bugün
- en gey özelliğiniz15
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek7
- zallın fake hesabı var mı9
- dönerci isim önerileri4
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor2
- yaz günü bira içmek2
- gocu26
- kadınlar hakkında net gerçekler3
- seksten sonra pişman olmak2
- oralı olmayan yazarlar4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- dinciler2
- mor semsiyeli yabanci21
- anın görüntüsü20
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- ben geldim naneler5
- kürtçü şımarıklığı3
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- allah nasıl hep var olmuştur3
- clydeless bonnie5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- silivri belediyesi ne operasyon5
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- doğu bizim batı hepimizin2
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- chp'nin hali ne olacak49
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- kinci bir insan olmak4
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- yapay zeka moderatörle kavga etmek2
- muharrem ince haklıydı3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- meksika5
- vatan hainleri3
- muharrem ince3
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- otokar kent xl2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
blair brown tarafından canlandırılan fringe karakteri. massive dynamics isimli araştırma şirketinin yöneticisi.
blair brown tarafından canlandırılan fringe karakteri.
--spoiler--
massive dynamic'te william bell'in sağ kolu. sağ kol demişken sağ kolunu kanserden dolayı kaybetmemiş karakter, alternatif dünyaya geçen walter'ı engellerken kaybetmiştir.. gıcık oluyom şirret karıya arkadaş, paso bir arkadan iş çevirme, kafada 40 tilki falan.. kolunu da william bell 'nin alternatif dünyadan çaldığı bir yöntemle yapmışlardı sanırsam.
--spoiler-----
--spoiler--
massive dynamic'te william bell'in sağ kolu. sağ kol demişken sağ kolunu kanserden dolayı kaybetmemiş karakter, alternatif dünyaya geçen walter'ı engellerken kaybetmiştir.. gıcık oluyom şirret karıya arkadaş, paso bir arkadan iş çevirme, kafada 40 tilki falan.. kolunu da william bell 'nin alternatif dünyadan çaldığı bir yöntemle yapmışlardı sanırsam.
--spoiler-----
massive dynamic'de ce'dur. vakti zamanında kendisini bir elektronik şirketi vardı ismi de sharp ve bu sharp ülkemizde hesap makineleriyle bilinirdi.
sırrı hala çözülemedi. olivia'ya dost mu düşman mı kestiremiyoruz.
yeni model şekil değiştirenler meselesesinin arkasındaymış. ağzım açık kaldı şıllık!
londrada yaşayan ingiliz bir avukat. gerçek kişi, 2005 yılında marmariste bebeğini düşürmüştür.
protez kola sahip yaşlı ama güzel kadın. massive dynamic'in ceosudur.
Spoiler
Kafasına sıkan fringe karakteri. Gözcülere bilgi vermemek için kendini feda etmiştir.
Spoiler
Kafasına sıkan fringe karakteri. Gözcülere bilgi vermemek için kendini feda etmiştir.
Spoiler
belli etmiyor ama dizinin en kaşar oyuncusu. broyles'a ver, walter'a ver willy'e ver. ne varsa artık bu karıda herkes yatmış bunla. allahın çolağı.
"kafanı neden o şekilde yan yatırdığını biliyor musun? bu sizin fizyolojinizin istemsiz bir refleksi. bu şekilde kulak zarına vuran ses dalgalarının açısı değişiyor. daha fazla uyarıya olanak sağlamak için. kertenkele gibi. onlar üstünde de çalışmıştım. ilgi çekici hayvanlardır. beyinleri 320 milyon yıldır değişim gösteriyor. fakat bu kadar değişime rağmen hâlâ bir bağ geliştirebilmiş değiller. sevgi onlar için de mevcut değil. rüya görmekten yoksundurlar. güzellikler hakkında kafa yormaktan, kendilerinden daha muazzam şeylerin varlığını bilmekten yoksundurlar. yani, sizlerden farksızlar. bu laboratuvarda yaptığımız deneyler şaşırtıcı sonuçlar verdi. çünkü sizin yıllar içindeki evrilmeniz farkında olmayarak sizi bizim uzun zaman önce aştığımız ilkel güdüye sahip bir hale sürükledi. yani aslında, hayvan olan sizlersiniz."
Nina Sharp, son sezondan.
Nina Sharp, son sezondan.
güncel Önemli Başlıklar