bugün

Yine attı penaltıdan pikardi karşim hahahaha. Sahanın en kötüsü ama penaltıdan attı, tribünler başladı "aşkıığğnn olayığğmm, beni sik karın yappp, ters yatır düz şey et beniiğğ". Lan siz ne ezik, ne ibnemsisiniz ahahaha.
Amk geçen yil panencianiz kaç gol attı penaltıdan la.

Hatırlatırım bu icardi size iki maçta da penaltisiz tıkladi hahhahaa.
Sahanın en kötüsü mu? 2 asistini tete denen ayağını siktigim yedi. 1 asist 1 de golle bitirdi.
Brocum sabaha kadar kötülesen de icardi ile Galatasaray forması arasındaki o mükemmel uyum bitmeyecek. isterse 10 maç gol atamasin. icardi psikolojik üstünlüktür.
Ya hadi uzayın sağdan sağdan. Kral yine çarşmbayı niyetlendirip perşembeye destur vermedi.

Hadi şimdi uzayın.

#wehaveicarditheydont
Olum siz anlama özürlüsü müsünüz? Bak tenet kardeşim, Valencia geçen sene penaltıları çıksan da pikardiden fazla attı, gene gol kralıydı.
Picardi kim bilmiyorum ama icardi diye bir topçu var geçen sene bazı fenerli kardeşleri günlerce sözlük'ten uzak tuttu.
Sahi kimdi o yazar.
Bekleyin bekleyin önce sizi evinizde 1 hafta sonra kutsal topraklarda da bafileyince görücem götünüzü.
La amk icardi valenciya tartışması yok. Valencia örneğini verme sebebim Penaltı futbolun içinde olan bir şey. Senin gibi aveller icardi penaltıdan gol atıyor diye onun kalitesini tartışmaya açıyor. icardi net ligin üstünde bı kalite. 3 maç gol atamaz iki maç penaltidan atar vs hiç farketmez. Adamın hayalet gibi oynadığı maçlarda bile skor katkısı muazzam amk.

şaka gibi. Fenerliyle icardi kalitesi tartışıyorum amk..kendi takımında olsa dzekoyu yedek kulübesine hapseder, kendi kulübünde olsa sevinçten uyuyamaz adam burda icardi penaltidan atıyor ehheuehehe diyor amk.icardiye diyor bunu he. Komple psikolojinizi yıkmış adam * sen git beni seeeeğğv dinle hadi hahshshsh
© copyright 2005 - 2026