bugün
- en son aldığınız iltifat6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- irmik helvası6
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı3
- karton toplayan gocu3
- çay koymak mı katmak mı7
- karımla evlendiğime bin pişmanım5
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- sagopa ile kolera2
- yürüyüş meksika açmazı kahve2
- amfetamin2
- misafirliğe gitmek iyi değildir3
- kezo osuruğu3
- amerika iran savaşı3
- tarımdan paradoksa evrim3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- göbek eritme taktikleri3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- çay katüüm mü daayı3
- aylık 353 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- ciguli kral4
- hindistanlı kızlar5
- cehaletln cazibesi11
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- bulgar ötv si2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- gazete arşivi3
- daveigh chase2
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- allah atatürk ten razı olsun4
- nato zirvesi2
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- görükle2
adam fawer'ın olasılıksız isimli kitabında david caine ile birlikte asıl karakterler diyebileceğimiz ikilinin kadın olanı.
spetsnaz eğitimi almış tehlikeli bir kadın tetikçi. beyaz perdede angelina jolie'ye bu rol iyi gider.
spetsnaz eğitimi almış tehlikeli bir kadın tetikçi. beyaz perdede angelina jolie'ye bu rol iyi gider.
olasılıksız'ın güzel, zeki ve yetenekli karakteri.
adam fawer'in olasiliksiz kitabinin bas rol karakterlerinden biri. Her eve lazim hatun.
Oyle bir manitam olsun sirtim yere gelmez. Pelin batu olmasaydi vaner'a asik olurdum lan.
Oyle bir manitam olsun sirtim yere gelmez. Pelin batu olmasaydi vaner'a asik olurdum lan.
tomb raider filminden sonra benim de zihnimde kumral angelina jolie olarak canlanan karakterdir. Ancak kitabın başındaki yangın kısmındaki dişi aslan benzetmesi de akılları almıştır.
kitaptan anlaşıldığı kadarıyla taş gibi hatundur..
ama eminim ki filmi çekilirse bu role s*k gibi bi kadın koyarlar.
ama eminim ki filmi çekilirse bu role s*k gibi bi kadın koyarlar.
olasılıksız adlı muhteşem ötesi kitabın david caine ve kardeşi jasper'la birlikte ana karakterlerinden biri olan rus asıllı amerikan ajanı kadın karakter.
tipik bir rustan farklı olarak kahverengi gözleri ve kumral saçlarıyla betimlenmişti romanda. tam bir ölüm makinası olarak yetiştirilen vaner'in öldürdüğü adam sayısını ben bile kitabın sonuna kadar unuttum. keşke filmi çekilse de izlesek olasılıksız'ı. baş karakter david caine'den ziyade ajan vaner'in tehlikeli ve bol atraksiyonlu sahnelerde daha iyi gideceği kanısındayım.
gece gece bu başlığı nerden açtın diye soracak olursanız da, bu kitabı 4 sene önce okumuştum. o kadar çok sevdim ki dün tekrar okumaya başlayıp bugün bitirdim. hayatım boyunca bendenizin 2 kere okuduğu kitap sayısı oldukça azdır. demek ki gerçekten insanları kendine çekebilmeyi başarmış bu kitap. hele nava karakteri çok az romana konu olabilecek güçlü kadın karakterlerden. kitabı bitirsem de aklımdan çıkmıyor şu karakter. böyle kadın her erkeğin yanına lazım.
tipik bir rustan farklı olarak kahverengi gözleri ve kumral saçlarıyla betimlenmişti romanda. tam bir ölüm makinası olarak yetiştirilen vaner'in öldürdüğü adam sayısını ben bile kitabın sonuna kadar unuttum. keşke filmi çekilse de izlesek olasılıksız'ı. baş karakter david caine'den ziyade ajan vaner'in tehlikeli ve bol atraksiyonlu sahnelerde daha iyi gideceği kanısındayım.
gece gece bu başlığı nerden açtın diye soracak olursanız da, bu kitabı 4 sene önce okumuştum. o kadar çok sevdim ki dün tekrar okumaya başlayıp bugün bitirdim. hayatım boyunca bendenizin 2 kere okuduğu kitap sayısı oldukça azdır. demek ki gerçekten insanları kendine çekebilmeyi başarmış bu kitap. hele nava karakteri çok az romana konu olabilecek güçlü kadın karakterlerden. kitabı bitirsem de aklımdan çıkmıyor şu karakter. böyle kadın her erkeğin yanına lazım.
nickim nila olmasaydı, nava olurdu eminim. müthiş bir karakter benim için.
(bkz: olasılıksız)
(bkz: olasılıksız)
olasılıksız'ın zeki, çevik ve ahlaklı ajanı. nam-ı diğer (bkz: tanja kristina alexandrova). her erkeğin hayalini süsleyecek bir karakter, evet.
Adam Fawer/olasılıksız kitabının baş karakterlerinden Rus ajanı cıvır cıvır bir dişi. O sandığınız gibi; sarı saçlı, renkli gözlü, beyaz tenli bir Rus dişisi değil bilakis esmer, renksiz gözlüdür. Saçı da siyah ya da kahve olması lazımdı. Yazar çok güzel betimlemiş kitapta navayı. Okuyucu erkekleri, Nava'ya aşık etmiştir. Olasılıksız film olsa Nava'ya bir Angelina Jolie rolü yakışır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar