bugün
- haluk levent'i karalama kampanyası13
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması18
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı18
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı9
- klavye siyasetçileri5
- bir erkeği elde etmenin yolları6
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk7
- insan olmaya ceyrek kala5
- manifest grubu9
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği3
- gocu14
- fusya semsiyeli yabanci29
- raikagetokatlayan12
- dolar'ın 47 tl olması10
- parayı haluk oyu kemal'e vermiş tip5
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı2
- kadınları çekici yapan detaylar4
- qr kod ile ödeme3
- sözlükte uyuz olunan yazarlar2
- küfürbaz yazarlar listesi2
- at sahibi olmak5
- insanların escortları nereden bulduğu sorunsalı8
- koşu bandı alacaklara tavsiyeler5
- nepalde himalaya eteklerinde gezerken soyulmak2
- bir erkeği erkek yapan beş özellik9
- cenaze evinin yemek dağıtması2
- zehirli adanalilik4
- abd'nin iran'a yeni saldırıları2
- kötülerin genel özellikleri8
- kahve kokusu4
- zaman baba ile zamanda yolculuk2
- sigara içmeyi teklif eden ilk arkadaş2
- güne nasıl başladınız7
- kediye kurulan en anlamlı cümle3
- erkeğin aldatması ile kadının aldatmasının farkı7
- yazarların en uçuk seks fantezileri11
- kaliteli insanı belli eden detaylar19
- velvet13
- fransa ispanya maçının hakemi belli oldu3
- 100 metreyi 10 saniye altında koşamayan erkek2
- ofisi havaya uçurmak6
- telefonlardaki düşük güç modu3
- vasıfsız eleman hangi pozisyonda kullanılır2
- matlab simulink etkinlik3
- sam neill4
- garanti bankası2
- iran ordusunda abd ile ateşkes istemeyenler7
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması18
işletim sistemi olmamasıyla beni hayal kırıklığına uğratan cep telefonu modeli.
sarji cok cabuk biten rus gibi telefon.
işletim sitemi olup olmaması pekte sorun olmayan kamerası ışıklı ortamda harikalar yaratabilen işletim sitemi isteyenin 6630 gibi bişii alması makul olan küçük ve şık telefon
noki 6230 un injection modeli.daha az yakar...
Ufak boyutları*,estetik gorünüşü,1.3 megapiksel kamerasıyla bir telefondan isteyebileceğim tüm özelliklere sahip olan cihaz..Ses ve fotoğraf kalitesi son derece iyidir,menuleri hızlıdır ve nokia dır..Eğer teknoloji manyağı değilim,ufak olsun,fotoğraf ceksin,bluetoothu olsun diyorsanız şiddetle tavsiye edilir..
bir fotoğraf çekiyor o elinizdeki profosyonel conan dijital makinalar şaşa kalır valla. * farkı resimleri bilgisaya attığınızda görürsünüz. hoparlörden çıkardığı sesi sony waio laptop çıkarmıyor öyle söyleyeyim.
takibini 2002 yılından sonra yetişemeyip bıraktığım nokia nın, bilmem kaç yüzüncü modeli.
çok sağlam bir telefondur. laptop yerine kendisinden müzik dinlettirecek harika bir ses sistemine sahiptir. ancak çıkan yeni modellere kayıtsız kalmanızı engellemeyez.
yedi tane şarj çubuğundan ilk ikisi uzun süre giden sonrakiler ikişer saat arayla kaybolan telefon. yeni modeller çıktıkca değerini yitirse de ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi açısından hala yenilerle yarışabilir.
gelmis gecmis en kullanisli nokia lardan birisi. hem kamerasi olup hem tek parca bir telefon olmasi nedeniyle cok ragbet görmüstür. saglamligida cabasi tabi. tek eksik yönü günlük sarja takma zorunlulugudur.
kullandigim tek cep telefonu markasi olan nokia nin hala vazgecemedigim bana göre en iyi modeli. buna benzer daha iyi bir cep telefonu bulamiyacagim galiba?
nokia'nın şekli şemalı en güzel telefonlarından biri. bu aralar nedendir bilinmez sahip olmak istediğim telefon.
aslında bir telefondan isteyebileceğiniz herşey vardır onda. eskidir, emektardır artık ama sahaları terketmeyecektir.
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve her türlü ihtiyaca cevap verenbir telefon. Sağlam, özellikleri hayli fazla, kullanışlı ve şekli çok güzel. Sadece uzun süre kullanıldığında tuş takımının boyası soyulabiliyor.
bağrı yanık yurdum ergenlerinin çin menşeili "çok işlevli" modellere yönelmesi sonrasında rahata kavuşmuş nokia modelidir.
casper laptoplardan bin kat daha fazla ses çıkaran emektar telefon.hem de tek hoparlörle!
Nokıa'nın en kullanışlı telefonlarından bir tanesidir.
bir zamanlar sahip oldugum ve caldirdigim guzel telefon modeli. video ve fotograf cekimi guzeldir. hafiza kartı ile 1 saate kadar video cekebiliyor.fotograf ve video cekimi yaparken zoom imkani vardir.ozellikleri bakimindan 6230 dan iyidir.tek kotu tarafi sarjin kisa surede bitmesi.
4 yıl kullandığım banamısın demeyen canım telefonum... yerini x3 e bıraktı o ayrı.
2005 ten beri almayı hayal ettiğim 2010 aralığında aldığım fakat 1 ay kullanabildiğim telefon.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
dikkat ben bir telefon katiliyim.
4 sene kullandığım ve her gün ya merdivenlerden yuvarlanıp parçalara ayrılan, ya arabaya inip binerken elimden düşüp arabanın altına yuvarlanarak orada infilak eden canım telefonum. sıfırını bulma imkanımız olsa da yenisini alsak.
nokia'nın ele oturan telefonudur.biraz ağırcadır.nasıl tasarlandıysa artık içine çok fena toz alıyor kapak.video oynatıcısında ileri-geri sarma özelliği olmadığından video izlemek işkence olur.kamerası 1.3 megapikseldir, ama aynı zamanda çıkan kardeşi ve kamerası yine 1.3 megapikel olan nokia 6630'a göre daha dandiktir çekimde.
canım telefonum, 6 yıl oldu hala tık demedi.
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
peder bey kırmazsa eğer yeniden kullanacağım şaheser.
dedit; beyler :( , peder bey sağolsun kırdı yine. ulan parasını ben verdim adam yere çalıyor lan, var mı böyle bi şey!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar