bugün

her üniversitelinin gitmesi gereken bir tatil mekanıdır. ağaç evlerde kalınıp mala vurmanız olasıdır. ingilizce varsa yabancı kız ayarlama ihtimaliniz var. türk kızları genelde sevgilisiyle geldiği için boşta kız bulma konusunda zorlanabilirsiniz ama azimle sıçan tahtayı delermiş. haydi aslanlar yıkın orayı.
Kamp yapacak uygun ve temiz alanlarını merak ettiğim, yeryüzü cenneti.

Tavsiyesi, deneyimi olanlardan yardım beklemekteyim açıkçası.
çok güzel kaya tırmanış rotalarına sahip antalya beldesi.
ayrıca bir adet tırmanış okulu da bulunmaktadır.
Agac evleri.. ( kadirin agac evleri haric ) nezih temiz biraz salas sevenler icin nadide bir yer.. Dogasi muhtesem..
ilerde ciddi anlamda yaşamayı düşündüğüm yer.

Gönül ister ki şimdiden yaşayayım ama...
önümüzdeki haftayı geçirmeyi plandadığım yer. umarım iyidir.
Avusturalyalı kızları ile meşhur yer. Sadece bir gidişimde 3 kız ile tanıştım. Sakın sevgili ile gitmeyin.
Antalya'da yaşayanlar olarak kafa dinlemek için kaçış yerimiz olan cennet gibi mekan. Genelde 2 gece kalınır, yılbaşı doğum günü herkes olymposta toplanır party yapılır sabahlara kadar.. Bazen de kafa dinlemeye ortamdan uzaklaşmaya kaçayım dersin 2 günlüğüne bi gidersin tüm ekip orda, herkes demiş kaçayım 2 günlüğüne.. Yine beraber eğlenirsin. Bazen durup dururken yağmur yağar çamur içinde kalırsın oyuzden yazın da olsa gidenler bilir ki yanlarına yedek ayakkabı ve ceket almaları gerek sıcak demeyin geceleri fena. Güzel barlar vardır hangar öküz gibi gece baslamadan önce akşam gidelim dersin ertesi sabah gitmişmiydik diye sorarsın, evet gitmişsindir ve bayılana kadar eğlenmişsindir, sonra seni yuruyecek kadar ayıltıp odana götürmüşlerdir oyuzden hatırlamazsın. Güzeldir olympos.
fena değil güzel bir yer. fakat boş gitmeyin. boş kafayla bayar.
çok özlediğimiz yer. hele şu yaz aylarında burnumuzda tütüyor.
Bahar aylarindaki ucuz pompa mekani. Alin sevgilinizi gidin.
dün itibariyle geldiğim sakinliğin müthiş bir biçimde hüküm sürdüğü yer. kayboldum seslendim kimse duymadı ya.
Adresan sahilinde güvenlikten aldığım bilgi oraya kanalizasyon karıştığıdır, bende gün boyu adresan sahilinde takılmıştım, güzeldir tavsiye edilir.
çok ceviz kırdığım yerdir...
Gençken * * ellibin kez gitmeyi planlayıp her seferinde planı suya yatırdığımız sahil. Yıllar sonra gidince de hiç bir halt anlamadan etrafıma bakındığım, iki gecenin sonunda kaçar gibi Ankara'ya döndüğüm kıyı...
çok tarihi bir yer olmasının yanında çok da güzel portakalları olan yer.
Ağaç evleri cogoştur.

Hey gidi günler rehberlik yaptığım zamanlar haftanın 3 gününü burda info vererek geçirirdim.
kanalizasyon karışmıyordur umarım diyerek nehrin suyunu içmeye devam etmekteyim, denize mi karışıyormuş?
burnumda tütüyor şerefsizim.

nehir suyuna karışan bir şey yok. harabelerin orada işeyenlerinkinin haricinde.
kesinlikle bu zamanda gelinesi, papatyalar arasında dolaşılası, buz gibi suyunda yüzülesi yer.
ölmeden önce mutlaka yaşanılası 10 yer arasında yer alması muhtemel dünya harikası.
yakin zamanda dondugum ama her gun ozledigim yer.
bir iki güne kamp yapmaya gideceğim doğa harikası. yani umarım harikadır. dönünce gözlemlerimi paylaşacağım. (fakir olarak otostopla gidiyorum, artık ne zaman gidebilirim ne zamana dönebilirim bilmiyorum.)
an itibariyle kumluca'da çıkan yangın neticesinde tehlike altındadır. umarım söndürülür.
Eylüle doğrı gideyim diyorum ama nerde kalayım?!? Civardaki pansiyonlardan tavsiyesi olan bi mesaj atabilir mi ki?
güncel Önemli Başlıklar