bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- bursalı erkekler9
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- istanbullu erkekler5
- erzincanlı erkekler6
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- antalyalı erkekler5
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- sivaslı yiğidolar6
- kürt erkek5
- alevi erkek5
- cezayir erkekği4
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- ahmet sezer bey9
- adıyamanlı erkekler5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- seat leon fr3
- 32 yaşına girmek12
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- sözlük yönetimine bir teşekkür2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- din tartışması7
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- karadenizli erkeklerin biraz şey olması2
- izmirli kızlar4
- nervio'ya aşık olmak5
- zengin olsanız ne yapardınız9
- yazarların lahmacun yeme rekorları2
- çirkin erkeklerdeki kadın düşmanlığı2
- nervionun merak ettiği yazar19
- gocu27
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- geceye bir tavsiye bırak3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- terlik giyen erkek5
- norveçte bok olsam9
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- kadının kadından hoşlanması3
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- en büyük korkunuz4
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- abla deme lazım olur3
- yalnizca deli yalnizca sair21
Gerçeklik payı olan bir ptc sitesidir.kendim şuanda 190 dolar kazandım.Oturduğunuz yerden para kazanmayı seven insanlar için bir sitedir.
ptc aleminin en güvenilir sitesi.Binlerce üyesi vardır.Yalnız sitede bir durgunluk var,tıklar düşmeye başladı.En büyük rakibi onbux onu geçmeye başladı.Yakın zamanda durumu kurtarabileceğini umuyorum.
aleminde tek değildir. Bunun gibi binlercesi mevcut.
birkaç ptc sitesi:
(bkz: easycash2011)
(bkz: bigeurobux)
birkaç ptc sitesi:
(bkz: easycash2011)
(bkz: bigeurobux)
ağır adımlarla kazandıran bir sitedir.kısacası bir PTC sitesi.
kazanmak icin cok kasmak gereken sitedir. Ben 40 cent kazandim. Bozdurucam Dovizin yukselmesini bekliyorum.
diğer ptc siteleri gibi yalan dolan ümitler vermeyen kaliteli bir sisteme sahip olan sitedir.adamlar gerçekten ödüyorlar zamanınız varsa uğraşın.
teşekkürler makina.
teşekkürler makina.
Fake hesap açayım demeyin. Her iki hesabınızı da kaybedebilirsiniz.
tıklayarak para kazanma sitelerinin benim bildiğim kadarıyla en iyisi. gerçekten de ödeme yapıyorlar, aylık 2500 dolar bile kazanan var bu sitede. benim yeğenim de şimdiye dek birkaç yüz dolar kazanmış durumda. yalnız bir hayli sabırlı olmanız ve doğru kararlar vermeniz gerekiyor. başlardaki kazançların çok düşük olması motivasyonu azaltmamalı ve hem reklamlara mümkün olduğunca tıklanmaya devam edilmeli(çıkan reklamın ardından 5 saniye kadar beklemeniz gerekiyor), hem de sitedeki minijobslar başarıyla tamamlanmalı(ingilizceniz orta düzeyde ise bile biraz mantık yürüterek bu minijobsları halledebilirsiniz). bu arada adprize diye bir nevi sitenin lotosu olan şeyler var ama şimdiye dek bunlardan bir şey kazanamadım.
tabii ki de esas parayı kendi tıklamalarınızla değil, başkalarının tıklamalarıyla kazanacaksınız. 2-2.5 dolar gibi bir para biriktirdiğinizde artık ref kiralama aşamasına geldiniz demektir. kiraladığınız reflerin tıklamalarından belli bir miktar komisyon alıyorsunuz(hepsi sitede güzelce açıklanmış). yalnız bu reflerin günlük tıklama sayılarının takip edilmesi gerekiyor. aktif olmayan refler varsa bunları başka reflerle değiştirmeniz sizin için daha mantıklı olacaktır elbette. ikinci önemli aşama ise golden(altın) üyelik aşaması. bu üyeliği aldığınızda çok daha fazla ref kiralayabiliyorsunuz ve reflerden gelecek getiriler de haliyle çok daha fazla olacaktır. bundan sonrası tamamen size kalmış. aslında sizin bundan sonra günde en fazla bir saat yatırmanız bile size golden üyelik maliyetinden çok daha fazla bir getiri sunacaktır.
başta da dediğim gibi çoğu scam olan "paid to click" sitelerinden farklı olarak bu site gerçekten de güzel para ödüyor, yalnız sabırlı olmanız ve uzun vadeli düşünüp ona göre bir plan oluşturmanız gerekiyor.
tabii ki de esas parayı kendi tıklamalarınızla değil, başkalarının tıklamalarıyla kazanacaksınız. 2-2.5 dolar gibi bir para biriktirdiğinizde artık ref kiralama aşamasına geldiniz demektir. kiraladığınız reflerin tıklamalarından belli bir miktar komisyon alıyorsunuz(hepsi sitede güzelce açıklanmış). yalnız bu reflerin günlük tıklama sayılarının takip edilmesi gerekiyor. aktif olmayan refler varsa bunları başka reflerle değiştirmeniz sizin için daha mantıklı olacaktır elbette. ikinci önemli aşama ise golden(altın) üyelik aşaması. bu üyeliği aldığınızda çok daha fazla ref kiralayabiliyorsunuz ve reflerden gelecek getiriler de haliyle çok daha fazla olacaktır. bundan sonrası tamamen size kalmış. aslında sizin bundan sonra günde en fazla bir saat yatırmanız bile size golden üyelik maliyetinden çok daha fazla bir getiri sunacaktır.
başta da dediğim gibi çoğu scam olan "paid to click" sitelerinden farklı olarak bu site gerçekten de güzel para ödüyor, yalnız sabırlı olmanız ve uzun vadeli düşünüp ona göre bir plan oluşturmanız gerekiyor.
sadece minijobsla ne kadar kazanılır merak edilen site.ingilizcem orta derece.günde 5 saat ayırabilirim.ne iş olsa yaparım abi.konuyu kavrama taktik geliştirmede de iyiyimdir.eğer iyi bi getirisi varsa bütün yaz ilgilenmeyi düşünüyorum.yardım edenlere ref olabilirim.
Sabırlı davrananların iyi para kazanacağı bir site. güzel bir ref sistemi sağlayanlar ayda 50 dolar bile alabilir. Paypal şart.
Onlarca centi aylarca emek sonunda toplayabildiğin harika ptc sitesi.
Yok şu kadar dolar kazandım diyen insanlarada inanmayın, kolay yoldan kimse kimseye para vermez, zaten bu sitelerde kazanabilecegin en zor parayı kazanıyorsun.
Yok şu kadar dolar kazandım diyen insanlarada inanmayın, kolay yoldan kimse kimseye para vermez, zaten bu sitelerde kazanabilecegin en zor parayı kazanıyorsun.
anlayan birisinden minijob olayını açıklamasını rica ettiğim para kazanma sitesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar