bugün

/124
ufak kardeşi döverek sevmek. fazla acıtmadan *
uzun süre tutulan çişin yavaş yavaş bırakılması.
ulu sözlüğe girip birbirinden güzel entryleri okumak.
(bkz: yalaka)
sahnede as i lay dyingin through struggleını çalarken seyirciyi kitlenmiş olarak görüp şarkının verdiği hissiyatı 5 e katlayarak çalmak.
orgazm yaşatmak.
hamile kalmak istemeyen bir kadının, o ayki adet kanamasını gördüğü andır.
esnedikten sonra gözden akan yaşın yanaktan süzülmesi.
Kişinin aşırı çişinin gelmesi, tuvalete gidebileceği en kısa sürenin de iki saat olması. O tuvalete girildiği anda zaten kişi işerken zevkten titreyecek ve havaya bakacaktır.
(bkz: ikinci orgazm anı)
sahnede bağrıttıra bağrıttıra tornado of souls solosu atmak. hem melodilerin enerjisiyle hemde seyircilerin "ne yapıyor bu !" bakışıyla kendinizden geçersiniz.
öküz gibi yorgunken ve gözlerden uyku akarken üst baş çıkarmadan yatağa atlamak.
sadri alışık tan ben seni unutmak için sevmedim ve münir nurettin selçuk tan dönülmez akşamın ufkundayız ı dinledikten sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamak.
kulak çöpüyle kulağını kaşımak *
an itibariyle genel müdür yardımcısına kafa atmak.
yeminle 5 adriana lima ile birlikte olmaktan daha zevkli.
efendim herşey seks ve orgazm değildir,
deli gibi aşık olduğunuz ve kavuşmak için biyik emek sarfettiğiniz onunda sizi sevdiğini bildiğiniz kızın elinden tutup boğazda veya kordonda veya başka güzel bir yerde el ele tutuşup yürümek mükemmeldir ve kesinlikle orgazmdan daha zevklidir.
bir trabzonsporlu olarak 5 mayıs 96 nın intikamını feneri iki kupadan ederek almak. ve anadoludan ikinci şampiyonun çikması. *
Bursasporun şampiyon olmasıdır.
fenerbahçenin son hafta kaçırdığı şampiyonluklar.*
fenerbahçe'nin 2. denizli vakası yaşamadır.
şampiyonu tayin eden takımın taraftarı olarak yine geleneği bozmayıp şampiyonu tayin etmek
fener'in 90 dakika azap cekmesi ve bir umitle acaba olur mu diye dusunmesi ve sonunda olmamasina ragmen kazayla olmus gibi sevinmesi ve 30 saniye sonra "aaa olmamis" diye soka girmesi.
(bkz: çarşının tarihe geçen şakası)
bursasporun şampiyonluğu...
kendisinden başka herkesi ve herşeyi küçük gören, herşeyi parayla satın alabileceğini sanan bir camianın son 5 yılda iki kere son maç sonunda göt olması.
yarın her yerde fener bayrağı görmekten ve mide bulantısı yaşamaktan kurtulmuş olmak tüm orgazmları döver arkadaş!
© copyright 2005 - 2026