bugün
- hiçbir servet zamanı satın alamaz6
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- romelu lukaku5
- türk milletine kurulan pusu10
- allah'ın delili hazreti mehdi3
- çerçeve yasa19
- ümmetçilerin vatan sevgisi3
- profilini gizli tutma nedeni9
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- apo piçtir piç kalacak10
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları4
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- terörist mecliste konuşma mı yapar2
- eski türkiye2
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- sebahattin şirin3
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- mel melin palavra sıkması9
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- büyük oyunu görmek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle2
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- ihtiyar yazar6
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- en güzel reçel6
- güzel kızlara kötü davranmak3
- galatasaray ın yeni transferi2
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- nihavent gerizekalısı3
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- nihoş4
- ifşalanmak2
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- kapak yapmak2
- tai lung13
- seri gizli artı oy veren melek5
- kaynak götüm2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- yazilimcilarin flort sorunu3
hızlandırılmış tren faciası ile ismini duyurmuş ilçe.
'dörtyol' u ile meşhur sakarya ilçesidir.
insanlarının adapazarına giderken ''ada'ya gidiyorum'' diye söylediği ve bir zamanlar cem uzan ın çiftliğinin olduğu ilçedir.
öğrenciye 'uzaylı' muamelesi yapan sakarya ilinin kendilerine göre 'en gelişmiş' yerleşkesi.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
1937'den önce sakarya akhisarı veya geyve akhisarı olarak bilinen ve 1987'de ilçe olmadan önce geyve'ye bağlı bucak olarak yönetilen küçük bir ilçe.
12 ağustos 2011 öğlen vaktinde geçirdiğimiz tren kazası yüzünden hiç unutmayacağım ilçe.
(bkz: pamukova haber)
Bereketli topraklar üzerine kurulmuş ilçe.ana yolların buradan geçmesi nedeniyle yapılaşma bu verimli arazileri ele geçiriyor.yol ve akarsu kenarlarında kurulu olan bina ve fabrikalar bu güzel ovayı metal dişleriyle övütüyorlar adeta.bir de nehirden kum çıkaran işletmeler var.taş ocakları da eklenince umarım adapazarı ovasının yaşadığı kaderi yaşamaz.aynı durumu gemlik taraflarında da görebilirsiniz.
Uludağ sözlükte adını göreceğimi hiç ummadığım ilçemdir. 17 yılım geçti bana hiç bir şey katmadı bence bu böyle devam eder. Memleketimdir seviyorum muyum? Evet. Ama uzaklaşmak özlemek istiyorum.
öğrenci arkadaşlar çok şikayet etmiş memleketimden
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi.
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi. istanbul eskişehir/antalya yolu ve istanbul ankara tren hattı üzerindedir.
(bkz: mekece)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar