bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- manifest dinleyen erkek11
- borsa4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- kardeş2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- yaz yemekleri5
- eğitimde sınav sistemi2
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- komik olmayan komedyen2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- insan zamandan ibarettir3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- gocu4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- elalem ne der4
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
p90x'i 3 katlayan program. 30 dakika oluşu. sıkıcı olmayışı. kısıtlı zamanda çok iş yapılışı. muhteşem.
P90x'ten farklı olarak 30 dakika ve daha kompleks hareketler içeriyor. Bir harekette birden fazla kas grubu çalıştırmayı amaçlamışlar.
Yine P90X'teki gibi barfiks demiri, dambıllar, mat gerekiyor.
P90X'i 1 ay yapmış biri olarak bir ara yaparsam buraya editlerim.
Yine P90X'teki gibi barfiks demiri, dambıllar, mat gerekiyor.
P90X'i 1 ay yapmış biri olarak bir ara yaparsam buraya editlerim.
bu aralar başlamayı düşündüğüm program. aslında aktif olarak ağırlık çalışsam da bu aralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum. daha önce p90x ve p90x2 yi tamamlamış ve ikincisinde ciddi anlamda zorlanmış, bazı hareketlerde bir miktar çuvallamıştım.
süresinin kısalığı ve uzun zamandır pek uğraşamadığım, çalışmayı da hiç sevmediğim bacak ve mide ile ilgili komplike egzersizler barındırması sebebiyle yarın başlamayı düşünüyorum.
süresinin kısalığı ve uzun zamandır pek uğraşamadığım, çalışmayı da hiç sevmediğim bacak ve mide ile ilgili komplike egzersizler barındırması sebebiyle yarın başlamayı düşünüyorum.
bola sakatlanma riski var. kendinize dikkat edin.
bitirdiğim ve genel olarak memnun kaldığım programdır.
kilomda pek değişiklik olmadı, genel olarak yağ oranım da çok değişmiş sayılmaz ama yiyip içtiğime de dikkat etmedim açıkçası. hacim olarak bir artışım olmadığı gibi biceps, triceps ve omuz için de pek yeterli bulmadım programı. bu bölgelere yeterince vurmuyor diyebilirim. program daha çok ağırlık çalışmaya yeni başlayacaklara uyacak şekilde dizayn edilmiş.
diğer beachbody sistemlerinden farkı kısa ve daha eğlenceli oluşu. p90x2 de 90 dakikayı bularak es geçilen yoganın 30 dakika oluşu çok iyi olmuş. öyle çok zorlayan bir antrenman da yok denebilir, belki biraz decelerator kastırabiliyor, o da son dört hafta devreye giriyor.
daha önce p90x ve p90x2 de yapmış biri olarak onlardan daha kolay olduğunu söyleyebilirim.
kilomda pek değişiklik olmadı, genel olarak yağ oranım da çok değişmiş sayılmaz ama yiyip içtiğime de dikkat etmedim açıkçası. hacim olarak bir artışım olmadığı gibi biceps, triceps ve omuz için de pek yeterli bulmadım programı. bu bölgelere yeterince vurmuyor diyebilirim. program daha çok ağırlık çalışmaya yeni başlayacaklara uyacak şekilde dizayn edilmiş.
diğer beachbody sistemlerinden farkı kısa ve daha eğlenceli oluşu. p90x2 de 90 dakikayı bularak es geçilen yoganın 30 dakika oluşu çok iyi olmuş. öyle çok zorlayan bir antrenman da yok denebilir, belki biraz decelerator kastırabiliyor, o da son dört hafta devreye giriyor.
daha önce p90x ve p90x2 de yapmış biri olarak onlardan daha kolay olduğunu söyleyebilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar