bugün
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- uludede'nin cenaze eventi7
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması6
- avare be3
- uludede'yi karıya götürmek7
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- pick me girl5
- 3 kere üst üste 31 çekmek9
- gunluklerim aylik olmus4
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- söylenilen pembe yalanlar3
- gece gece nervioyu düşünüp efkarlanmak3
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş3
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi5
- uludede nim mirası4
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- ekmeğe çikolata sürmek7
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- sarma3
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak4
- ortaçağda cadı avlamak3
- queen ravenna olarak aranızdan kopuyorum3
- eyeliner çekme yöntemleri7
- arkadaşlar3
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması3
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- robotların insanlara baş kaldırması5
- geceye bir pişmanlık bırak2
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- uludede'ye sahip çıkalım2
- aniden gelen titreme3
- ağzı mantarlı ayak fetişisti3
- uludede'ye sabun büyüsü yapmak2
- 82 musul 83 kerkük4
- yasin kol4
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer yiyen midesizler10
- nervio yu mancınıkla avrupaya fırlatmak3
- makyajın ciltte pütür durması5
- azrailin uludedeyi unutması2
http://www.uludagsozluk.com/e/17365347/ bu yorumuyla kortugum yazar gadaşım sen neyin derdindesin .
pelin çift fanı galiba. yazardır.
pelin çift çekici mi sence? diye başlar muhabbete. Deli mi divane mi çözemedim. hayır pelin çift kim onu da bilmiyorum. ikide bir soruyor.
9.nesil yazar.
kıskanç yazar. hıh.
ne selin, ne pelin
en iyisi sağ elin.
en iyisi sağ elin.
(#18037762) bir kez daha ellerine sağlık diyorum bu yazar arkadaşa.
emmeli gömmeli, kim kimi becerdi, bakire kız nasıldır gibi andavallıca mesajlar atarken
gün itibarı ile içinde ki pislik dışarı çıkmıştır.
(bkz: 18037762)
gün itibarı ile içinde ki pislik dışarı çıkmıştır.
(bkz: 18037762)
pelinistlerin dini inancıdır.
(bkz: #18037762)
ölen pkklıların hesabını soracağını söyleyen yazar.
nasıl soracak? dağa çıkıp pkk lı orospu evlatlarıyla birlikte askere, vatana kurşun mu sıkacak? ne iş?
ölen pkklıların hesabını soracağını söyleyen yazar.
nasıl soracak? dağa çıkıp pkk lı orospu evlatlarıyla birlikte askere, vatana kurşun mu sıkacak? ne iş?
dağdakilerin uludağ sözlükteki temsilcilerinden, tabi #18037762 numaralı entrysine seri artı oy veren ibnelerde. #18037762 entrysine seri eksi oy veren meleklere helal olsundur.
o kadar fazla soru sorup nasıl hala mantıklı sonuçlar çıkaramadığını bilemediğim yazar. he mk he faşistiz biz.
(#18037762) Fena gaza gelmiş yazar. O dağların tepesine uçar artık bu gazla.
(#18037762)alçakça katledildi dediği çocukların! taşıdıklarıyla ne çocukların katledildiğini unutan yazar.
yazar diyorum ama bunun gibilere terörist dediğinde sen suçlu olursun, hakaret davası açsa kazanır. sen eline silah alıp 50 metre yürüsen yürütmezler ama bunları elinde silah görür de vuramazsın. vurduğun zaman savcısı gelir, "vur emrini kim verdi, sözlü olarak uyardın mı ? önce 2 el uyarı atışı yaptın mı ? terörist olduğuna nerden emin oldun ?" diye sorguya çeker, yıllarca cinayetten yargılanırsın. ama o sinsice gelir, gece uykunda bile seni uyarmadan, acımadan vurur, kaçar!. savcı yine sana gelir, raporunu tutar poşete koyarlar gidersin. seni vuran belli değildir, yakalanmaz, yargılanmaz. o yüzdendir ki bu arkadaş "yazar" dır, ona başka sıfatlarla hitap edenler ise suçludur, en basitinden faşittir.
yazar diyorum ama bunun gibilere terörist dediğinde sen suçlu olursun, hakaret davası açsa kazanır. sen eline silah alıp 50 metre yürüsen yürütmezler ama bunları elinde silah görür de vuramazsın. vurduğun zaman savcısı gelir, "vur emrini kim verdi, sözlü olarak uyardın mı ? önce 2 el uyarı atışı yaptın mı ? terörist olduğuna nerden emin oldun ?" diye sorguya çeker, yıllarca cinayetten yargılanırsın. ama o sinsice gelir, gece uykunda bile seni uyarmadan, acımadan vurur, kaçar!. savcı yine sana gelir, raporunu tutar poşete koyarlar gidersin. seni vuran belli değildir, yakalanmaz, yargılanmaz. o yüzdendir ki bu arkadaş "yazar" dır, ona başka sıfatlarla hitap edenler ise suçludur, en basitinden faşittir.
ortalarda olmayan soru hastası yazar. şükür gitti galiba.
herkese aynı soruları sorun bipolar bozukluk gösteren asosyal bir şahıs sanırsam.
Ayla akata fena takmış. illa birilerine beğendirecek. Lan biriniz beğeniyorum deyinde o kemale ersin, bizde rahat edelim.
pelinizm'e 20-25 gibi gider.
sözlükte piyasadaki kezbanizma aktristler hakkında kamuoyu yoklaması yapıyor.
bir kaç aydır engellediğim yazar, tek bir konuya odaklanma gibi bir psikolojik rahatsızlığı var, ben daha fazla dayanamadım bastım engeli, daha fazla dayanan oldumu bilemiyorum.
bütün profil fotoları sadece kafasından oluşan ve zayıf izlenimi vermeye çalışan 3 haneli rakamdan kiloya sahip sözlük kezbanı diye tahmin ediyorum.
eski ev arkadaşım olabilitesi yüksek yazar .
edit : onda sözlük nedir bilebilcek kapsite yok ama ona çakan erkeklerden biridir belki de*
edit : onda sözlük nedir bilebilcek kapsite yok ama ona çakan erkeklerden biridir belki de*
bir bayan arkadaşıma anlattığım ve kendisi ile tanışmak istediğini belirten yazar. amaç araştırma falan değil, kız kezban, yılın aşkını yaşamak istiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar