bugün
- uludağ sözlük çeteleri8
- en boktan on yıl6
- sözlük yazarları nerede sorunsalı3
- anın fotoğrafı12
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- true neden çaylak sorunsalı2
- hırvatistan14
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- yüksek sesle gülmek6
- aleyna tilki3
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- kuran ı kerim meali3
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- menemen9
- arnavutluk3
- memati baş3
- nöbet5
- dr pimple popper3
- kral kaybederse4
- ismet pürmüz2
- ölüm9
- japonya24
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ekonomi3
- ogün samast3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- iran2
- insanlara laf anlatmak3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- türk müsün türkiyeli misin12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- ölümü merak etmek2
- köfteci yusuf5
- 2 ağustos 20262
Mükemmel bir voip servisi skype gibi ama değil, internette sürekli dolaşan sabit telefonları bilgisayardan bedava arayın gibi o da değil. nonoh mükemmel bir servis. sanırım 1 dakikalık ücretsiz görüşme süresi veriyor ama lazım değil 10£ alacağınız bir hesapla tam 120 gün boyunca türkiye ve 30-40 ı aşkın ülkeyle bedavaya konuşabiliyorsunuz.
nonoh skype gibi değil demiştik niye değil? öncelikle bir program yüklemeniz gerekmiyor site üzerinden konuşma yapıyorsunuz...
Ama bu yavaş değil mi yavaş olursa ağzını kırarım.
Kesinlikle değil sistem şöyle işliyor... nonoh ta arama yapmadan önce kendi ev telefonunuzu ve aramak istediğiniz sabit veya cep telefonunu giriyorsunuz. o da ne? evinizin telefonu çalmaya başlıyor siz telefonu açar açmaz aramak istediğin telefonun çalma sesini duyuyorsunuz ve istediğiniz kadar bedava konuşabiliyorsunuz... hemde 120 gün boyunca mükemmel bir kaliteyle ben aldım memnunum.
http://www.nonoh.net
Edit: Ayrıca bu servisi alır almaz tanesi türkiye için 0,05 £ sms kazanıyorsunuz. 10£ kredi alabildiğinize göre nonoh.net ten 200 sms i de bedavaya getirmiş oluyorsunuz. ve 120 bedava arama özelliğini 3 ay boyunca tüm türkiye ve diğer ülkelerle kullanabiliyorsunuz. gerçekten bana bir devrim gibi geldi.
nonoh skype gibi değil demiştik niye değil? öncelikle bir program yüklemeniz gerekmiyor site üzerinden konuşma yapıyorsunuz...
Ama bu yavaş değil mi yavaş olursa ağzını kırarım.
Kesinlikle değil sistem şöyle işliyor... nonoh ta arama yapmadan önce kendi ev telefonunuzu ve aramak istediğiniz sabit veya cep telefonunu giriyorsunuz. o da ne? evinizin telefonu çalmaya başlıyor siz telefonu açar açmaz aramak istediğin telefonun çalma sesini duyuyorsunuz ve istediğiniz kadar bedava konuşabiliyorsunuz... hemde 120 gün boyunca mükemmel bir kaliteyle ben aldım memnunum.
http://www.nonoh.net
Edit: Ayrıca bu servisi alır almaz tanesi türkiye için 0,05 £ sms kazanıyorsunuz. 10£ kredi alabildiğinize göre nonoh.net ten 200 sms i de bedavaya getirmiş oluyorsunuz. ve 120 bedava arama özelliğini 3 ay boyunca tüm türkiye ve diğer ülkelerle kullanabiliyorsunuz. gerçekten bana bir devrim gibi geldi.
(bkz: uludağ sözlük reklam servisi)
ayrıca yabancı bir servistir. gördüğünüz gibi beni refere eden hiçbir link yok ortada *. sözlükçülerin bu muhteşem servisten faydalanmaları için yazılmış bir yazıdır. telekom verdiğiniz 100 milyona bu servisle 3 ay konuşursunuz hemde bedava.
ayrıca googledan değişik bilgilerde edinilebilir.
ayrıca googledan değişik bilgilerde edinilebilir.
yurtdışından türkiye'yi ucuza aramak isteyen kişilere cevap olan yazılımdır. sabit hatları gerekli krediyi aldıktan sonra 3 ay boyunca haftada 200 dk olmak üzere bedava arayabilirsiniz. cep telefonlarını da bedava olmasa da ucuz bir meblağ karşılığına arayıp, mesaj atabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar