bugün
- ekşi sözlük12
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- evde pide yapmak7
- osuruktan şiirler47
- kavga yok mu ya5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı3
- twin peaks3
- beni neden sevmedin3
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- vedat muriqi6
- giysi fiyatlarının uçması12
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- ben geldim kerkenezler19
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- anne pizzası10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- fenerbahçe17
- şoförün yan koltuğu4
- dinci ve müslüman kavramları8
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- ismail kartal'ın kovulması3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- zorunlu eğitim12
- archie brown2
- yar deyince kalem elden neden düşer3
- putin türkmüş11
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek3
- game of thrones taki kerhaneci4
- akp yeni parti'nin lacivertidir3
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- trileçe7
Kendilerine ait Twitter hesapları üzerinden, linkteki yazıyı çekinmeden paylaşmış Marksist, sosyalist hacker grubu.
http://blog.radikal.com.t...zilarindaki-redhack-31018 *
Özellikle Mahir Çayan'ın düşünceleri doğrultusunda hareket etmektedirler. Hiçbir örgüte ait olmadıkları ve devrimci dayanışmayı örgütledikleri açıktır.
http://blog.radikal.com.t...zilarindaki-redhack-31018 *
Özellikle Mahir Çayan'ın düşünceleri doğrultusunda hareket etmektedirler. Hiçbir örgüte ait olmadıkları ve devrimci dayanışmayı örgütledikleri açıktır.
yobazların poposunu kaşıyan örgüttür efendim.
kaşıdıkça kudurup buraya karşıt entry girmek için yarışıyorlar.
durmak yok, kaşımaya devam...*
kaşıdıkça kudurup buraya karşıt entry girmek için yarışıyorlar.
durmak yok, kaşımaya devam...*
Melih Gökçek'i günahım kadar sevmem... Hatta bu adamın nasıl belediye başkanı olabildiğini sık sık düşünür, bu adama oy verenlerin nasıl bir dünyada yaşadıklarını merak ederim. Ancaaak,
iş, özel hayata müdahaleye, özel hayatı teşhir etmeye geliyorsa orada duracaksınız arkadaş!!! Özgürlüğü, adaleti, hakkı, eşitliği savunup özel hayatı teşhir edemezsiniz. Bunu yapacak olan adamlar Melih Gökçek gibi adamlardır, severler bu tip teşhir faaliyetlerini... O yapıyor, biz de yapar cezasını bu yolla keseriz mantığı pek doğru mantık değildir. Bir hata yapıp Melih Gökçek'in karısını aldattığını ilan ettiler, umarım ikinci bir hata daha yapıp -eğer ellerinde var ise- fotoğraf ve videoları yayınlamazlar.
Düsturları olduğu üzere halk için var olun, magazin muhabirliği peşinde koşmayın. Özel hayat fotoğrafları yayınlamak yerine, tez zamanda ulaşmaya çalıştığınızı söylediğiniz yolsuzluk belgelerini teşhir edin.
iş, özel hayata müdahaleye, özel hayatı teşhir etmeye geliyorsa orada duracaksınız arkadaş!!! Özgürlüğü, adaleti, hakkı, eşitliği savunup özel hayatı teşhir edemezsiniz. Bunu yapacak olan adamlar Melih Gökçek gibi adamlardır, severler bu tip teşhir faaliyetlerini... O yapıyor, biz de yapar cezasını bu yolla keseriz mantığı pek doğru mantık değildir. Bir hata yapıp Melih Gökçek'in karısını aldattığını ilan ettiler, umarım ikinci bir hata daha yapıp -eğer ellerinde var ise- fotoğraf ve videoları yayınlamazlar.
Düsturları olduğu üzere halk için var olun, magazin muhabirliği peşinde koşmayın. Özel hayat fotoğrafları yayınlamak yerine, tez zamanda ulaşmaya çalıştığınızı söylediğiniz yolsuzluk belgelerini teşhir edin.
bunlar cemaat'in kontrolünde iş yapmıyorsa ben de ipneyim arkadaş. son olarak gökçek'in başka bi kadınla otelde görüntülerini yayınlayacaklarını duyurdular. gökçek'ten ve akp'den nefret ederim ama bunlara kim servis ediyo onları... tabiki geçmişten böcek/gizli kamera tecrübesi bol olan cemaat.
boş zamanlarında site kurup çökerten bir grup.
"Red Kek" adıyla bilinseler daha uygun olur.
iktidarın yalanlarını ve hırsızlıklarını ortaya çıkardığı için sözlükteki militanlarınca kötülenen halk yanlısı bir hack gurubudur.
akp'nin sosyal medyadaki militanları gibi milletin vergilerinden gelen parayı ceplerine indirerek sanal alemde tetikçilik yapmazlar.
ek. akp'nin paralı militanları paralarının hakkını vermeye başlamışlar hemen ama unutmayın o para bu milletin alınteri vergilerindne geliyor yani yediğiniz o para da haram para, abd müslümanları sizi *
akp'nin sosyal medyadaki militanları gibi milletin vergilerinden gelen parayı ceplerine indirerek sanal alemde tetikçilik yapmazlar.
ek. akp'nin paralı militanları paralarının hakkını vermeye başlamışlar hemen ama unutmayın o para bu milletin alınteri vergilerindne geliyor yani yediğiniz o para da haram para, abd müslümanları sizi *
118 80 den emniyet müdürlerinin numarasını alıp dağıtan hacker grubu.
Kck nın kurduğu(kck kendi itiraf etti) hacker grubu.
Kck nın kurduğu(kck kendi itiraf etti) hacker grubu.
dhkp-c'ye yardım eden bir grup lamer sürüsüdür.
Dikkate alinmak icin herseyi yapan fakat siklenmeyen ergen toplulugu.
Redhack adamsa cia yi hacklesin.
Redhack adamsa cia yi hacklesin.
götten bacak mine g kırıkkanat için eylemler yapan ayak takımına hitap eden sanal anarşikler .
(bkz: redhack/#20976597)
kimsenin kimliklerini belirleyemeyediği 97 ' de kurulmuş hacktivist grup .
türkiyeyi'nin, haklının yanında olduğunu sürekli dile getirmelerine rağmen bulundukları örgütümsü topluluğun adını türkçe koymaktan bile acizler! nerde bir anarşi var nerde bir isyan var ordan çıkıyorlar. (bkz: ayyıldız tim) (bkz: öyle mi ama)
hüseyin nihal atsız'ın muhterem isimlerini ağızlarına almaya cesaret edebilecek kadar aptallaşmış pkk'lı, vatan haini kahpe oluşum.
'v' gibi kahramanlardır gökçek'e fıskiye hediye etmeyi düşünmüşlerdir. seviyoruz.
bir ayyıldız tim değildir.
türkiye için internet dünyasında savaşan hacktivist grup. faydalı işler yapıyolar.
anca böyle dandik dundik siteleri hackleyen
bilgisayar başından devrim yapacagına inanan 2-3 şöhret ve gizem meraklısın capulcu tayfasıdır. capulcu dedim akp li sanarsınız simdi ama yok tam zıt görüşlü biriyim ama.
pc basındanda bu işlerin olmayacagını bilecek kadar bilinç sahibiym. adamların ismini bilmezsin yurdunu cismini bilmezsin.
akp sitesi için demiyorum ama diger devlet sitelerini hackleyerek devletine zarar veren salaklardan baska birşey degildir. birde artık insanların kafasında pkknın hacker grubu gibi bir izlenim bırakması cabası.
lan yerim devriminizi ülkene bunca zaman kan dökmüş birinin neyinin devriminden bahsediyorsun sen.
bilgisayar başından devrim yapacagına inanan 2-3 şöhret ve gizem meraklısın capulcu tayfasıdır. capulcu dedim akp li sanarsınız simdi ama yok tam zıt görüşlü biriyim ama.
pc basındanda bu işlerin olmayacagını bilecek kadar bilinç sahibiym. adamların ismini bilmezsin yurdunu cismini bilmezsin.
akp sitesi için demiyorum ama diger devlet sitelerini hackleyerek devletine zarar veren salaklardan baska birşey degildir. birde artık insanların kafasında pkknın hacker grubu gibi bir izlenim bırakması cabası.
lan yerim devriminizi ülkene bunca zaman kan dökmüş birinin neyinin devriminden bahsediyorsun sen.
hacker grubu. fakat ddos saldırısından öte gidemediler.
klavyeyle yazı dahi yazmayı bilmeyen orospu çocuklarının camur attıkları ultra zeki insanlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar