/13
çizgi film değildir. çizgi film görünümlü gençlik dizisidir.
(bkz: doğan görünümlü şahin)
çocuklar için olmadığı kesindir. 80 lere göndermelerle dolu über komik çizgi film.
itiraf ediyorum sözlük ara ara izlerim asla çocuklar için degil bence.

swh.
bu sıralar televizyonda yayınlanan en güzel çizgi dizi. 20sine yeni girmiş kasıntı tipler gözlerini çevirip bakmayacak olsada gerçektende yetişkinlere hitap etmektedir.
son bölümü (6. sezon 8. bölüm) nefes kesicidir.
çak beşliğin efsane olduğu dizi.
çocuklar nasıl anlıyorda izliyor lan bunu dediğim çizgi film.

şüphesiz yaş ortalaması yüksek olan çizgi film.
(bkz: in your face)
Ulan altinustu bol subnili bir cizgi film. Sozlugun zeka seviyesi ne kadar dusmus. Ana okulu mu lan bura.
kesinlikle çocuklardan çok biraz daha büyük bir kesime de hitap eden çizgi dizi.
arada denk geldikçe izliyorum keyifli oluyor hatta bazı espiriler çocuklar için fazla 20-25 yaş grubu davranışları sergiliyorlar atari oyunları gameboylar eski müzik grupları vs vs.
1 aralığı heyecanla bekleme sebebim olan çizgi dizi.
insanını her seferinde başka dünyalara götüren, hayal gücünü zorlayan çizgi film. Bir diğer muadili de sanırım adventure time dır.
20 li yaşlarda ki işsizleri sevindiren çizgi dizi.
Kendim için diyorum. işsiz olmayanlar üstüne alınmasın.
iki kafadarın dünyayla, kapitalizmle taşşak geçtiğini hissettiğim dizi.
Çocuklar hariç herkese uygun olan bir dizide.çok ayrı bir kafası vardır dizinin.abi o kafayı ben çözemedim çoğu bilim kurgu ve fantastik filme taş çıkarır.favori karakterim skipstir.
bir tek ben izliyorum sanıp kimseye düşüncelerimi anlatmıyodum ta ki bu başlığı görene kadar vay mk ne çok seveni varmış.
(bkz: osmanlıca altyazılı regular show/#26035358)
Süper bir çizgi filmdir. bu yaşımda hala daha rastgelince izlerim.
tüm karakterleri ayı ayrı efsane olan, ama benson reyizin yeri çok farklı olan yetişkin çizgifilmidir. mordecai ve rigby'e ''yoksa kovulursunuz!'' şeklinde bağırması efsanedir.
az önce ağız kokusuyla ilgili bir bölümünü izledim de, abi çok iyi ya dedirtiyor.
muhtemelen yeni sezona geçeceği için haftalardır yeni bölümü yayınlanmıyor.
çıkan bütün bölümlerini izlediğim ve her hafta çıkmasını heyecanla beklediğim son zamanların en kaliteli kara mizah çizgi dizisi.
Hic bitmemesini istedigimdir. Her bolumu haz verir. Cocuk cizgifilmi degildir super gondermeler vardir.
şuan cnde yayınlanmaktadır kendisi izlemekteyim ama eski bölümü. izlemek isteyenlere duyrulur
günümüzde yayınlanan sayılı güzel çizgi dizilerden birisidir. maalesef yeni çizgi dizilerin çook büyük bir kısmı saçmalık.
© copyright 2005 - 2026