salyalarından geçilmiyor. Biri şunları bi s.ksin la, zaten bunu istiyorlar; Öf!
Bu sözlükte hep dikkatimi çekiyor, bir takım karıceğizler artık kimi kışkırtıyor, kime kırıtıyor, kimi kıskandırıyor anlamıyorum. Bunlar yazar mı, arama tarama gemisi ya da öc alma kurumu falan mı la?
Bıktım lan sizin olur olmadık heriflere yavşamanızdan, aranmanızdan, kız olduğunuzu belirtmenizden.
Bi de a.ına godumun Harun ablaları var, bi takım adamlara yavşayıp sözlükte salyalarından geçilmiyor. Biri şunları bi s.ksin la, zaten bunu istiyorlar; Öf!
Çok pis harcadı george bu çocuğu.
Kanlı Düğün bölümünü Okurken neredeyse kalp krizi geçirecektim.
Kanlı Düğün bölümünü Okurken neredeyse kalp krizi geçirecektim.
adam gibi adam adam gibi lider! vasıfsız karı kılıklı jon snow için harcanan ölümsüz kahramanlardan.. bizim liderimiz olarak hep sen kalacaksın reyiz!!!
Kuzeyin son meşru kralıdır. O güzel adamlar o güzel atlara binip gittiler. Demirin tuncuna kralın picine kaldık.
Ölüm şeklinin spoilerı danny büyücülük kulesindeyken verilmişti. Gelelim güzellemelere ulan robb ibnesi uçkuru gevşek piç senin yüzünden koskoca north un başına boltonlar geldi lan ibne.
tüm starklar gibi ezik sünepe ve vasıfsızdır boş beleş bir şekilde ölmüştür tam da kendisine yaraşır bir şekilde. dizide yokluğu hissedilmeyen karakterlerden biri açık ve net.
Talisa yüzünden harcadı kendini starkları.savaş zamanı bütün konsantresini bu hatun kişisine verdi.bir yemekte annesini eşini kendini bıçaklattırrdı.büyük strateji hatası yaptı.
The northh rememberrrs.
The northh rememberrrs.
Babası ned stark'ın intikamını almak için tüm kuzeyi arkasina alarak lannisterlarin üzerine yürüdü . böyle delikanli çocuktu.savaşta yenemediler onu..ama kallesce arkasindan vurarak yıktılar genc kurdu.düğünde haince öldürüldü..hala aklıma kızıl düğün olayi gelir. Evet çokta yakışıklıydı kabul.
Dizi de harcanılan en kral karakterdi.
Bak gene kadın.
Cekoslovakya dağıldı ya.
Cekoslovakya dağıldı ya.
Öldüğü bölümü bi daha asla izleyemedim. Ölürken bile Karakteri, duruşu ile tam bir kraldı. En çok hiçbir savaşını dizide yer vermemeleri üzücü.
görsel
görsel
yanlış tanrılara dua eden toy delikanlı. ışığın tanrısı seninle olsun robb. çünkü gece karanlık ve dehşet dolu..
kendi kurdunun kafası vücuduna dikilerek frey'lerin topraklarında dolaştırılmış, lannister'ların hain oyunlarına kurban gitmiştir
Game of thrones'un son bölümüyle bir kez daha mezarında ters dönmüş kuzeyin gerçek kralıdır.
Mertçe yaşadı
Kahpece öldürüldü
Neyse ki intikamı alındı.
Kahpece öldürüldü
Neyse ki intikamı alındı.
annesi olacak uğursuz habire yanında olduğu için her şeyi kaybetmiştir. annesini kuzeye gönderseydi bu kadar çabuk düşmezdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar