bugün
- izmirde bok kokusunun kaybolması8
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi3
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği5
- ismet gürbüz ile almanya da sosisli yemek3
- öleceğin günü bilmek4
- nervioya talip olmak5
- istanbul da cirit atmak5
- hilafetin türklere faydası18
- kayseri ceosu olan yazarlar4
- kız sanılan yazarlar11
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması4
- azerbaycan da öğretmenlere başörtüsü yasağı3
- yuvarlak masa şövalyelerinin meeting set etmesi2
- çorapla ıslak bir yere basmak2
- ürdün2
- çerkezköy kapıkule tren hattı4
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- kibarhergele14
- güllü davası nda tuğyan'ın savunması2
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- iki elin doluyken burnun kaşınması3
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- libertaryen öğretmenin zümre toplantısı2
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- george washington7
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı3
- gocu8
- sözlüğün kırbacı10
- sorusormayin7
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- elektrik süpürgesinin kafasının güzel olması2
- masum sözlük kızları3
- ucan tekme atan hipopotam45
- rahmi koç2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- fenerbahçe adası4
- pavyonları dönüştürmek5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- cehennemde sigara içme yasağı5
- laptop a notebook ya da dizustu demek2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- alman mezarlığı2
- pforzheim2
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
istanbul üniversitesi hukuk fakültesi iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku ana bilim dalında profesördür.
profesör kelimesine takılıp da genel algı üzerine, kendisini yaşı kemale ermiş,her daim takım elbise giyen,öğrenciye biraz mesafeli olan bir hoca olarak düşünmeyin.
çift numaralı bir öğrenci olmam nedeniyle uzun zamandır tek numaralı arkadaşların "oğlum bizim iş hocası süper.matrak biri" sözleriyle kendisinden haberdar olsam da ilk defa bugün dersine girme şerefine nail oldum.ve ilk gördüğümde tepkim hoca bu mu şeklindeydi.bunun nedeni yaşını bilmemekle beraber,bir profesör için oldukça genç,klasik takım elbise yerine,son derece şık,rahat bir giyim tarzını benimsemiş olmasıydı.bu şekli ilk izlenimlerden öte daha önemlisi dersi(pratik),gayet anlaşılır bir şekilde,öğrenciye sunabilmesidir.bunu yaparken de öğrenciyi sıkmamak ve dersi daha da anlaşılır kılmak için esprili bir yaklaşım sergilemektedir.sorduğu sorular üzerine işvereni esas alanlara karşı gülerek,zafer işareti yaparak,kahrolsun emperyalizm demesi,ücretli yıllık izinden bahsederken,moruklara daha çok izin verildiğini bunu söylerken de ön sıralarda oturan yaşlı amcaya bakıp sakın yanlış anlamayın,ben de yaşlıyım demesi,ardından da keşke şu izni 60 gün yapsalar hem 50 yaş hayatın baharı demesi,pratik de aynı türk filmi benzetmesi ne demek istediğimi anlatan örnekler sanırım.
bir de bugün öğrencilerden birine,ekşi sözlüğe sen mi yazdın "fb-gs derbisi sonrası,iddiayı kazanmama rağmen yine de sınıfa çikolatayı benim ısmarladığımı ,sonuna da,yüce gönüllü hoca diye yazmış,ben onu enayi diye anladım" diyerek bizleri yine güldürmüştür.
profesör kelimesine takılıp da genel algı üzerine, kendisini yaşı kemale ermiş,her daim takım elbise giyen,öğrenciye biraz mesafeli olan bir hoca olarak düşünmeyin.
çift numaralı bir öğrenci olmam nedeniyle uzun zamandır tek numaralı arkadaşların "oğlum bizim iş hocası süper.matrak biri" sözleriyle kendisinden haberdar olsam da ilk defa bugün dersine girme şerefine nail oldum.ve ilk gördüğümde tepkim hoca bu mu şeklindeydi.bunun nedeni yaşını bilmemekle beraber,bir profesör için oldukça genç,klasik takım elbise yerine,son derece şık,rahat bir giyim tarzını benimsemiş olmasıydı.bu şekli ilk izlenimlerden öte daha önemlisi dersi(pratik),gayet anlaşılır bir şekilde,öğrenciye sunabilmesidir.bunu yaparken de öğrenciyi sıkmamak ve dersi daha da anlaşılır kılmak için esprili bir yaklaşım sergilemektedir.sorduğu sorular üzerine işvereni esas alanlara karşı gülerek,zafer işareti yaparak,kahrolsun emperyalizm demesi,ücretli yıllık izinden bahsederken,moruklara daha çok izin verildiğini bunu söylerken de ön sıralarda oturan yaşlı amcaya bakıp sakın yanlış anlamayın,ben de yaşlıyım demesi,ardından da keşke şu izni 60 gün yapsalar hem 50 yaş hayatın baharı demesi,pratik de aynı türk filmi benzetmesi ne demek istediğimi anlatan örnekler sanırım.
bir de bugün öğrencilerden birine,ekşi sözlüğe sen mi yazdın "fb-gs derbisi sonrası,iddiayı kazanmama rağmen yine de sınıfa çikolatayı benim ısmarladığımı ,sonuna da,yüce gönüllü hoca diye yazmış,ben onu enayi diye anladım" diyerek bizleri yine güldürmüştür.
oyuncu olanının mekanı cennet olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar