bugün
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- gocu'nun solak olması4
- victor osimhen2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- yorgun mermi19
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- domdomusa3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- çirkef galatasaray2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- kupa kızı ve sinek valesi2
- galatasaray11
- dünyanın tersine dönmesi5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- etek giyen erkek10
- tavuk sevmemek5
- dinozor döner3
- ben geldim laleler3
- g o k u2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- favori diziniz2
- futbol7
- para5
- sol elle osbir çekmek2
- sürekli dizi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- hangi manifest kızısın4
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- gıyasettin nerede sorusu3
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- yeni zelanda ya gitmek5
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- devalüasyon yakın mı9
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- günlük tutan erkek9
- oğlum o senin yengen yengen2
- fairuz3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- laptop4
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- bikbik hanfendi3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
yazar. yyyyyeni bir yazarr. hoş gelmiş de ayakta kalmış. buyur buyur.*
(#22001661) Ermenistan diye bir ülkeden haberi olmayan yazar.
kendisi apo ya it dediğim için alınmış ona göre apo bir lidermiş.
ondan olsa olsa it sürüsünün başı olur. evet apo ittir.
ondan olsa olsa it sürüsünün başı olur. evet apo ittir.
diyarbakir'li oldugunu dusundugum yazar.
hdpli bir yazar , ip si kayıt edilsin ileride yargıya gidecek.
Bölücünün teki. Hiç hoş gelmedin hırrım. Ermenilerle sizi üst üste koyar yellene yellene yelleriz anladın sen onu. Diyeceğim o ki gücünüz bize yetmez, gidin sikletinize göre düşmanlar edinin. Mesela etiyopya, çad, burkina faso falan.*
Ayrıca bu topraklarda senin hakkın yok lan, bu ne yüssüzlük amına koyim. Etnik döküntülere kimlik verirsen olacağı bu. Sığınmacı statüsünde barındırılmalı bunun gibiler.
Ayrıca bu topraklarda senin hakkın yok lan, bu ne yüssüzlük amına koyim. Etnik döküntülere kimlik verirsen olacağı bu. Sığınmacı statüsünde barındırılmalı bunun gibiler.
asıl vatan hainlerinin karşısında durunca sen bölücü oluyorsun bu ülkede. pmden gerekli mesaj verilmiştir.
Tuncelide Geberen iki it için "yha ama canlı olarak ele geçirilebilirlerdi tımam mı" deme talihsizliğini göstermiş yazar.
Kolluk kendisine veya üçüncü bir şahsa veya korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına yapılan fiili bir saldırıyı "saldırıyı etkisiz hale getirecek ölçüde" karşılık vermekle yükümlüdür. Bak dikkat edersen yetkisi var denedim yükümlüdür dedim. Yetki ve yükümlülük farklı şeylerdir. Birincisini uygulamak sana kalmışken ikincisinde kanun sana bir takdir yetkisi bırakmamış bir zorunluluk vermiştir. Şimdi bu amınakodumun iki tane kekosu saldırabilecekleri son ana kadar saldıracaklarına ve hem kolluğa hem üçüncü şahıslara hem de kolluğun korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına zaten saldırdıklarına göre ah vah niye gebertildiler demek "kimseye vatan haini yaftası yapıştırmamak için samimiyetle söylüyorum ki" en iyimser bir tabirle mallık olacaktır.
Özetle iq kapasitesi düşük yazar. Sudoku vb. ile iştigal ederek analitik düşünebilme yorumlama yeteneğini bir nebze olsun artırabileceğini düşünüyorum.
Kolluk kendisine veya üçüncü bir şahsa veya korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına yapılan fiili bir saldırıyı "saldırıyı etkisiz hale getirecek ölçüde" karşılık vermekle yükümlüdür. Bak dikkat edersen yetkisi var denedim yükümlüdür dedim. Yetki ve yükümlülük farklı şeylerdir. Birincisini uygulamak sana kalmışken ikincisinde kanun sana bir takdir yetkisi bırakmamış bir zorunluluk vermiştir. Şimdi bu amınakodumun iki tane kekosu saldırabilecekleri son ana kadar saldıracaklarına ve hem kolluğa hem üçüncü şahıslara hem de kolluğun korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına zaten saldırdıklarına göre ah vah niye gebertildiler demek "kimseye vatan haini yaftası yapıştırmamak için samimiyetle söylüyorum ki" en iyimser bir tabirle mallık olacaktır.
Özetle iq kapasitesi düşük yazar. Sudoku vb. ile iştigal ederek analitik düşünebilme yorumlama yeteneğini bir nebze olsun artırabileceğini düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar