bugün
- hikayeyi devam ettir53
- sözlük yazarlarının saatleri10
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- arkadaşlar bakar mısınız27
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak6
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- mezoterapi9
- gerilla anaları4
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- sokakta kavga teknikleri13
- karma düşürme teknikleri3
- kürk giyen erkek2
- casio f91w2
- gammaz nedir nasıl olunur4
- cbd yağı2
- kız düşürme teknikleri2
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- askerdeki otomat4
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize3
- türklerin islama göre yaşamaması2
- ismet gurbuz 20245
- muhibbi2
- benkimki7
- mehdi kim sorunsalı3
- yaşamak güzel2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- theofanis gekas2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- askerliğin gereksiz olması2
- yazarların okuduğu bölümler6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- özelde çalışmak5
- at3
- asker telefonu2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- tekne turu11
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- nickten isim tahmini yapmak72
- allah a güvenmek4
- queen feristah12
- pişi vs revani5
- yeni parti53
- kel erkeklerin karizması5
daha çok oyunculara sert çıkışları ile tanınan ikinci lig seviyesinde basketbol coach u.
galatasaray bayan basketbol takımının yeni koçudur kendisi.
Galatasaray bayan basketbol takımı nın eski,Galatasaray Cafe Crownun yeni koçudur kendisi.
--spoiler--
http://www.basketdergisi....ay.asp?id=9981&tur=38
--spoiler--
--spoiler--
http://www.basketdergisi....ay.asp?id=9981&tur=38
--spoiler--
cafe crown galatasaray'ın koçuymuş kendisi. heyecanlı bir arkadaş. dünkü fenerbahçe ülker maçından sonra ' seyircimiz böyle olduğu sürece her maçı kazanırız ' gibi bir açıklamada bulunmuştur. bunu maç ve galibiyet heyecanına verip ağzından talihsizce döküldüğünü ümit ediyoruz. aklı başında hiç bir insan böyle bir laf etmemelidir netekim.
fenerbahçe maçından sonra olaylarla ilgili konuşmadan, bu seyirci böyle olsun her maçı kazanırız dedikten sonra, adı bir şike olayına karışarak galatasaraydaki görevine son verilmiş adam...
(bkz: allahın sopası yok)
(bkz: allahın sopası yok)
http://www.ntvmsnbc.com/id/25023107/
açıklamasını yapmış, madem sıçtık bide sıvayalım tam olsun moduna geçmiştir. ne milli duygusu hocam bu hazırlık maçında?
açıklamasını yapmış, madem sıçtık bide sıvayalım tam olsun moduna geçmiştir. ne milli duygusu hocam bu hazırlık maçında?
ağır konuşacağım bu adam için. üç yıl men alarak layığını bulmuştur. cezasının hitamında umarım bu sicili peşini bırakmaz. bırakmaz ki başkaları da bu kabil kurnazlık görünümlü sahtekarlıklara başvurmaz. önce de yazmıştım hakkında, fener maçından sonraki densiz açıklamasını dil sürçmesine bağlı bir talihsizlik olarak yorumlamak istemiştim. iyi niyetli bir yaklaşımdı. okan çevik hiç bir iyi niyet ve müsamahayı hak etmediğini göstermiştir. kıçıkırık bir hazırlık maçında ali cengiz oyunlarına kalkışan bir adam gerçek turnuvalarda kimbilir nelere tevessül ve tenezzül eder? şunları okusa, 'olm, maksat o hazırlık maçı diildi ki, ben cemal' i ligde oynar hale getirmeye çalışıyordum ' deme yüzsüzlüğünü de göstereceğinden eminim. ne fenerli, ne galatasaraylıyım, basketbolu ve sporu seven, herşeyin süratle kirlendiği bir ortamda hiç değilse bu alanın temiz kalmasını isteyen bir insanım. o yüzden bu fetbazlığın yapanın yanına kar kalmamasını istiyorum. adnan polat'a gelince, bu hadisede doğrudan veya dolaylı bir taksiri yoktur, şu aşamada yapması gerekeni yapmıştır, eğer tahkime müracaat ederse bir çuval inciri berbat eder o başka, asıl söylemek istediğim bıldır yediğin hurmalar deyişinin boşa söylenmediğini bu vaka vesilesiyle bir kere daha görmüş olduğumuzdur. sn polat'ın genç bir yönetici olduğu zamanlardaki icraatlerini hatırlarız, geçmişin ruhu kendisini kovalamış, okan çevik'in şahsında vücut bulmuştur. men dakka dukka.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar