bugün
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi9
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- jack london3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan12
- rafael leao30
- deccal7
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- velvet25
- başbirader bey4
- dünyaya sürekli meteor yağsaydı2
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- istanbul'a nur doğacak2
- habire126
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı8
- hz şuayb2
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle2
- yılmaz güney7
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- yapay zeka ile yazılımcı olmak3
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- ölürken dinlenecek müzik5
- tai lung33
- aleksey batrakov6
- avanos8
- oh şuralarıma da eksile2
- türkiye22
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak3
- sarapci koala71
- anın görüntüsü17
- açık eksi oy4
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- günün sözü23
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- rafael leao'nun galatasaray'a transferi2
- antipanik9
- gs kadro değerinin 400 milyon euroya dayanması2
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- kapadokya26
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- hücum hattı leao sane batrakov osimhen olan takım2
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- hewal ebo3
- ateistlerin yaşama amacı28
- hasidik yahudilik7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
servis çocuğu şeklinde dalga geçilmelere sebep olur.onlara otobüs çocuğu nihayetinde o.ç denilir.ancak yanlış da anlaşılabilir.diğer bir yandan servis rahattır,lükstür,pahalıdır.
okul çıkışında arkadaşlarla eğlenilemeyecek olmanın verdiği hüzünle yaşanır. zira ev uzak olduğundan öyle her zaman gezinilemez.
evden otobüsün durduğu en yakın yere gitmenin imkansız olması durumunda ve okula götürecek dolmuş, metro, minibus gibi alternatifler olmadığı zaman kullanılabilir. çıkışlarda özgür olamıyorsunuz lakin oturacak koltuk garantisi vardır, rahattır.
bir adet müzik çalar ve kulaklık bulundurmayı zorunlu kılan eylemdir. bunun dışında az samimi oduğunuz biriyle karşılaşmamayı umarsınız. zira bu durumda kulaklıkları çıkarmak zorunda kalırsınız ve sizi sıkıcı bir yolculuk bekler.
genellikle ilköğretim 3'den sonra velilerin başvurduğu eylem. Evi uzak olanlar için idealdir ayrıca.
Ancak servisi kaçırma durumuda çok rezil birşeydir. O uzun yolu otobüsler ile almaya çalışma, zaten geç kalmışsın birde otobüsün geciktirmesi vs.. Etrafımda çok gördüm.
Ancak servisi kaçırma durumuda çok rezil birşeydir. O uzun yolu otobüsler ile almaya çalışma, zaten geç kalmışsın birde otobüsün geciktirmesi vs.. Etrafımda çok gördüm.
6.sınıfta bu okul servisine okullar açıldıktan 1 ay sonra başladım o serviste bir tane kız vardı servise binince okula gidene kadar dırdır ederdi.ardından aileme servisten çıkmak istiyorum dedim onlarda hayır dediler.bu sefer okulda servise hayır protestoları yaptım.servis sorumlusuna ben bu servisten çıkmak istiyorum dedim,servis sorumlusuda seni çıkaramayız dediler.ondan sonra servisin yanında yolcu alan otobüs gördüm beni indirin şu otobüsle gideceğim dedim ardından sürekli konuşan kız böyle dedi "senin istanbulkartın varmı"dedi bende o sinirle gösterdim.ondan sonra eve gidince annem servis hostesini aradı bilgi aldı ondan sonra kavga ettik.ertesi gün otobüsle gidecektim otobüs öbür yoldan kaçınca yine servisle gittim okuldan çıkınca yine servise bindim biri de "seni şikayet edicem" diyince sinirlerim iyice ateşlendi ardından servisteki bir çocuk beni boğmaya kalktı.ertesi gün annemle beraber servisten çıkmak için gittik o günde serviste çikolata dağıtmışlar sınıftan biride "servisle gelme çikolatayı al"demişti.artık servisten çıkmıştım
Servis anımdan bu kadar.
Servis anımdan bu kadar.
Bizim zamanımızda süt bebesi olma alametiydi.
Hiç yaşamadığım bir olaydır okulum 150 adımdı evime şimdide metro kullanıyorum.
eviyle okulu birbirine uzak olanların yaptığı, benim de lisedeyken yaptığımdır. bazen özlüyorum o zamanları.
Liseye 4 sene boyunca servisle gittim zenginim galiba jjsjjs.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar