bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- kardeş2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- eğitimde sınav sistemi2
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- türkiye7
- gulmekicinyaratilmis11
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- komik olmayan komedyen2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- mesele ne senin benden ayrılman3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- stres yönetimi6
- insan zamandan ibarettir3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- gocu4
- taşak sütyeni2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- tofaş2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- elalem ne der4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- petrol4
- birleşik krallık2
zamana dağılan nar ve ol! diye iki adet $iir kitabı çıkartmı$; marmara üniversitesi eğitim fakültesi biyoloji öğretmenliği mezunu $air $ahsiyet.
manolya, herkes biraz ben gibi, epe flöre kılıç, vasati kırk çöp, yoksul yokuşu, zor sokak gibi harikulade $iirleri yazınımıza kazandırmı$ olmasını bir yana bırakarak bu ki$inin okuruna hissettirdiklerinden minik bir kesit sunmak istiyorum :
nilay özer'in $iiri, enkazların üzerine yapılmı$ betonarme binalar gibidir. oradan sıcak ve soğuk sular geçer, oradan, kısılmı$ gözlerde kasılı kalmı$ esrik hülyalar ve yalanlar; yalanların e$iğinde sahte gerçekler ve engizisyon mahkûmu bedenlerin mitik hikayeleri geçer.
nilay özer bir $iir yazar, yaralarınız azar.
manolya, herkes biraz ben gibi, epe flöre kılıç, vasati kırk çöp, yoksul yokuşu, zor sokak gibi harikulade $iirleri yazınımıza kazandırmı$ olmasını bir yana bırakarak bu ki$inin okuruna hissettirdiklerinden minik bir kesit sunmak istiyorum :
nilay özer'in $iiri, enkazların üzerine yapılmı$ betonarme binalar gibidir. oradan sıcak ve soğuk sular geçer, oradan, kısılmı$ gözlerde kasılı kalmı$ esrik hülyalar ve yalanlar; yalanların e$iğinde sahte gerçekler ve engizisyon mahkûmu bedenlerin mitik hikayeleri geçer.
nilay özer bir $iir yazar, yaralarınız azar.
"babam için bir sonsuz" şiirinin sahibesi.
Kendisini dinlerken sesinin ahenginde kendimi kaybediyorum. O kadar fikir sahibi biri ki seni onunla beraber düşünmeye teşvik ediyor ve bunu kışkırtıcı bir şekilde yapıyor. Meydan okur gibi düşünüyor. Bazen düşüncelerimin sesi oluyor,şok oluyorum. Bazen düşünmediklerimi anlatıyor, beni yeni bir diyara sokuyor. Bunu bana özel olarak da yapmıyor. Hayır, derste kendi kendine konuşurken yapıyor. O kadar farklı bir hoca ki Bir daha ondan ders alamayacak olmam üzücü. ikinci Annem olmasını nasıl isterdim. Kızını anlatıyor bazen bize. O kadar kıskanıyorum ki bir annenin bu içten sevgisini. Çok farklı seviyor kızını. Neyse benim gözümde nasıl büyük bir tahta sahip oldu anlatamam size. Kendisiyle en sevdiği yazarla ilk defa konuşacak, tanışacak bir okur gibi konuşuyorum her seferinde. Sesim titriyor, kekeliyorum, kelimeleri unutuyorum. Her ne kadar sair ruhlu biri olsa da bir romanının çıkmasını çok isterdim.
Edit: Özne yüklem uyuşmazlığı
Edit: Özne yüklem uyuşmazlığı
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar