bugün

gun gecmiyor ki sozlukte rahatsiz edici bir fotografla daha karsilasmayalim...

rahatca gezemicek miyiz su sozlukte?
tiklamasaydin o zaman diyen! tiklamadim zaten galeri.uludag da karsima cikti...
ben zorunda miyim boyle fotograflarla karsilasmaya?!

+18 ibaresi falan da yok...
+18 ne demek biliyor musunuz? +18 icerik her 18 yasini gecmis kisinin bakabilecegi icerik anlamina gelmez.

kisi 18 yasindan buyukse icerige bakip bakmama konusunda kendi kararini kendi verebilir demek.
donuz butonunu kullanmama sebep olmustur.
süt çocuklarını korkutur. evet.
-18'in sözlük gibi bir ortamda ne işi var zaten ulan. "patlak karı" minvalinde başlıkların cirit attığı, sikik sokuk muhabbetlerin döndüğü bir mecrada çoluk çocuğun ne işi var aq? Bu "orospuya nası çaktım"lı erkek muhabbetleriniz psikoloji bozmuyor da anatomi bozuyorsa siktiriniz gidiniz amk yerinden.
beğenmeyenin, görmek istemeyenin bakmama gibi bir seçeneğinin olduğu başlıktır.

hayır kandırmaca yok bir şey yok. adam açık açık yazmış otopsiden bir görüntü diye.
sana adriana lima nın inanılmaz pozları başlığı açıp, görsel olarak otopsi resmi atmamış ki.

ha, seriye bağlaması belki sıkıntı olabilir. hepsi aynı başlık altında toplansın diye isyan edin, anlayalım.
ay beyin midem bulanır, oooo adana alırım bir dürüm.
(bkz: donuz butonuna bas geç)
aklıma ömer seyfettin'i getirmiştir.

ne alaka mı?

al : http://listelist.com/omer-seyfettinin-cesedi/
+18 ibaresi yok diyor Otopsi Görüntüsü Ne bekliyorsunuz ki ?
Başlıkta görüntü diye belirtilmiş ama görüntünün link içinde olmasını bekliyordum şahsen. Belki resmi görmek istemeyip yorumları okumak isteyenler olabilir. Saygı duyulmalı.

Başlığın silinmesine ise gerek yok bence. Ben de otopsi görüntüsünü merak ediyordum. link içine alınması yeterli.

Edit: ha bir de +18 yazılması gerekiyor. +18 yazmaması otopsi görüntüsünün "buzlu" olduğu anlamına gelir.
(bkz: Beyinden korkmak)
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026