bugün
- gulmekicinyaratilmis10
- çocukların sürekli abur cubur istemesi6
- saldıran köpeğe şma demek3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- hamburgerin çok abartılması4
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- sağır sürücü2
- şumen macırı ramadan ağa2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- kylie minogue2
- hükümet değişse ülke düzelir mi4
- çerçeve yasa9
- orjinalinden iyi coverlar3
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- tıraş olmayı öğreten baba2
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali2
- aklına her geleni başlık yapan densiz2
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- nickten isim tahmini yapmak10
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- guinness birası5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- midilli adası8
- flört uygulamaları3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- internetin artık ölmesi2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- 7 ağustos 20262
- zorunlu eğitim9
- sinem dedetaş11
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- sözlüğün boşalması3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- mason greenwood11
"işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Philips Türkiye işçileri mücadelelerine destek bekliyor.
Philips yöneticilerine göndereceğiniz e-postalarla direnişe destek olabilirsiniz.
Philips Group, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Philips Türkiye fabrikasını 31 Aralık 2008 tarihinde kapatmaya hazırlanıyor. işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Philips işçileri ise yaptıkları eylemlerle kapatma kararına karşı direniyor.
Kapatma kararının alındığı günden bu yana "Philips Kapatılamaz" sloganıyla eylemler ve yürüyüşler gerçekleştiren Birleşik Metal-iş Sendikası’na üye 150 Philips işçisi mücadelelerine destek bekliyor.
Aşağıda bulunan mektubu iletişim bilgileri kısmını doldurarak Philips Group Yönetim Kurulu üyelerine göndererek Philips işçileriyle dayanışma içinde olduğunuzu gösterebilirsiniz.
"Bizler işleri için mücadele eden Türk Philips işçilerinin mücadelesini sonuna kadar desteklediğimizi açıklarız.
Philips Türkiye fabrikası müşteri memnuniyeti, kalite, verimlilik ve karlılık açısından dünyada ön sıralarda olan Philips Group işyerlerinden biridir.Birleşik Metal-iş Sendikasından Philips'in Gebze'deki fabrikayı kapatacağı bilgisini aldık. Ancak gerek tedarikçilerinizden gelen bilgi gerekse sizin gazetelere yaptığınız açıklamalar Türkiye'de üretime farklı yollarla devam edeceğinizi göstermektedir(taşeronlar yoluyla)
Bizim açımızdan fabrikayı kapatma ve 150 işçiyi işinden etme çabanız kabul edilemez.
Sizlere 24 milyon Euoluk üretim hacmini Philips işçileri sayesinde elde ettiğinizi hatırlatmak isteriz. Ve bugün emek maliyetlerini düşürmek amacıyla onlardan kurtulmak istemeniz sendikasızlaştırma çabasıdır. Bu durum Philips Grup'un güvenilirliğini zedeleyecek ve bizlerin tüketim tercihlerini de etkileyecektir.
Phlips Grubu'u kınıyor ve sizleri acilen Türkiye'deki kapatma kararından vazgeçmeye çağırıyoruz.
Adresler:
President: [email protected]
Senior Vice President: [email protected]
CEO Philips Lighting Eindhoven: [email protected]
SC& Industrial Manager: [email protected]
CEO Turkey and Caucasus: [email protected]
http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=20837
Philips yöneticilerine göndereceğiniz e-postalarla direnişe destek olabilirsiniz.
Philips Group, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Philips Türkiye fabrikasını 31 Aralık 2008 tarihinde kapatmaya hazırlanıyor. işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Philips işçileri ise yaptıkları eylemlerle kapatma kararına karşı direniyor.
Kapatma kararının alındığı günden bu yana "Philips Kapatılamaz" sloganıyla eylemler ve yürüyüşler gerçekleştiren Birleşik Metal-iş Sendikası’na üye 150 Philips işçisi mücadelelerine destek bekliyor.
Aşağıda bulunan mektubu iletişim bilgileri kısmını doldurarak Philips Group Yönetim Kurulu üyelerine göndererek Philips işçileriyle dayanışma içinde olduğunuzu gösterebilirsiniz.
"Bizler işleri için mücadele eden Türk Philips işçilerinin mücadelesini sonuna kadar desteklediğimizi açıklarız.
Philips Türkiye fabrikası müşteri memnuniyeti, kalite, verimlilik ve karlılık açısından dünyada ön sıralarda olan Philips Group işyerlerinden biridir.Birleşik Metal-iş Sendikasından Philips'in Gebze'deki fabrikayı kapatacağı bilgisini aldık. Ancak gerek tedarikçilerinizden gelen bilgi gerekse sizin gazetelere yaptığınız açıklamalar Türkiye'de üretime farklı yollarla devam edeceğinizi göstermektedir(taşeronlar yoluyla)
Bizim açımızdan fabrikayı kapatma ve 150 işçiyi işinden etme çabanız kabul edilemez.
Sizlere 24 milyon Euoluk üretim hacmini Philips işçileri sayesinde elde ettiğinizi hatırlatmak isteriz. Ve bugün emek maliyetlerini düşürmek amacıyla onlardan kurtulmak istemeniz sendikasızlaştırma çabasıdır. Bu durum Philips Grup'un güvenilirliğini zedeleyecek ve bizlerin tüketim tercihlerini de etkileyecektir.
Phlips Grubu'u kınıyor ve sizleri acilen Türkiye'deki kapatma kararından vazgeçmeye çağırıyoruz.
Adresler:
President: [email protected]
Senior Vice President: [email protected]
CEO Philips Lighting Eindhoven: [email protected]
SC& Industrial Manager: [email protected]
CEO Turkey and Caucasus: [email protected]
http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=20837
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar