bugün
- sarımsak6
- pizza5
- pizza margarita4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi11
- pazartesi sabahı erken kalkmak için bir neden2
- domates2
- cin musallat olan kişi nasıl anlaşılır2
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- sabahları nefret edilen şeyler9
- kavun2
- kesme mantı2
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- fatma betül sayan kaya44
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- napıyorsunuz8
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- akp seçmeni16
- kız kardeşlerim6
- anın görüntüsü20
- gunluklerim aylik olmus11
- üniversiteye gitme nedeni5
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- sarma10
- arkadaşlar naber ya8
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- ok mesajına cevap veren erkek6
- güney amerika3
- mesajlaşırken btw yazmak9
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- müzik2
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- dünya4
- uruguay2
- geceye bir tespit bırak5
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- 5 ekim 20264
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
Turkiyedeki en iyi Dont starve oyuncusu.
Tuna abi ve muco ayrilmayan ikili.bosluk ketum ve qua ile yaptigi yayinlar daha bi izlenesi.
Bir zamanlar çok fazla izlediğim youtuber/streamer. Şu sıralar zamanım ve izleyecek cihazım olmadığından fırsat bulamadığım yayıncı.
Kaliteli videolar yapar. Yayınları seviyelidir. Severiz tuna abimizi.
Kaliteli videolar yapar. Yayınları seviyelidir. Severiz tuna abimizi.
Bence televizyona çıkmalı streamı.
Tvden canlı yayın yapsa hiç fena reyting almıyacağını düşünüyorum.
Tvden canlı yayın yapsa hiç fena reyting almıyacağını düşünüyorum.
Türkiyedeki en iyi youtuber diyebilirim kendisine, oyundaki ''panda pro'' luğunu değil, - zaten çok da göremezsiniz pro'luğunu- ama o çok sağlam muhabbeti yakalayabilirseniz sizin için de en iyisi o olacaktır. en sıkıcı oyun serilerini bile muhabbetiyle dolu dolu zevkli geçirmemi sağlayan biri. boş kalınca film izleyen biri olarak bir süredir boş zamanlarda çayımı alıp panda'yı izliyorum. çok özgün bir anlatımı, karizmatik bir ses tonu ve leonidas tarzı bir görüntüsü var. balıklar ve allah dışında korkusu olmayan yer mi anadolu çocuğu? tepkisiyle her seferinde yüzümde tebessüm oluşturan komik bir adam kendisi. ayrıca sadece oynamayan oynarken iyi örnek olmak adına oyunlarını belki uzatıp sıkıcı olmasını bu nedenle izlenmemeyi göze alan biri. gençlere her şekilde örnek ve tam bir abi profili çizmekte. sonunda 'far cry 4' serisiyle değeri anlaşıldı başarılarının devamını diliyorum umarım tanışırız bir gün tuna abeey*
edit: unutmadan; kendisini izlemeseniz bile ''ovvv şiit nigaa!'' deyişini en az bir kere izleyin.
edit: unutmadan; kendisini izlemeseniz bile ''ovvv şiit nigaa!'' deyişini en az bir kere izleyin.
Skyrim serisine hayran olduğum streamer. Metro, GTA videoları falan 25-30 dakikadan sonra falan sıkıyor ama 70 dakikalık Skyrim'ini bir çırpıda izliyorum. Gerçi artık haftada 1 videoya düşürdü Skyrim'i. Yükseltse çok mutlu oluruz.
ekleme: Canlı yayından Youtube'a yüklediği videolarında süreyi maks 30 dakika ile sınırlandırmasını tavsiye ettiğim youtuber. Olum cidden çok sıkıyo bir yerden sonra ya.
ekleme: Canlı yayından Youtube'a yüklediği videolarında süreyi maks 30 dakika ile sınırlandırmasını tavsiye ettiğim youtuber. Olum cidden çok sıkıyo bir yerden sonra ya.
izlenilesi bir streamcidir.
Adamdir adam. Multiplayer tv nin maasli iscisidir. Adam gibi videolari ve canli yayinlari vardir. Daha once birkac sohbetimiz oldu. Asil adi Afsar tuna aksen. Seyircisiyle de icli dislidir.
birsüre sonra kendini tekrar etse de hikayesi olan oyunları anlatmıyor resmen yaşatıyor bu adam.
sadece oyunlar için değil sırf muhabbeti için bile izlenen, hafta sonları multiplayer twitch marathonunda da yer alan, ülkemizin kaliteli youtube yayıncılarından biridir.
https://www.youtube.com/c.../UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w
https://www.youtube.com/c.../UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar