bugün

rkal21

Tuncelide Geberen iki it için "yha ama canlı olarak ele geçirilebilirlerdi tımam mı" deme talihsizliğini göstermiş yazar.

Kolluk kendisine veya üçüncü bir şahsa veya korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına yapılan fiili bir saldırıyı "saldırıyı etkisiz hale getirecek ölçüde" karşılık vermekle yükümlüdür. Bak dikkat edersen yetkisi var denedim yükümlüdür dedim. Yetki ve yükümlülük farklı şeylerdir. Birincisini uygulamak sana kalmışken ikincisinde kanun sana bir takdir yetkisi bırakmamış bir zorunluluk vermiştir. Şimdi bu amınakodumun iki tane kekosu saldırabilecekleri son ana kadar saldıracaklarına ve hem kolluğa hem üçüncü şahıslara hem de kolluğun korumakla yükümlü olduğu bir kamu binasına zaten saldırdıklarına göre ah vah niye gebertildiler demek "kimseye vatan haini yaftası yapıştırmamak için samimiyetle söylüyorum ki" en iyimser bir tabirle mallık olacaktır.

Özetle iq kapasitesi düşük yazar. Sudoku vb. ile iştigal ederek analitik düşünebilme yorumlama yeteneğini bir nebze olsun artırabileceğini düşünüyorum.