bugün
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı8
- pankek mi pişi mi10
- mercimek çorbası içen kadın14
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- güzel kızların erkenden uyuması4
- dinlenme tesisi soğuğu4
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- s'i l v'e r m'i s t26
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın3
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- hamarat kadın3
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- türkiye13
- belki kızdır diye artılamak3
- sarapci koala43
- sözlüğün en masum yazarları16
- pandela 38
- mersin tantuni4
- soslu adana kebap5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- hepiniz öleceksiniz4
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- tırnak pide4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- sözlüğün delisi2
- bülbül yuvası2
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- nervio22
- recep tayyip erdoğan11
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
siyah çay ve yeşil çaydan sonra gelen üçüncü çay çeşidi.
türkiye de elli gramını on beş lira civarında bulabilirsiniz lakin biraz aramanız gerekir. benim size tavsiyem ise internet üzerinden alın. daha ucuza bulabilirsiniz.
hee!! bizim kahveci recep abinin demlediği çayın yarısı olamaz orası ayrı.
türkiye de elli gramını on beş lira civarında bulabilirsiniz lakin biraz aramanız gerekir. benim size tavsiyem ise internet üzerinden alın. daha ucuza bulabilirsiniz.
hee!! bizim kahveci recep abinin demlediği çayın yarısı olamaz orası ayrı.
Gün geçmiyor ki yeni bir çay güney asya mucizesi diye gözümüze sokulmasın.
Yeşil çay içiyorsanız denemenize gerek yoktur. Yeşil çay fermente edilmez bu yarı fermente edilir aralarındaki fark budur. Yeşil çayın kafein oranı biraz daha düşüktür. Bundaki kafein bildiğiniz siyah çaydaki kadardır. o yüzden gece yatmadan içmeniz veya günde beş aldı bardak yutmanız halinde sinir sisteminiz altüst olabilir. Şu anda piyasada 40 adedi 20 liraya falan satılıyor; içinde kırmızı çay, biberiye şu bu karıştırılmış. Değmez o kadar paraya, 4 liraya tarçınlı karanfilli bir Lipton yeşil çay alın fazlasıyla karşılar bu çayın getirilerini.
Yeşil çay içiyorsanız denemenize gerek yoktur. Yeşil çay fermente edilmez bu yarı fermente edilir aralarındaki fark budur. Yeşil çayın kafein oranı biraz daha düşüktür. Bundaki kafein bildiğiniz siyah çaydaki kadardır. o yüzden gece yatmadan içmeniz veya günde beş aldı bardak yutmanız halinde sinir sisteminiz altüst olabilir. Şu anda piyasada 40 adedi 20 liraya falan satılıyor; içinde kırmızı çay, biberiye şu bu karıştırılmış. Değmez o kadar paraya, 4 liraya tarçınlı karanfilli bir Lipton yeşil çay alın fazlasıyla karşılar bu çayın getirilerini.
Saymakla bitmeyecek bir sürü faydası olan,Tayvan üretimi makbul olan çay.aliexpresten 100 gramı 4 dolara almıştım.bir ay denedim.aroması falan gayet güzel.porselen demlikte çin usulü yaparsanız tadına doyum olmaz.türkiyeden almayın derim.aroması yoğun çayları sevmeyen biri olarak kesinlikle tavsiye edeyim.çinden gelen yeşil çayı da denemişliğim var ama çok yoğun aroma mevcut.
çay sektörüne bakış açımı değiştiren efsanevi bir şey. saymakla bitmeyecekte faydaları var mutlaka denenmeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar