bugün
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler6
- en son alınan hediye6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- burçlara inanan erkek13
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- çırçıplak yatmak9
- türklerin ileri olduğu konular20
- deri ceketli serseri5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- eski seni özlüyor musun6
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- kültürün bireyi boğması4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- caner taslaman7
- 1018 karma olmuş evvvet3
- dünyanın en güzel tatlısı8
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- uludağ sözlük döğüş klübü2
- bir insanda en sevilen özellik3
- ioçke'nin elleri4
- kylian mbappe3
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- film izlerken ağlayanlara gülmek2
- abd vizesi4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- strange academy2
- dinsize inanır mısın17
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- geceye bir şiir bırak2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
1997'de capcom firması tarafından çift cd şeklinde piyasaya çıkartılan,hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun.
oyunu oynarken gece ve tek başınıza oynamamanız şiddetle tavsiye edilir, aksi takdirde ciddi travmaların etkisinde kalabilirsiniz.
polis merkezinde loş ve dar bir koridorda, ekranın dibine girmiş biçimde, pür dikkat önünüze bakarak, sesleri dinleyerek yürürken (oyunun sesi açık ama hem oyun hem de ev ortamında çıt çıkmamakta), koridorun tahtayla kapatılmış pencerelerinden biri aniden ve büyük bir gürültüyle kırılır, zombi kolları içeri gidip sizi yakalarlar.
işte bu sahnede "benim" diyen delikanlı "aaAAAAaananı sikiim!" çığlığıyla kendinden geçmektedir.
(bkz: mouse u monitöre atmak)
bu da aniden "böö!" diye gerçekleşen korkutma çeşidinin en hazırlıksız yakaladığı anlardan biridir.
tomb raider 2'de oyuna başlar başlamaz saldıran kaplan bile bu kadar aklımı çıkartmamıştı lan.
(bkz: boş bulunmak)
işte bu sahnede "benim" diyen delikanlı "aaAAAAaananı sikiim!" çığlığıyla kendinden geçmektedir.
(bkz: mouse u monitöre atmak)
bu da aniden "böö!" diye gerçekleşen korkutma çeşidinin en hazırlıksız yakaladığı anlardan biridir.
tomb raider 2'de oyuna başlar başlamaz saldıran kaplan bile bu kadar aklımı çıkartmamıştı lan.
(bkz: boş bulunmak)
kanımca resident evil serisinin en gerilimi yüksek ve en sürükleyici oyunudur. Nedendir bilmiyorum diğerleri görsellik ve silah çeşitliliği açısından daha iyi belki ama bir şeyler eksik sanki. (bkz: bir sey eksik)
operation raccoon city ile kendini daha da özleten oyundur. Re 2 ye benzeyecek diye umutlanmıştık ancak hayal kırıklığına uğratmıştır ORC. RE 6 nın gelmesiyle daha tatlı bir hüzünle özlenmektedir re 2. Re 6 beklendiğinden çok daha güzel çıkmıştır.
serinin en iyilerindendir. hatta arttırıyorum en zor olanı bile olabilir çoğuna göre.
Resident Evil 3 değildir gözümde ama candır. 3. oyunda Nemesis'in olması çok daha gerici yapıyor oyunu. Ayrıca filmi de en güzel Resident Evil filmidir, nemesis reisin katkısı ile tabii ki. Aslında filmi için konuşursam Nemesis'i çıkartsam bile seri de en iyi film Resident Evil: Apocalypse.
Serinin güzel bir filmi. Milla Jojovich'in oynadığı filmlerin kötü olması imkansız. <3
An itibariyle sony e3 konferansında gösterilen ve remake olarak çıkışı kesinleşen serinin efsane oyunu.
en iyi resident evil oyularından olan ve e3'te duyurulan remake ile beni fazlasıyla sabırsızlandıran oyun. nasıl bekleriz şimdi 2019'a kadar?
insanı abartı geren korku oyunlarına nazaran her şeyini çok dozunda yapmış adamlar oyunun helal olsun. Korkmak zevk veriyor oyunda resmen.
Orijinal olan korku oyunuydu.
Remake ise gerilim.
Çünkü bu oyunda esas korkutucu olan öğe kamera açısıydı. Sabit bir yerden odayı görürdünüz ve önünüze ne çıkacağını bilmeden giderdiniz. Jumpscare(bunun türkçesi tam olarak yok) yaşamak çok olasıydı.
Ancak yeni sürümünde hareketli kamera açısı ile bu olay tamamen rafa kalkmış durumda. Şahsen oynarken sadece 2-3 yerde tırstım. O bölümlerde de zırt diye mr. x veya licker çıkmıştı.
Hah şu da var, sabit kamera ile bugün bir oyun çıksa tutar mı? Sanmam. O yüzden adamlar doğru ata oynamışlar. Zaten re 7 ile neredeyse aynı oynanış düzenine sahip. Bariz bir fark olarak Fps yerine tps sunmuşlar. Tabii bu da korku faktörünü azaltan bir etmen.
Lâkin yine de nostalji sevenlerdenseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim. 7-8 saatinizi dolu dolu geçireceksiniz.
Remake ise gerilim.
Çünkü bu oyunda esas korkutucu olan öğe kamera açısıydı. Sabit bir yerden odayı görürdünüz ve önünüze ne çıkacağını bilmeden giderdiniz. Jumpscare(bunun türkçesi tam olarak yok) yaşamak çok olasıydı.
Ancak yeni sürümünde hareketli kamera açısı ile bu olay tamamen rafa kalkmış durumda. Şahsen oynarken sadece 2-3 yerde tırstım. O bölümlerde de zırt diye mr. x veya licker çıkmıştı.
Hah şu da var, sabit kamera ile bugün bir oyun çıksa tutar mı? Sanmam. O yüzden adamlar doğru ata oynamışlar. Zaten re 7 ile neredeyse aynı oynanış düzenine sahip. Bariz bir fark olarak Fps yerine tps sunmuşlar. Tabii bu da korku faktörünü azaltan bir etmen.
Lâkin yine de nostalji sevenlerdenseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim. 7-8 saatinizi dolu dolu geçireceksiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar