bugün
- ben geldim naneler25
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek8
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- ümmetçilik6
- türkiye nin en güvenilir insanı4
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- laiklik hasan abi3
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- 20 li yaşlar5
- uzak mesafe ilişkisi4
- göbekli erkekler9
- osmanlı torunu3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- atletle gezen erkek7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı12
- türk kızlarındaki yabancı penis merakı3
- kredi çekip ahbap'a bağış yapmak3
- insan olmaya ceyrek kala14
- ne zaman mutlu olacağız8
- bik bik'in erkek olması6
- ahbap7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- tff bal ligi katılım ücreti3
- radio fg2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- haluk levent'e para emanet etmek23
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- kadınları çekici yapan detaylar8
- yaşının adamı olmamak3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- imam hatipli kızların verici olması6
- 13 temmuz 2026 haluk levent'in ahbap açıklaması3
- üniversite diploması3
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki5
- mason greenwood12
- evlilik masrafları2
- evlat ayrımcılığı9
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- kahve kokusu8
- birader avcısı3
- kredi kartı2
- karı gibi ziv ziv ziv konuşan erkek2
- yağ somunu2
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- sütlaç3
işletim sistemi olmamasıyla beni hayal kırıklığına uğratan cep telefonu modeli.
sarji cok cabuk biten rus gibi telefon.
işletim sitemi olup olmaması pekte sorun olmayan kamerası ışıklı ortamda harikalar yaratabilen işletim sitemi isteyenin 6630 gibi bişii alması makul olan küçük ve şık telefon
noki 6230 un injection modeli.daha az yakar...
Ufak boyutları*,estetik gorünüşü,1.3 megapiksel kamerasıyla bir telefondan isteyebileceğim tüm özelliklere sahip olan cihaz..Ses ve fotoğraf kalitesi son derece iyidir,menuleri hızlıdır ve nokia dır..Eğer teknoloji manyağı değilim,ufak olsun,fotoğraf ceksin,bluetoothu olsun diyorsanız şiddetle tavsiye edilir..
bir fotoğraf çekiyor o elinizdeki profosyonel conan dijital makinalar şaşa kalır valla. * farkı resimleri bilgisaya attığınızda görürsünüz. hoparlörden çıkardığı sesi sony waio laptop çıkarmıyor öyle söyleyeyim.
takibini 2002 yılından sonra yetişemeyip bıraktığım nokia nın, bilmem kaç yüzüncü modeli.
çok sağlam bir telefondur. laptop yerine kendisinden müzik dinlettirecek harika bir ses sistemine sahiptir. ancak çıkan yeni modellere kayıtsız kalmanızı engellemeyez.
yedi tane şarj çubuğundan ilk ikisi uzun süre giden sonrakiler ikişer saat arayla kaybolan telefon. yeni modeller çıktıkca değerini yitirse de ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi açısından hala yenilerle yarışabilir.
gelmis gecmis en kullanisli nokia lardan birisi. hem kamerasi olup hem tek parca bir telefon olmasi nedeniyle cok ragbet görmüstür. saglamligida cabasi tabi. tek eksik yönü günlük sarja takma zorunlulugudur.
kullandigim tek cep telefonu markasi olan nokia nin hala vazgecemedigim bana göre en iyi modeli. buna benzer daha iyi bir cep telefonu bulamiyacagim galiba?
nokia'nın şekli şemalı en güzel telefonlarından biri. bu aralar nedendir bilinmez sahip olmak istediğim telefon.
aslında bir telefondan isteyebileceğiniz herşey vardır onda. eskidir, emektardır artık ama sahaları terketmeyecektir.
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve her türlü ihtiyaca cevap verenbir telefon. Sağlam, özellikleri hayli fazla, kullanışlı ve şekli çok güzel. Sadece uzun süre kullanıldığında tuş takımının boyası soyulabiliyor.
bağrı yanık yurdum ergenlerinin çin menşeili "çok işlevli" modellere yönelmesi sonrasında rahata kavuşmuş nokia modelidir.
casper laptoplardan bin kat daha fazla ses çıkaran emektar telefon.hem de tek hoparlörle!
Nokıa'nın en kullanışlı telefonlarından bir tanesidir.
bir zamanlar sahip oldugum ve caldirdigim guzel telefon modeli. video ve fotograf cekimi guzeldir. hafiza kartı ile 1 saate kadar video cekebiliyor.fotograf ve video cekimi yaparken zoom imkani vardir.ozellikleri bakimindan 6230 dan iyidir.tek kotu tarafi sarjin kisa surede bitmesi.
4 yıl kullandığım banamısın demeyen canım telefonum... yerini x3 e bıraktı o ayrı.
2005 ten beri almayı hayal ettiğim 2010 aralığında aldığım fakat 1 ay kullanabildiğim telefon.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
4 sene kullandığım ve her gün ya merdivenlerden yuvarlanıp parçalara ayrılan, ya arabaya inip binerken elimden düşüp arabanın altına yuvarlanarak orada infilak eden canım telefonum. sıfırını bulma imkanımız olsa da yenisini alsak.
nokia'nın ele oturan telefonudur.biraz ağırcadır.nasıl tasarlandıysa artık içine çok fena toz alıyor kapak.video oynatıcısında ileri-geri sarma özelliği olmadığından video izlemek işkence olur.kamerası 1.3 megapikseldir, ama aynı zamanda çıkan kardeşi ve kamerası yine 1.3 megapikel olan nokia 6630'a göre daha dandiktir çekimde.
canım telefonum, 6 yıl oldu hala tık demedi.
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar