bugün

lise son sınıfta içine girilen eylem.öğrenci başka işi yokmuş gibi arkadaşları hakkındaki düşünceleri kağıtlara döker.yıllığın içine konulacak resimler için çeşitli şaklabanlıklar yapılır*
yıllık kitaplaşmış halde ele geçince bakmaya doyulmaz.
üniversite son sınıfta da yapılan eylemdir. bir hayli zordur. her kafadan bir ses çıkar. yıllık komisyonundakilerin sabır taşı artık çoktan çatlamıştır. o kadar saçma sorularla karşınıza gelirler ki inanamassınız. ''ya ayşe yazcak mı bana hayır yazmasın ben onunla konuşmuyorum.'' gibi. sabır ve akıl fikir dilenesi insanların yapacağı aktivitedir. ama sonuç kesinlikle çok güzeldir. yapılmaya değerdir.
lise son sınıfta yapılanı en güzel olan yıllıktır. bütün 3 veya 4 * senede iyi ya da kötü yaşanılan her şeyin ciltlenmiş halidir. yapılma aşamasında ve öncesinde çok zahmetlidir ama bitirilip de ele alındığında değişik duygular yaşatır.**
4 sene geçinemeyenlerin bile birbirlerini kötü hatırlamamak için birbirleri hakkında canımlı cicimli şeyler yazdığı yıllıktır. tam da sınav döneminde fotoğraf çekimiydi yazı hazırlamaydı derken sınav temposundan uzaklaşmaya neden olabilecek bir şeydir.
© copyright 2005 - 2026