bugün

hoşgelmiş dokuzuncu nesil yazardır, lakin (#18045833) bu entry'i nedir ne fenevi fenerbahçe başlığında fenev yazıp küfür yediğinde sevindirik bir hal mi alıyorsun?
"ulan gerizekalı" ile başlayıp "göt lalesi" ile biten özel mesajlar alabileceğiniz nesildaş yazar. halbuki biraz düşünse öncesinde. sonra ah 9lar vah 9lar.
yakın bir zamanda bülent arınçla birlikte imralıda uşaklığa başlayacak yazardır.bir tane kitap okumadan cahil cahil konuşan şakirt tayfanın elemanlarından birine benziyor.
(#18045734) cahil.
(#18045734)

http://www.tedavin.com/co...alilik-zeka-geriligi.html
yahudi düşmanı, antisemitist yazar.
(#18104941)
kalemi çok iyi, sözlüğümüze çok başarılı bilgiler katan, daha doğrusu sözlüğümüzde sürünen, daha iyi yerlerde yazmayı hakeden torun.
(#18943234) no'lu entry'siyle gerçekten kendisini aşmıştır.
bu ve buna benzer entry'lerinin devamını bekler, sözlüğün daha da bi içine etmesini dileriz.
şaka lan şaka.
bu ne lan böyle dedirtmiştir bünyeye.
Çok komik bir arkadastir. Entrylerini ilgiyle takip ediyorum.

Saka lan saka. Formatin anasni skti hala devam.
teşekkürlerimi ilettiğim yazar.
anladın sen onu.
(#18966691) entry numarası vermekten aciz yazar.
Olgun_m_34'ten sonra en çok rastlanan 6. Mirc nickiyle sözlüğe merhaba demiş yazar.
gecenin en popüler yazarı olmaya adaydır. oyları bekliyorum.
telefondan sözlüğe bağlanan yazardır. ufak tefek hataları hoş görülesidir. entry numarası giriyorum ama pc'den gözükmüyor demek. (bkz: system error)
kürt yazardır. milliyetçiliğe, türkçülüğe karşıdır. fakat ekmeğini yediği vatanında neyin davasını yapmakta bilmemektedir.

(bkz: ya sev ya terket)
(bkz: bu vatan bizim)
(bkz: bu ülkeyi böldürmeyiz)
okumaya değmeyecek vasat yazar.
(bkz: ne mutlu türküm diyene) sözünü kendisine hediye ettiğim yazardır.
pkk'ya pekeke dediğini iddia edenlerin iddiasını ispatlamasını bekleyen yazardır. aksi takdirde onları şerefsizlikle itham etmektedir.
kullanıcı demişiniz ama bu bot.
ampülcü troll. ayrıca kendisi akpkk üyesi yazarlardandır.
at gözlüğünün kenarları daha uzun bir modelini kullandığı için kenardan eleştiri yapmak konusunda düşünmek gereken yazar.
2002 öncesi türkiyesini çok iyi bilen yazardır. bu yüzden s2k siyaset zırvalarına karnı toktur.
ben göte -> (#19128469) göt derim mesela kıvırmam.

sabaha bırakma huyum hiç yoktur.

bel altı vurmaktan hazzetmeyip anüs vasıtası ile fikir sunulduğunda bunu belirtmekten kati suretle kaçınmam.
geldi yine tipini siktiğimin bakınızı verilebilecek yazar. çok yakışıyor bu arada.
sözlükte silik yapılması gereken yazarların başında gelen akpkk üyesidir.
fikirleri ile bazılarını s2k hale getiren yazardır. milleyetçi faşistler tarafından sevilmez. (bkz: susturamazsınız)
© copyright 2005 - 2026