bugün
- yazarların favori giyim markası5
- sigara içmeyi bırakmak istememek7
- velvet57
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- evde soğuk kahve yapımı7
- hayattaki en değerli şeyler5
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- friedrich hegel la bi cay icek8
- yalnızlıkla sevişmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- erotik şiir2
- victor osimhen20
- aleksey batrakov28
- migros'a sorulacak tek soru23
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- hurdacıya gidiyorum7
- kaos show2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- sınıfın en güzel kızı3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- mutlu ama uzak olsun birader3
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- mohamed salah ghaly2
- enayimiknatisii6
- testo taylan aykolik ziyareti2
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- akıl2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- bilinçaltı algılama4
- arkadaşlar veto ne demek8
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- the odyssey5
- tombul efes2
- 1 euro 56 25 tl6
Aa niye bu kadar sinirlendin?
aa yaladığım totoşa bak hayret bişi hihi.
aa yaladığım totoşa bak hayret bişi hihi.
--spoiler--
benim nickaltımda senin 12 entarin var...
senin nickaltında benim 4 entarim var..
--spoiler--
Hahahaaa herif çıldırdı. Üşenmeden istatistik yapmış. Lan oğlum benim nickaltımda ettiğin küfür, hakaret dolu taciz entrylerini şikayet edip sildirmekten yoruldum. Belki 10 - 15 tanedir. (Bir kez olsun bir çaylak bile vermemeleri dikkate değer)
--spoiler--
oğlum ibne lafı ayaktakımının sermayesidir.
--spoiler--
Bak oğlum aklında fikrinde bu konu (ibnelik) olan adamın öyle olması çok mantıklı bir psikanalizdir. Bu budur yani bu durumda sen evet öylesin.
Yani entrylerin ortada oğlum yarısından fazlası bu konuda ahahaha (bkz: gizli ibne)
benim nickaltımda senin 12 entarin var...
senin nickaltında benim 4 entarim var..
--spoiler--
Hahahaaa herif çıldırdı. Üşenmeden istatistik yapmış. Lan oğlum benim nickaltımda ettiğin küfür, hakaret dolu taciz entrylerini şikayet edip sildirmekten yoruldum. Belki 10 - 15 tanedir. (Bir kez olsun bir çaylak bile vermemeleri dikkate değer)
--spoiler--
oğlum ibne lafı ayaktakımının sermayesidir.
--spoiler--
Bak oğlum aklında fikrinde bu konu (ibnelik) olan adamın öyle olması çok mantıklı bir psikanalizdir. Bu budur yani bu durumda sen evet öylesin.
Yani entrylerin ortada oğlum yarısından fazlası bu konuda ahahaha (bkz: gizli ibne)
--spoiler--
oturak kurdu gibi kıvranıyorsun nihavend..
--spoiler--
Hahahaha totoşa bak yaa.
Nickaltımda yazıp duran kendisi bana kıvranıyorsun diyor.
Aklında fikrinde sapıklık, ibnelik olan iğrenç bir herifsin arbutotoş. (bkz: gizli ibne)
Bsg Sapık!
oturak kurdu gibi kıvranıyorsun nihavend..
--spoiler--
Hahahaha totoşa bak yaa.
Nickaltımda yazıp duran kendisi bana kıvranıyorsun diyor.
Aklında fikrinde sapıklık, ibnelik olan iğrenç bir herifsin arbutotoş. (bkz: gizli ibne)
Bsg Sapık!
Nihavend tanga diye okudum.
--spoiler--
yok yok ondan değil..
bak artık aa'yı da kaldırmışsın, direkt "annesini siken" diyorsun.. bu lafı açık açık bu rahatlıkla kullanabilen adamın kafasının içi nasıl bir çöplüktür bilemedim şimdi...
