bugün
- erkekler neden evlenmek ister9
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- kürdü sevin21
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya10
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez4
- hangi sözlük kızısın4
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- boyun tutulması4
- güne almanca bir cümle bırak11
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek2
- saddam hüseyin8
- ateist2
- vermio6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- yazarların öğle yemekleri3
- hava muhalefeti6
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- çakmak hırsızlığı2
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- gecenin korkunç yaratıkları7
- çocukken en sevilen çizgi film2
- vermio vs nervio3
- grup yorum uğurlama3
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- iblis'in sesini duymak14
- ezik erkek psikolojisi2
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- 28 bine çalışmak9
- kanadalı ünlüler10
- mazotun litresi 101 lira35
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- amerika5
- çağla idi22
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- sabahları nefret edilen şeyler20
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- aslan burcu6
- bik bik reis3
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
(bkz: pkk)
Orospu şudur. Yanına oturmaya yeltenen su gibi çocuga " yhaa bhen buardha rahattedmdm de bn öyle gecshem sen buraya gelsen" diyip su gibi oglanı kaldırıp yanıma oturup sonrada baska yere gecendir. Amın kızı.
görmek için illa karaköy e gitmeye gerek yok etrafta çok var.
Zor iş, işin yoksa tanımadığınla yat. Yeri geliyor, o işi tanıdığıyla yapamıyor insan.
para karşılığı bedenini satan kadın olarak tanımlanabilir.
toplum içinde çeşitli orospuluk çeşitleri vardır. mesela erkeğin çok dedikodu yapanı orospudan beterdir. kadının ego tatmini için bir başkasına yürümesi de budur. yada ne bileyim efendim ahlaklı geçinip her türlü ahlaksızlığı yapmak da bir nev'i bu sözcükle tanımlanabilir. pedofiller, tacizciler bu meslek erbabının çocuklarıdır.
toplum içinde çeşitli orospuluk çeşitleri vardır. mesela erkeğin çok dedikodu yapanı orospudan beterdir. kadının ego tatmini için bir başkasına yürümesi de budur. yada ne bileyim efendim ahlaklı geçinip her türlü ahlaksızlığı yapmak da bir nev'i bu sözcükle tanımlanabilir. pedofiller, tacizciler bu meslek erbabının çocuklarıdır.
bunların çocukları, büyüyünce sağda solda kendini patlatır.
Bazen ilişkinin bitimi sonucunda dişi insana yakıştırılan söz .
görsel
(Temsili)
(Temsili)
Bazı türleri vardır ki 300 lira teklifinizi kabul etmezler fakat 300 liralık şarap getirmenize sevinirler.
Orospuyu mezara koymuşlar küreğin sapı kalsın demiş....
Sözünden dönen herkes. Evet.
mahalle yanarken orospu saçını tararmış.
kendilerini pazarlayan ve bilinçli bir şekilde metalaştıran kadınlar için kullanılan farsça kökenli argo kelime. arapçası şermuta'dır.
dan bilzerian'ın yanındaki karılar bu tanıma uyar. bu tanıma uyanlardan fransa'da en ünlü olanı da laura prioul isimli 20 yaşındaki bir kız.
dan bilzerian'ın yanındaki karılar bu tanıma uyar. bu tanıma uyanlardan fransa'da en ünlü olanı da laura prioul isimli 20 yaşındaki bir kız.
parasıyla veren kişilik.
nakdi ya da ayni bedeller karşılığı seks hizmeti sunan kişi.
ülkenin yeni nesli öyle embesilleşti, öyle çomarlaştı ki artık bu kelime bile doğru yazılamıyor. evvelce telekomünikasyon, komünizm gibi kelimeleri yazmakta zorlanan, komplo yerine komple, moral yerine morel, motivasyonum yerine motivem diyen bir sığır sürüsünün evlatları işi iyice ilerletip orospu gibi basit bir kelimeyi dahi yazamaz hale geldiler. orosbu, orusbu, oruspu gibi şeyler yazıyorlar.
ülkenin yeni nesli öyle embesilleşti, öyle çomarlaştı ki artık bu kelime bile doğru yazılamıyor. evvelce telekomünikasyon, komünizm gibi kelimeleri yazmakta zorlanan, komplo yerine komple, moral yerine morel, motivasyonum yerine motivem diyen bir sığır sürüsünün evlatları işi iyice ilerletip orospu gibi basit bir kelimeyi dahi yazamaz hale geldiler. orosbu, orusbu, oruspu gibi şeyler yazıyorlar.
Kendisini doğru yazamayanların (oruspu, orosbu, orusbu...) kolayca tespitine imkan vermesiyle mükemmel bir çomar turnusolu kelime.
(bkz: eyşan)
yakında sayısı dahada artacak meslek.
meslek diyorum çünkü para kazanılıp geçinecek millet bundan.
bunu düşündüren ise yabancıların yaptığı bir araştırma. odatv de gördüm bugün. araştırmaya göre kadınların seksili fotolar çekmeleri erkek egemenliği altında ezilmeleri değil sosyoekonomik durummuş. gerçi pek bi araştırmaya gerek yok, rusya örneği veyahut doğu blokundan kopma tüm devletlerde görülmüştür bu. neden kriz elbette.
meslek diyorum çünkü para kazanılıp geçinecek millet bundan.
bunu düşündüren ise yabancıların yaptığı bir araştırma. odatv de gördüm bugün. araştırmaya göre kadınların seksili fotolar çekmeleri erkek egemenliği altında ezilmeleri değil sosyoekonomik durummuş. gerçi pek bi araştırmaya gerek yok, rusya örneği veyahut doğu blokundan kopma tüm devletlerde görülmüştür bu. neden kriz elbette.
genellikle sevdiğim, samimi olduğum insanlara karşı sarf ettiğim sözcük.
tanımı şurada mevcut;
http://m.milliyet.com.tr/...mla-basan-gundem-2741334/
kahvaltı yapacakmış zaar.
http://m.milliyet.com.tr/...mla-basan-gundem-2741334/
kahvaltı yapacakmış zaar.
kimilerinin orospuluk içindedir.
bir azılı azgın olarak yaşayandır.
bir azılı azgın olarak yaşayandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar