bugün
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan16
- öcalan isterse savunma bakanı olsun8
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- evlenmeden olmaz diyen kız5
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- gram altın7
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- iyilerin kıymeti ne zaman anlaşılır3
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- cinsel fanteziler5
- gavur sıcakları geri döndü4
- almancıları sevmemek8
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- ihanetin affı olmaz3
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- muşlettin amca bay beydir8
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün2
- 25 yıl şarkısı2
- bibi3
- 1 dolar 316 macar forinti2
- 1 dolar 123 izlanda kronu2
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- 81'e 3 tertip3
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- bir çıkmaza girdi bugün yolumuz2
- ayvalık tostu8
- avanos şu an 28 derece2
- sonradan yahudi olmak5
- tenhalarda kendimizden geçemedik2
- kamos'a mini etek giydirmek2
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- bitcoin4
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- şükredin yeğenim4
- velvet51
ülkenin bir ferdi olmanın ne kadar yüce, aslında ne kadar olağan; kahramanlığın ne kadar yakın ve güzel insanların kaybının ne kadar acı olduğunu hatırlatan zeytin dalı operasyonu şehididir.
konuşmasını dinledim, resmine baktım. ne kadar temiz yüzlü diye düşündüm, kardeşim maneviyatı kuvvetli bir subaymış ve kendisini vatan savunmasında kaybettik. köpekleri ezip geçmekteki haklılığımızı sorgulamak anlamsız, ama şimdi böyle mükemmel bireylerin son çare karşısına dikildiği aşağılıklar oralara yuvalanmış, neden diye sormayalım mı? ellerine silah almışlar, o silahı kim ulaştırmışsa hesabını vermesin mi? bizim içimiz yanıyor, küçücük çocuğuyla babasız eşsiz kalan o aile, o anne alkışlarla madalyalarla avunur mu? sorun, sordurun, sorgulayın, soralım, sorsunlar. aksi düşünülemez, düşünmüyor-düşünemiyorsanız soruları olanlardan da beklentiniz olmamalı.
yazık be, bir kişi yazmamış adını. siz gidin anı görüntüleyin. sanki 10 saniye sonra bi halta yarıyor, sanki kime neyse??
konuşmasını dinledim, resmine baktım. ne kadar temiz yüzlü diye düşündüm, kardeşim maneviyatı kuvvetli bir subaymış ve kendisini vatan savunmasında kaybettik. köpekleri ezip geçmekteki haklılığımızı sorgulamak anlamsız, ama şimdi böyle mükemmel bireylerin son çare karşısına dikildiği aşağılıklar oralara yuvalanmış, neden diye sormayalım mı? ellerine silah almışlar, o silahı kim ulaştırmışsa hesabını vermesin mi? bizim içimiz yanıyor, küçücük çocuğuyla babasız eşsiz kalan o aile, o anne alkışlarla madalyalarla avunur mu? sorun, sordurun, sorgulayın, soralım, sorsunlar. aksi düşünülemez, düşünmüyor-düşünemiyorsanız soruları olanlardan da beklentiniz olmamalı.
yazık be, bir kişi yazmamış adını. siz gidin anı görüntüleyin. sanki 10 saniye sonra bi halta yarıyor, sanki kime neyse??
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar