(bkz: saman alevi)
latin hatun mu desem fiziki olarak bir taş mı desem sesi çok güzel değil ama dansıyla onu kapatıyor mu desem.
ilk olarak mp3 formatta eşlik ettiği bir şarkıyı arkadaşımın elektronik aletinde dinledim ve merak edip evde google a yazdım... Hatunun bi tane adama gibi giyinik resmi yok ama hiç de kötü değil...
youtube daki bir videosunun altındaki yorumla yaran şahıs.

aynen aktarıyorum:

'Kalcalarinin arasinda yerlesim yeri kurulur amk, adi da kalchalania falan olur.'
kim kardashian'la sırt sırta verirse dünyada bir karadelik oluşturabilir. sırt sırta olucak ama.
üzerine şiirler yazılabilecek bir popoya sahip hatun.
kendisi şarkı söyleyen bir popodur.
bu insansa ben neyim, ben insansam bu ne diyebileceğim hatun.
marmara denizini okyanus sanan hatun.

(bkz: ocean)
beyaz showda da gördük ki kendisi bayan göttür. kim kardashian falan hikaye bu hatundaki göt kimsede yok bütün yedikleri sadece meme ve göte gitmiş. ön taraf çukur göt şişkin o derece.
götü fazla büyütülmemesi gereken kadındır. Aksi takdirde patlayabilir o göt daha fazla büyütülmemesi gerekir.
canlı performansı kötü falan tamam ama kadın da zaten supper'da çıkıcak. bu bişey anlatmıyor mu tarzıyla ilgili.
kalçalarını kıvırmak da zorlanırken. ses tellerine de nağme yaptırmaya çalışan ateşli bir latin hatun.
an itibariyle berbat bir performans sergilemektedir.

ayrıca bence öyle bi göt olamaz. yalan.

(bkz: kesin ip vardır)
o şarkılar o götten mi çıkıyor ağzıdan mı?
göte daha yakın gibi.
canlı performansı hayal kırıklığıdır.

(bkz: beyaz show)
şüphesiz ki bu geceden sonra follower sayısında ciddi bir artış olacaktır.
beyaz show hangi bayanı getırse sözlük yazarları bütün gece o bayanı konuşdukları için bu haftanın bayanıdır kendılerı.
latin hatun. budur ulan budur.
bayan kalça. kesin pitbull saldırısına uğramıştır demekten kendimi alamadım.
görsel
akasya durağı nın paris hilton ının miami den arkadaşıymış. vay mk.
beyaz show beyaz show olalı böyle göt görmedi sayın seyirciler.
beyaz show'un programına katılan şarkıcı.
O götle karıncaya benzeyen şarkıcı kişisi. Ayrıca bugün bütün canlı performanslar berbat acaba kanal d'nin ses sisteminde mi bir problem var diyor insan kendi kendine.
© copyright 2005 - 2026