bugün

futbolcu istatistikleri girmeye başladığım anda nick altıma entry giren pek bir sevdiğim yazar.
bizim maçımızda ki kannavaro olması muhtemel oyuncu.
şahsıma ilk entry giren yazar. teşekkürü bir borç bilirim.
ikinci nesil silik.

(şşrnz: a a aaaaaa)
sınavlar dönemi kendimi kaybetmem sebebiyle kendisine messenger'da -kimsin lan- diye sormam ve akabinde -dalga mı geçiyon lan- diye bana cevap veren yazardır kendisi. ikinci nesil silik olduğunu öğrendiğim anda -abi sağlık olsun- dememle bana -boşver lan rahatça geç dalganı- cevabını veren çok sevdiğim yazar.

(bkz: nereye böyle)
(#1194208) nolu entrysiyle güzel bir ayar vermiş olan yazar arkadaşımızdır.

(bkz: aferin)
(bkz: böyle devam et)
(bkz: sinem) fenomenine bir yenisini eklemiş ve suyu eşşeğin olmaması gereken yerlerine sürüklemiştir. narsist
(bkz: aimar) *
uğurlu ellere sahip insan kendisi. çaylaklık dönemimde kara murat hesabı beni gelip zindandan kurtarmıştır.
iyilik meleği yazar, bana nasıl dayanıyor hala anlayamıyorum. umarım hayatı boyunca böyle yardım sever olur.
gür saçlı, top sakallı 1.90 boyundaki yakışıklı yazar..
allah'ın donsuz oumar'ı..
dili yüzünden görüntüsü epeyce kaymış ,dilini eşek arısı sokasıca 2.nesil yazar.
bunca zamandır beraberiz yeni bir huyunu daha öğrendim. meğer arkadaşımız halk ozanıymış. elinde sazıyla diyar diyar dolaşıp şiir okuyormuş. *
(bkz: eğleniyor muyuz gençler) * * *
dağılın lan yazarı.. o susmuş ben konuşayım dedim.. *
(bkz: adını dadını künde biyerini yedüğüm)
(bkz: mistik)
(bkz: yancı)
(bkz: hahaa)
tenhada kıstırılası yazar. * * *
kralsın kobrasın gada yazarı..*
şu winning türü oyunların hepsinde yenemedigim , sürekli kel kafasından sorumlu tutulmayan biraz abazalık kavramını öğrenmemiş sakin , sessiz , uysal , biri acaba kim oldugumu daha ilk yazıda anlayabilecek mi diye düşünmedigim insan.
ikinci nesil çaylak bir galatasaraylı.. yazı be üzüldüm şimdi gada..
sözlüğün fake nicklerini deşifre etmeye çalışırken deşifre olan yazar..
geçmiş olsun yazarı. 2.nesil çaylak. sen bana gülerdin değil mi? gülme yazara gelir başına.
bir zamanlar yazardı diyebilecegimiz üstad yazar.
© copyright 2005 - 2026