bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
ing. fotoğrafçılık mesleği.
Profesyonel çekim yapan yapmayan her insanın çektiği fotoğrafın altına sağına soluna adı ve soyadından sonra koyduğu isimdir. (bkz: Ben Salağım Photography)
son zamanlarda eline fotoğraf çeken birşey alan herkes photography diye facebook sayfası açmakta kundaktaki bebeğe kadar. haydi gençler babaanneme de photography sayfası açıyoruz el ele verelim, 10.000 olalım.
Fotoğraf sanatı ile uğraştığını sananların kullandığı ingilizce ibare. Ben nedense Ara Güler Photography, Mehmet Turgut Photography, Merter Oral Photography gibi ibareler görmedim bu fotoğrafçıların işlerinde. *
Bibip: eksileyen şahsa; yıldızlı bakınız..
Bibip: eksileyen şahsa; yıldızlı bakınız..
bu derece özenilmesinden rahatsızlık duymamamız gereken sanat dalı. insanları teşvik etmek için şekilden şekle giren insanlar varken, teşvik olan insanları bu şekilde eleştirmemek lazım.
Saçma sapan bir fotoğrafın altına isimden önce yazılan yazı. nedir yani bu? photography yazdın diye havalı mı oldun sen şimdi ? bu ne saçmalık ne özentiliktir yahu.
Nissan 350Z kullanan her şahsa drift king demekten farksızdır.
eline dslr makine alanın özgürce kullandığı kelimedir. Daha çok kız düşürmek, makinem var bakın çok karizmatiğim demek için kullanılır.
ünlü fotoğrafçı mehmet turgut un bu konu hakkında şöyle bir sözü vardır.
" isminin sonuna photography yazanları neden bilmiyorum ama çocuğum gibi seviyorum."
nokta.
" isminin sonuna photography yazanları neden bilmiyorum ama çocuğum gibi seviyorum."
nokta.
fotoğrafçılık bir sanat değildir...ara güler
Yukarıda yazanlar gibi toplumda ve fotoğraf camiasında oluşturduğu algıdan ötürü yerine başka bir kelime aradığım ve bulamadığım kelimedir. Fotoğraf camiasındaki tanıdık arkadaşlarımın arasında "falanca portfolyo" veya "feşmekanca fotoğraf çalışmaları" ismi altındaki albümler veya sayfalar oluşturularak çözüm üretilmeye çalışmakla birlikte hiçbiri benim içime sinmemiştir. içime sinen birşey bulana kadar da "der kilanschoer photography" olarak kalmaya devam edecektir. Nitekim önemli olan insanın kendisi bilmesi ve bu işe bakışıdır. Gerisi hikayeden ibarettir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar