bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- açılım4
- adana kebap6
- devletin temeli adalettir9
- sözlükten soğuma nedenleri17
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- ben geldim kerkenezler18
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- zorunlu eğitim9
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- claudian clouds22
- velvet'in aylık geliri6
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- yeni anayasa4
- iyi parti17
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- küçük sürprizler yapmak5
- aşk3
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- simko315
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- kısır9
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- 777 diyen erkolar8
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- bir daha doğmayacak olmak4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- insan klonlama2
- beyaz tenli gotik kız3
- alttaki yazara motto ver16
- akrep burcu kini8
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- çerçeve yasa35
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- gollumun gözü yüzükte6
- amedspor14
- normal taklidi yapmak4
- saçını pembeye boyayan erkek6
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- mini etek karşıtı seküler2
başından hayattan nefret ettirecek cinsten bir olay geçmiş genç kardeşimiz...
onun başına geleni düşününce okkalı bi küfür salladım,üzüldüm hiç tanımasamda...
şerefsizlerin,adilerin,vatan hainlerinin,hortumcuların,sapıkların bi yerleri kopmuyoda nasıl şu çocuğun bacağı kopuyor kardeşim,ilahi adalet bu mudur diye sordum...
ve adaletin insanlığın belki tek özlemi olarak kalacağını daha da iyi idrak ettim...
onun başına geleni düşününce okkalı bi küfür salladım,üzüldüm hiç tanımasamda...
şerefsizlerin,adilerin,vatan hainlerinin,hortumcuların,sapıkların bi yerleri kopmuyoda nasıl şu çocuğun bacağı kopuyor kardeşim,ilahi adalet bu mudur diye sordum...
ve adaletin insanlığın belki tek özlemi olarak kalacağını daha da iyi idrak ettim...
uğradığı korkunç kazayı daha bugün öğrendiğim, yarın hastaneye ziyarete nasıl gideceğimi bilemediğim canım öğrencim.
onu tanıyan pek çok kişi gibi olayı öğrenince içgüdüsel olarak benim de ilk tepkim "yazık oldu be" demek oldu. tıpkı mümtaz sevinç'in ölümü gibi bazı insanlara kötü şeyleri yakıştıramayız hiç. bu korkunç kaza da rıdvan'a hiç ama hiç yakışmadı.
gençti, yakışıklıydı, yetenekliydi, muzipti, neşeliydi ve fazlasıyla deli dolu. onu parlak bir geleceğin beklediğini söylemek için kahin olmaya gerek yoktu. tanısanız, bir beş dakika konuşsanız, sizin de aklınızdan geçen şey "hmm bu çocukta iş var" olurdu.
yazık oldu be rıdvan. böylesi sana hiç mi hiç yakışmadı..
onu tanıyan pek çok kişi gibi olayı öğrenince içgüdüsel olarak benim de ilk tepkim "yazık oldu be" demek oldu. tıpkı mümtaz sevinç'in ölümü gibi bazı insanlara kötü şeyleri yakıştıramayız hiç. bu korkunç kaza da rıdvan'a hiç ama hiç yakışmadı.
gençti, yakışıklıydı, yetenekliydi, muzipti, neşeliydi ve fazlasıyla deli dolu. onu parlak bir geleceğin beklediğini söylemek için kahin olmaya gerek yoktu. tanısanız, bir beş dakika konuşsanız, sizin de aklınızdan geçen şey "hmm bu çocukta iş var" olurdu.
yazık oldu be rıdvan. böylesi sana hiç mi hiç yakışmadı..
26 haziran'da geçirdiği kaza sonucu sağ bacağını kaybettmişti, dün ise hayatını.
yarın mimar sinan kuba camii'nde cenaze namazı kılınacak.
allah sıralı ölüm versin temennisini akla getiren 16 yaşındaki çocuk.
yarın mimar sinan kuba camii'nde cenaze namazı kılınacak.
allah sıralı ölüm versin temennisini akla getiren 16 yaşındaki çocuk.
bacağının kopması üzerine görütüldüğü hastaneler kendini almayınca saatlerce dolaştırılan ve yaklaşık bir ay sonra da yaşamını yitiren genç.hesabını kim verecek şimdi bu çocuğun?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar