bugün
- neli dondurma seversiniz14
- katatespizartmasi14
- zona5
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- arkadaşlar8
- onu özlediğiniz anlar6
- limonlu dondurma8
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması6
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- sadece kadın yazarları artılamak4
- charlotte sullivan4
- limon yiyen erkek4
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- alfa erkek5
- markus söder2
- 2028 de genel seçim olmazsa ne yaparsınız2
- ne yaptığı anlaşılmayan satranç oyuncusu3
- ağaçtan meyve koparıp yemek3
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- boris rhein2
- türk insanın artık hiçbir şeye tepki vermemesi3
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- kadınların bir şeyleri abartması3
- aslan3
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- gudat2
- en gey özelliğiniz8
- hendrik wüst2
- osmanlıca sözcükler5
- sosyal medya2
- baden württemberg3
- erkek yazara özel mesaj atan erkek yazar3
- artık film izleyememek2
- makyaj yapan kadın çirkindir3
- karınca yuvasını tükürükle kapatan çocuk2
- depresyonun en kötü hali5
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor4
- gece havlayan köpek3
- tatilbudur tercih etmeyin3
- cem özdemir2
- yazarların en son bitirdiği kitap8
- sivrisineklerin şerefsiz olması4
- artı oy alamayınca üzülen yazar modeli3
- yağmurcu neden akpli13
- bavyera2
çok kuvvetli bir yapıştırıcı
reklamları güzel olan yapıştırıcı ismidir.
insanı ayağından tutup tavana monte edebileceğini iddia eden yapıştırıcı markası. reklamlarında da bunu kullanmış ve akıllara yer etmiştir.
Reklamlarda görüp gülerdim, hadi leynn bu kadar kuvvetli yapıştırıcı mı olurmuş diye. Meğersem ne kadar haksızlık etmişim. (bkz spoiler)
--spoiler--
her şey kırtasiyeye gitmemle başladı.
-ahbap bana ordan sıkı bir yapıştırıcı ver.
-kalitesi ne olsun?
- (Güldüm) tabiki en iyisi olsun. ( en karizmatik sesimle)
Baştan aşağı beni süzdü kırtasiyeci. sağını solunu kontrol ettikten sonra, kasanın altından pattexi çıkardı.
-Soran olursa beni tanımıyorsun
O an görüş kabiliyetim kısıtlayan o toz bulutunun etrafı kaplamasına bir anlam verememiştim, neyse olay zaten o değil.
Gittim iş yerine, ve en usta halimle kırılmış ahşap eşyayı elime aldım, diğer elimde caponun en son teknolojisi olduğunu az sonra öğreneceğim pattex durmaktaydı.
VEee yapıştırılmak istediğim bölgeye pattexi boca ettim. Aman Allah'ım ben deli miydim? neden bir damla değil de hepsini döktüm?
Ahşapın etrafından akan yapıştırıcılar elime bulaştı. Önce bir yanma hissi duydum, ama gözümü budaktan sakınmıyordum. devam ettim yapıştırma işlemime.
Yapıştırmak istediğim bölge kısa bir süre sonra yapışmıştı fakat o da ne? benim elim de ahşapa yapışmıştı. Neyse, kuvvetli bir çekme ile eşyayı bedenimden ayırdım ama bu elimin üzerinde kuruyup kalmış yapışkan artıkları ne olacaktı?
devamı haftaya..
değil tabiki.
Merak etmeye gerek yok. Onlar da 3 gün içinde derimi terk etti. işin tek güzel kısmı bu süre içersinde narin tenime zarar gelmemiş, her hangi bir kızarıklık oluşmamış olmasıydı. Tenim hala bebeksi pembeliğini korumaktadır.
teşekkürler pattex.
--spoiler--
Yapımında emeği geçen ağabeylerime buralardan saygılarımı sunarım. çok güçlü bir yapıştırıcı, çok çok güçlü..
Ayrıca; pattex reklamları için bu gerçek yaşamdan alıntı olan hikayem kullanılmak istenirse, uygun bir ücrette anlaşabiliriz.
--spoiler--
her şey kırtasiyeye gitmemle başladı.
-ahbap bana ordan sıkı bir yapıştırıcı ver.
-kalitesi ne olsun?
- (Güldüm) tabiki en iyisi olsun. ( en karizmatik sesimle)
Baştan aşağı beni süzdü kırtasiyeci. sağını solunu kontrol ettikten sonra, kasanın altından pattexi çıkardı.
-Soran olursa beni tanımıyorsun
O an görüş kabiliyetim kısıtlayan o toz bulutunun etrafı kaplamasına bir anlam verememiştim, neyse olay zaten o değil.
Gittim iş yerine, ve en usta halimle kırılmış ahşap eşyayı elime aldım, diğer elimde caponun en son teknolojisi olduğunu az sonra öğreneceğim pattex durmaktaydı.
VEee yapıştırılmak istediğim bölgeye pattexi boca ettim. Aman Allah'ım ben deli miydim? neden bir damla değil de hepsini döktüm?
Ahşapın etrafından akan yapıştırıcılar elime bulaştı. Önce bir yanma hissi duydum, ama gözümü budaktan sakınmıyordum. devam ettim yapıştırma işlemime.
Yapıştırmak istediğim bölge kısa bir süre sonra yapışmıştı fakat o da ne? benim elim de ahşapa yapışmıştı. Neyse, kuvvetli bir çekme ile eşyayı bedenimden ayırdım ama bu elimin üzerinde kuruyup kalmış yapışkan artıkları ne olacaktı?
devamı haftaya..
değil tabiki.
Merak etmeye gerek yok. Onlar da 3 gün içinde derimi terk etti. işin tek güzel kısmı bu süre içersinde narin tenime zarar gelmemiş, her hangi bir kızarıklık oluşmamış olmasıydı. Tenim hala bebeksi pembeliğini korumaktadır.
teşekkürler pattex.
--spoiler--
Yapımında emeği geçen ağabeylerime buralardan saygılarımı sunarım. çok güçlü bir yapıştırıcı, çok çok güçlü..
Ayrıca; pattex reklamları için bu gerçek yaşamdan alıntı olan hikayem kullanılmak istenirse, uygun bir ücrette anlaşabiliriz.
maket yapan insanın en büyük yardımcısı. en güzel özelliği yapıştırıcının içinde kurumadığı sıkma ucu. rahatça kapağı açık bırakıp bir yarım saat dolanabilirsiniz.
pattex tamir express'i büyük umutlarla almıştım. ancak iddia edildiği gibi sağlam değil.
uygulamanın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen macun tam donmadı. biraz kurcalayınca parça parça kopuyor. bir de bunun 60 kg kuvvete dayanacağını iddia ediyorlardı. mümkün değil.
ayrıca cildi bir miktar tahriş ediyor.
pattex kontakt yapıştırıcı daha etkiliydi sanki.
uygulamanın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen macun tam donmadı. biraz kurcalayınca parça parça kopuyor. bir de bunun 60 kg kuvvete dayanacağını iddia ediyorlardı. mümkün değil.
ayrıca cildi bir miktar tahriş ediyor.
pattex kontakt yapıştırıcı daha etkiliydi sanki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar