bugün
- uysaljakoben21
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- sözlüğün 500 cc memelisi7
- sürekli yeme isteği7
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz5
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sözlüğün yılanı8
- sözlüğün fingirdekleri7
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün tdk başkanı4
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- true nickli namussuz yazar15
- uzun parliament2
- bir sarma yapmışım9
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- ateistlerin nursuz olması16
- frankyfourfingers7
- sözlüğün meyveli sodası4
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- mason greenwood57
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- sözlüğe seksi bir kadın bırak2
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- fal bakabilen sözlük yazarlari2
- türkan saylan7
- sözlüğün rtük başkanı2
- diamond bosphorus12
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- ahbap18
- giderlerimi bir iş insanı karşıladı3
- shoran tate2
- alınmış en ağır cevap4
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- yazarların en sevdiği içecek3
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
işletim sistemi olmamasıyla beni hayal kırıklığına uğratan cep telefonu modeli.
sarji cok cabuk biten rus gibi telefon.
işletim sitemi olup olmaması pekte sorun olmayan kamerası ışıklı ortamda harikalar yaratabilen işletim sitemi isteyenin 6630 gibi bişii alması makul olan küçük ve şık telefon
noki 6230 un injection modeli.daha az yakar...
Ufak boyutları*,estetik gorünüşü,1.3 megapiksel kamerasıyla bir telefondan isteyebileceğim tüm özelliklere sahip olan cihaz..Ses ve fotoğraf kalitesi son derece iyidir,menuleri hızlıdır ve nokia dır..Eğer teknoloji manyağı değilim,ufak olsun,fotoğraf ceksin,bluetoothu olsun diyorsanız şiddetle tavsiye edilir..
bir fotoğraf çekiyor o elinizdeki profosyonel conan dijital makinalar şaşa kalır valla. * farkı resimleri bilgisaya attığınızda görürsünüz. hoparlörden çıkardığı sesi sony waio laptop çıkarmıyor öyle söyleyeyim.
takibini 2002 yılından sonra yetişemeyip bıraktığım nokia nın, bilmem kaç yüzüncü modeli.
çok sağlam bir telefondur. laptop yerine kendisinden müzik dinlettirecek harika bir ses sistemine sahiptir. ancak çıkan yeni modellere kayıtsız kalmanızı engellemeyez.
yedi tane şarj çubuğundan ilk ikisi uzun süre giden sonrakiler ikişer saat arayla kaybolan telefon. yeni modeller çıktıkca değerini yitirse de ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi açısından hala yenilerle yarışabilir.
gelmis gecmis en kullanisli nokia lardan birisi. hem kamerasi olup hem tek parca bir telefon olmasi nedeniyle cok ragbet görmüstür. saglamligida cabasi tabi. tek eksik yönü günlük sarja takma zorunlulugudur.
kullandigim tek cep telefonu markasi olan nokia nin hala vazgecemedigim bana göre en iyi modeli. buna benzer daha iyi bir cep telefonu bulamiyacagim galiba?
nokia'nın şekli şemalı en güzel telefonlarından biri. bu aralar nedendir bilinmez sahip olmak istediğim telefon.
aslında bir telefondan isteyebileceğiniz herşey vardır onda. eskidir, emektardır artık ama sahaları terketmeyecektir.
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve her türlü ihtiyaca cevap verenbir telefon. Sağlam, özellikleri hayli fazla, kullanışlı ve şekli çok güzel. Sadece uzun süre kullanıldığında tuş takımının boyası soyulabiliyor.
bağrı yanık yurdum ergenlerinin çin menşeili "çok işlevli" modellere yönelmesi sonrasında rahata kavuşmuş nokia modelidir.
casper laptoplardan bin kat daha fazla ses çıkaran emektar telefon.hem de tek hoparlörle!
Nokıa'nın en kullanışlı telefonlarından bir tanesidir.
bir zamanlar sahip oldugum ve caldirdigim guzel telefon modeli. video ve fotograf cekimi guzeldir. hafiza kartı ile 1 saate kadar video cekebiliyor.fotograf ve video cekimi yaparken zoom imkani vardir.ozellikleri bakimindan 6230 dan iyidir.tek kotu tarafi sarjin kisa surede bitmesi.
4 yıl kullandığım banamısın demeyen canım telefonum... yerini x3 e bıraktı o ayrı.
2005 ten beri almayı hayal ettiğim 2010 aralığında aldığım fakat 1 ay kullanabildiğim telefon.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
4 sene kullandığım ve her gün ya merdivenlerden yuvarlanıp parçalara ayrılan, ya arabaya inip binerken elimden düşüp arabanın altına yuvarlanarak orada infilak eden canım telefonum. sıfırını bulma imkanımız olsa da yenisini alsak.
nokia'nın ele oturan telefonudur.biraz ağırcadır.nasıl tasarlandıysa artık içine çok fena toz alıyor kapak.video oynatıcısında ileri-geri sarma özelliği olmadığından video izlemek işkence olur.kamerası 1.3 megapikseldir, ama aynı zamanda çıkan kardeşi ve kamerası yine 1.3 megapikel olan nokia 6630'a göre daha dandiktir çekimde.
canım telefonum, 6 yıl oldu hala tık demedi.
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar