9 gün sonra yapacağımdır.

bilimsel olarak bir probleminiz yok diyen bir adama daha niye gidilir ki zaten? *
hiçbir obsesifin yapmayacağıdır. tam vaktinde orda olurlar. ve fıldır fıldır etrafa bakarlar. evet evet, merhaba arkadaşlar.
randevuya gidin , doktorun yaşaması lazım
ilaçları alın , eczacının yaşaması lazım
ilaçları kesinlikle içmeyin ,sizin yaşamanız lazım .
Ona vereceğim paraya gider lunaparka eğlenirim diye düşünülmüşse mantikli eylem.
Her seansa 200 lira bayıldıktan sonra zaten psikolojim daha da bozuldu. Tibbi açıdan birşeyiniz yok demeyi 8 seans sonra söylüyorsa doktorunuz zaten siz isteseniz de ayaklarınız gitmiyor o tarafa
yerinde bir karar olabilir. Seanstan çıktığımda söylediklerini zihnimde toparlamaya, özetlemeye çalıştım ama bir kaç klişe -hayatı sev- temalı cümleden başka bir şey hatırlayamadım.
ben zaten düzeldim demektir. yada psikolojim bozuk kimseyi görmek istemiyorum demek de olabilir.
Ya Psikolog güzel yada yakışıklı değilse gibi bir sanrisal bozukluk örneği neden olabilir.
Neredeyse iki aydir yapmadigim sey. Sinavlar girdi araya ve gidemedim. En son psikiyatriye git demisti iyiydi allahi var. Ucretsizdi zaten okulun psikologuydu. Bipolar 2 dediler hap vermediler iyice kotulestim. inat ettim bidaha da gitmedim.
halinden anlayan daha iyi birini bulmuştur....
sabahın 10una randevu verdiği için 2 3 haftadır yaptığımdır. o saatte haftasonu nasıl kalkıp derdimi anlatacak güç bulayım?
parasızlıktandır. her seansta al sen 200 tl, psikolojin düzelsin diye gidiyorsun san, para bitti psikolojisine gir, yine deliriyorsun işte **
En son randevuda ağzımdan çıkan her lafı evirip çevirip benim önüme saçma sapan bir yığın soru koyduğu için gerçekleştirdiğim eylem.
herkes kendi kendinin psikoloğudur.
seans boyu anladım anladım.. demesiyle beni çileden çıkarttıgı için gitmemeyi uygun gördüm.
© copyright 2005 - 2026