/25
öznel yargı.
bir erkek tapusunu aldıgı kadına istediğini yapabilirmiş.
o tapuyu sokarım sana. bir daha gelemezsin kendine.
ahlak sana zorla soksalar girmez.
(bkz: #13280735) kendisi hakkında söyleyeceğim şeyler sözlük formatına aykırı olduğu için söylemediğim kişi. ne demek lan tapulu mal? insan lan o.

tanım: buna küfretmeye bile değmez.
sözlük'de en çok sokanı olan şakirt.
delidir ne yapsa yeridir.
hakikaten insan olmadığını defalarca kanıtlamış yazar.
tokat'ın tipsizler köyündendir.
tamamen doğru bir önermedir.
zelal maraşlı da dayımdır o zaman. o kadar saçma yani bu tespit.
bütün başlıklarının altına entry - nick uyumu yazmak istediğim yazar kişisi. *
bütün entrylerine istisnasız artı verdiğim adam. çünkü bu herifin çok ciddi bir biçimde sözlükteki ben dahil her bir zat ile her konuda taşşak geçtiğine ve kafasına göre eğlendiğine inanıyorum. *
tanım: delinin bayrak sallayanı.
en sevdiğim yazardır.
nerenin yobazısın sen mübarek?
(bkz: en lezzetli ve besleyici gıda insan dışkısıdır)

madem atış serbest.
aslında illuminatisel olarak başlıkta adım geçmekte. ilk kelimenin 9 ve 10uncu harfini birleştirerek le, kankuli kelimesinden harfler eksiltip düzelterekte ilkan yapabiliriz. kısacası burada yazarlar benden bahsetmiş. *
ortalığı kızıştırmak için insanların en büyük ayrılıklara düştüğü noktalara saldıran yazarımsı. * * *
(bkz: kuyuya taş atan deli) malum..
gerçek hayatta nasıl biri olduğunu çok merak ettiğim klavyespor oyuncusu.
gerçek hayatta nasıl biri olduğunu çok merak ettiğim özklavyespor oyuncusu.
her gün dinden imandan bahsederken içindeki sapıklığı su yüzüne çıkaran gereksiz varlık.
(bkz: #13069141)
laikmiş gibi başlık açıp "laik, içki içen başbakan istiyoruz hehehehe" gibi saçma argümanlarla insanları güya, kendi olmayan çapıyla laikliğe düşman etmeye çalışan klavye kullanıcısı, lise bitirmeye çalışan öğrenci.
(#13364209) muhtemelen fenerbahçeli ezik yazarcık.
Fenerbahçe'yle ilgili entrilerine direkt artıyı, anti-laiklikle ilgili yazılarına direkt eksiyi bastığım yazar. Bazen resmen slalom yapıyorum:)
olağanüstü derecede kaliteli bir yazar. burada sırf cahillerin bilgilenmesi için yazıyor. yoksa istese nobel'i kazanır ama törenine bile gitmezdi. o derece kaliteli. bizden biri. çok kaliteli. iyi yazıyor. kaliteli demiş miydim?
laf koyayım derken rezil olmuştur.

(bkz: şampiyonlar ligi çeyrek finali vs uefa kupası/#13378932)

galatasaray zaten önceden şampiyonlar liginde bir kere yarı final bir kere de çeyrek final oynamıştı. *
galatasaray'lılar tarafından ağır tasallulara maaruz kaldığını düşündüğüm yazar.

yazık lan kimin çocuğuysa
© copyright 2005 - 2026