bugün
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- nervio11
- sözlüğün yine 46 olması5
- mazotun litresi 96 lira10
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- gokyuzunun silinen rengi16
- gammazların hepsinin yetkisi alınmalı8
- bu saatte hamburger yenir mi8
- hamas16
- yeni parti tüzüğünü baştan sona okumak8
- ekşide yazar olamayıp mecburen uludağda yazmak5
- arkadaşlar kavga etmeyin4
- mazot 100 tl olacak5
- ai moderatörün düzgün çalışmaması3
- alsana ulenn3
- akın gürlek'in market fiyatları operasyonu2
- gocu40
- deniz mevsimi bitti istanbul da3
- burcunu açıklamayan insan15
- arkadaşlar5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz22
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- 14 09 2026 denize girmiş olmam3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri2
- bir bela geliyor21
- hayatımda aldığım en iyi karar4
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi17
- silinen 13 süper entry2
- gammaz çeteleri3
- ekrem imamoğlu6
- true denen ahlaksız3
- iltica4
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
- mahmut tuncer3
- çok uykum var2
- sabahları sevilen şeyler3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- liberteryan öğretmen olmak4
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- gokyuzunun silinen rengi hamferdi2
- sokak köpekleri4
- film önerileri10
- cedidacer6
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması10
- emret komutanim film muzigi2
- damarlı kol kası fetişi11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- sözlük yazarları ne zıkkımlanıyor2
- günün şarkısı8
Yıllardır avmde tek yemek yediğim yer pidemdi fakat artık inanılmaz bozdular. Kuşbaşılı pidede et yok resmen eskiden malzemeleri bol bol koyarlardı şimdi o eski halinden eser yok.
Kısaca artık avmde tercih edilecek yemekçi kalmadı.
Kısaca artık avmde tercih edilecek yemekçi kalmadı.
hem lezzetli hem de çok ekonomik. bu zamanda başka yerde de yemek yiyemiyoruz zaten malum fiyatlar iyice uçtu.
çayını içtiğim bir pideci. eskiden pideleri bayağı ucuzdu ama artık o kadar da ucuz değil. eskiden 1 tl'ye çay içebilirken şimdi 6 tl'ye içebiliyorum. yine ucuz ama eskiden bir tık daha ucuzdu sanki çayı. belki de eskiden pide fiyatlarını bilmediğim için çok ucuz geliyordu bana. pidesini de yemiş olduğum bir yer ama eskiden pide indirimi de olmuştu.
pidem de pidem.
son yıllarda türkçe isim furyası başladı. en azından bunu ödüllendirmek lazım.
tebrik etmek istediğim pideci.
pideden anlamam, şöyle olur böyle olur diye bir iddiam olamaz çünkü bilgim yok. lakin yediğim şeyin lezzetini ve kalitesini anlarım.
patatesli hariç tüm pidelerini denedim. peynirlisi bana hitap etmedi lakin favorim kuşbaşılı pideleri oldu. lahmacunları da gayet tüketilebilir. bu fiyatlara dahasını beklemek hayalcilik olur. biraz da memnun kalmak lazım bazan.
gayet adam akıllı bir servis yaptıklarını ve hizmet verdiklerini düşünüyorum. paket servisleri de oldukça iyi.
pideden anlamam, şöyle olur böyle olur diye bir iddiam olamaz çünkü bilgim yok. lakin yediğim şeyin lezzetini ve kalitesini anlarım.
patatesli hariç tüm pidelerini denedim. peynirlisi bana hitap etmedi lakin favorim kuşbaşılı pideleri oldu. lahmacunları da gayet tüketilebilir. bu fiyatlara dahasını beklemek hayalcilik olur. biraz da memnun kalmak lazım bazan.
gayet adam akıllı bir servis yaptıklarını ve hizmet verdiklerini düşünüyorum. paket servisleri de oldukça iyi.
pideleri güzel ve ekonomik bir pidecidir. burada çay 1,5 tl olup fiyatı yeterince uygundur.
Patatesli pideyi 4 sene önceki fiyata satıyorlar. Enteresan.
Bu arada kaşarlı ve harmanın Tadı şahane.
Bu arada kaşarlı ve harmanın Tadı şahane.
samsun'da yalnızca piazza avm'de rastladığım ve kıymalı pidesi osuruktan tayyere olan marka. yatırımcı tayfasına şunu anlatamadık, gitti; ürününüz ekmek, simit ya da kıymalı pideyse samsun il sınırlarından uzak durun. çünkü ekmek, simit ve kıymalı pidenin feriştahı samsun'da yapılmakta zaten. simit sarayı gibi bir marka bile altı ayda samsun'u terk etmek zorunda kaldı; daha ne diyelim?!...
ilk çıktığı zamanlardaki 8 liraya sattığı etli şahane pidesiyle gönüllerimizde taht kuran yemek şeysi.
Şimdi de yanılmıyorsam 13 lira falan aynı şey, ama boyutunu biraz ufalttılar.
Şimdi de yanılmıyorsam 13 lira falan aynı şey, ama boyutunu biraz ufalttılar.
Karfurda ki kuşbaşılı pidesi biraz çiğ gelebilir. Ama optimumda ki güzel.
çoğu avm de olmayan on numara pide yeme mekanı.
fiyatlar gayet makul ve hizmet çok başarılı. hani resmen ete hamur eklemişler öyle diyeyim size. tavuklu pidesini kesin denemeniz lazım. forum istanbul ve mall of istanbul'da var.
fiyatlar gayet makul ve hizmet çok başarılı. hani resmen ete hamur eklemişler öyle diyeyim size. tavuklu pidesini kesin denemeniz lazım. forum istanbul ve mall of istanbul'da var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar