bugün

/22
otopsi raporlarını halleti mi ?

ölüm nedenini belirlemiştir

bu bölümü neden seçmiş acaba
Bu kadar olur, bugün andım, hemen esti geçti buralardan. Hürmetler, saygılar efendim.
Geçen akşam seri oylamış. Teşekkür etmek istediğim yazar
Beni de arada oylar değerli dostum. Teşekkür ediyorum. Seviliyor.
Kadın yazarlarda #1
Yine oyluyo ya. Melek yemin ediyorum, kanatları yok sadece.

En samimi teşekkürlerimle…
cok seviyorum hic konusmamamıza rağmen. en sevdiğim sozluk kızı.
bebeğimdir.
iyi kadın la bu.
böyle trollediğim için affetsin.
napayım. burası benim saçmalama mekanım.
evet.
Diğer bütün kız yazarlar olduğu gibi kardeşimdir.
Değerli kalemdaşım otopsiraporlari,

Sen bu mektubumu okurken ben, ben gocu usta, muhtemelen yine sözlükte olacağım. Hiç öyle çok uzaklara gitmiş olacağım falan gibi artistik triplere giremem. Beni az çok bilirsin zaten, iki alt ya da üst başlıkta kendimi eğlendiriyor, bana uyanlarla kutu kutu pense oynuyorumdur. işte bu mısralar tamamen anlamsız ve bir şey anlatmayan safsata. Tamamen bir selam çakmaca.

Saygılarımla,
Gocu
Mutlu seneler kuzu.

Evet
Tanımam etmem ama mutlu yıllar yazarı. Doğum günü kutlu olsun yay burcu insanı.
Ooo doğum günün kutlu olsun

görsel
Sağlıklı ömürler.
Doğum günün kutlu olsun otopsiraporlari.
Nice mutlu yaşlara.
Yay burcu muymuş? Gerginlik bundanmış hep meğersem keh keh keh.. doğum günüsü kutlu olsun hanım kızımız.
Sevgili dostum otopsiraporlari,

Bugün doğduğun günün iade i ziyaretiymiş, ya da dün. Lütfen bana bunun lafını yapma. Aramızda bir günün lafı olmaması lazım zaten. Yıllardır birbirinin pm’ine uğrama zahmetine girmeden süren bu güzel arkadaşlığın bir gün sapmalık hatrı illa vardır diye düşünüyorum. Hayır dün de kutlardım ama uyumuşum. Gayet geçerli bir gecikme sebebi bence.

Uzun lafın kestirmesi; kutlarım yeğenim. “Şöyle” olabileceğin bir manit dilerim yeni yaşında.

Saygılarım,
Das gocu
Selamlar kankim,

Kediyi gördüm, koşarak buraya geldim. Zaafım var şapşiklere. Benim için de az sevip, yaş mama verir misin? Tşk.

Saygılarımla,
Gocu
Tez vakitte o ruh halinden çık olmuyo böyle nickaltısı.
Hoş geldin kankim, bir ara teşrif et artık aramıza.
Kankim cımbızla mı çektin ne yaptın, bugün en severek yazdığım yazıları okudun. Bu kadar gurme zevklerin olduğu için ekstra saygı duydum, hürmetler.
Özel mesajları kapalı olduğu için kendisine şu şekilde teşekkür etmek istediğim yazar:

https://youtu.be/0at3X-YeMio?si=jQqJcA7bV2JgDNIL
Hala vermiş olduğu sözü "çizdiğim resimleri gönderirim sana" tutmasını bekliyorum.
Oylamaları için teşekkür etmek istediğim yazardır kendileri.
© copyright 2005 - 2026