bugün

Başlarda iyiydi, yeniydi, marjinaldi ama şimdi o tadı yok...

Benzincilerde efsane ürünler keşfediyorum her hafta. Oreo benim için ancak bir nostaljidir.
şişirilmiş bir bisküvidir. anlamıyorum niye bu kadar abartılıyor. bizim negrodan farkı yok.
sütün yanında en iyi giden şeylerden biridir efendim. evet.
bence çok güzel.
Hiç sevmediğim bir biskuviydi normalde. Ama 2 gün önce bende farkli bir anlam kazandı. Artik severek yiyiyorum.
Hydrox bisküvisinin çakmasıdır. Hani sınavda arkadaşına kopya verirsin ama sen düşük arkadaşın senden daha yüksek not alır. Aha bu durumda öyle işte. Çakma bu gençler çakma...
Baya tiryakisi olunacak kıvamda bir bisküvidir.
negro'nun çakması değil mi bu ?
Negrodan farkı yok ama sütün yanında gideri var.
Oreo dünyanın en güzel bisküvisi seçilmiştir..ve Rihanna'nın en sevdiği bisküvidir ️
Çikolatanın bokunu çıkartmışlar ve o yoğun tadı seviyorlar. Nasıl bir mide varsa amk.

10 x bitter çikolata.
Çok ünlü bir bisküviymiş.
Hiç görmedim o derece ünlü yani.
Nerede satıldığı merak konusu.
iftar sonrası, olsa da yesek.
toblerone ve oreo yiyen adamdan dost olmaz.net.
bu bisküviye ölüp yapanlar var var.ahh oreo vahh oreo.Geçen merak ettim aldım negro buna on çeker lan verdiğim paraya yazık.
Tanım:ülkemizde ota boka özenen özenti gençler sayesinde ünlü olmuş bir püskevit.
Ahh
bir reklam harikası,sadece reklam başka da bir havası yok.çok şekerli ve kalorisi acayip yüksektir.
iyidir hoştur da bisküvi neticede. bi probis değil.
sahilde arkadaşlarla oturmak için migrosa girdik abur cubur alalım dedik neyse alışveriş yaparken vay amk bunun da ne adı var lan alıp deneyek mi dedik 4 tane vardı içinde aldık neyse gittik sahile açtık yemeye başladık ve 3 arkadaş hepimiz bu ne amk buna mı verdik o parayı bir daha da almam ben bundan dedik. ondan sonra arkadaşlar yedi mi bilmiyorum ama bir daha ağzıma sürmedim ben bunu. bence negro bu püskeviti döver.
öyle tek başına kuru yenilen bir bisküvi değildir. sıcak sütle tüketilmelidir.
algidanın öncülüğünde yeni çıkan dondurmasına bayıldım.
Negro oreo yu döver.
yurdum insanının balon yaratma yeteneğinin bir diğer örneği.

torku varken nutella
negro varken oreo
iki kiremit arasına beyaz alçıyı döküp püsküüt diye millete kakalamışlar resmen.
Şişirilmiş balon bir bisküvi.

Bir kere çok şekerli 2 taneden fazlası bayıyor. Sonra fiyat performans olarak da çok etkili olduğunu söyleyemem.
Negro daha iyi kesinlikle.
© copyright 2005 - 2026