--spoiler--
yok yok aynen ondan arbutotoşcum aynen öyle sizin gibi bir kısım sekülerlerin sapıklıkları normal karşılandığı için haber değeri bile taşımıyor ki. modern, laik kızım, oğlum vurduruyor ne var bunda canım diyen çağdaş aile yapısına sahipsiniz zaten lgbt falan da ayrı uzun konu hiç uzatmıyacam.
yok yok ondan değil..
bak artık aa'yı da kaldırmışsın, direkt "annesini siken" diyorsun.. bu lafı açık açık bu rahatlıkla kullanabilen adamın kafasının içi nasıl bir çöplüktür bilemedim şimdi...
--spoiler--
yok yok aynen ondan arbutotoşcum aynen öyle sizin gibi bir kısım sekülerlerin sapıklıkları normal karşılandığı için haber değeri bile taşımıyor ki. modern, laik kızım, oğlum vurduruyor ne var bunda canım diyen çağdaş aile yapısına sahipsiniz zaten lgbt falan da ayrı uzun konu hiç uzatmıyacam.
--spoiler--
son yazdığı entarilerde bana "aa yaladığım" diye hitab etmiş.. oradaki aa'nın ne olduğunu önce pek anlayamadım.. epeyce bi düşündükten sonra "*nasının *m*nı yaladığım" demek istediğini farkettim..
--spoiler--
niye öyle anladın arbutoşcum?
merak ettim bir aa hayret ifadesinden annene cinsel seks ifadesi çıkarımını nasıl yaptın?
son yazdığı entarilerde bana "aa yaladığım" diye hitab etmiş.. oradaki aa'nın ne olduğunu önce pek anlayamadım.. epeyce bi düşündükten sonra "*nasının *m*nı yaladığım" demek istediğini farkettim..
--spoiler--
niye öyle anladın arbutoşcum?
merak ettim bir aa hayret ifadesinden annene cinsel seks ifadesi çıkarımını nasıl yaptın?
beni güldürmeye devam eden başlık. salep muhabbeti * :d
aa haykırarak güldüm gülerek yazıyorum. çok iyi ya... arbutus kardeşim güldürdün.
koşulsuz şartsız akp' yi savunması ve kendisi gibi düşünmeyenlere zaman zaman aşırı argoyla yanıt vermesi, bir galatasaraylı olarak çok sevsem de, kendisi hakkındaki pozitif düşüncelerime darbe vurmuştur. kendisine teessüf ederim. ayrıca politika harici her yazdığına da imzamı atarım ama politika yazmasa daha iyi olurmuş. ilk defa beni gerçekten çok kırdı.
--spoiler--
bence onu ikna edersem atatürkçü olabilir.
--spoiler--
Asker gazi mustafa kemal paşa ile en ufak bir sorunum yok, olamaz. büyük dedem onu emrinde savaşmış. bugün ben de aynı şekilde öyle bir komutanın emrinde görev yaparım.
sadece siyasetçi atatürk'ün "bazı" görüşlerine ve icraatlarına katılmam, eleştiririm ama asla ülkeme hainlik yapmam.
bence onu ikna edersem atatürkçü olabilir.
--spoiler--
Asker gazi mustafa kemal paşa ile en ufak bir sorunum yok, olamaz. büyük dedem onu emrinde savaşmış. bugün ben de aynı şekilde öyle bir komutanın emrinde görev yaparım.
sadece siyasetçi atatürk'ün "bazı" görüşlerine ve icraatlarına katılmam, eleştiririm ama asla ülkeme hainlik yapmam.
chp'ye oy verseydi keşke.
Kafa kırık.
Kafası güzel yuzır. Kişneyip duruyor..
sorunlu biri. evet.
(bkz: ahiretliğim).
Huyu hoşuma giden yazar.
al işte dövüyüm mü sabaha mı bırakim. neyse sabaha kalsın. şimdi yorgunum kalkmıyo elim kolum valla hahaha.
sözlüğün en büyük aktrolü mü değil mi emin değilim ama büyük aktrollerden birisi olduğu kesin. işini hakkı ile yapan adama saygım sonsuz.
Gündemdeki Haberler