bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı49
- deniz undav türkiye'yi seçseydi3
- kayahan'ın en güzel şarkısı8
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- biraderler kulübü2
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- bizim çocuklar başardı4
- şu memelere bak6
- montella salağı3
- topuklu ayakkabı2
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- gumus2
- erkeklerin akılsızlıkları2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- vincenzo montella14
- hurdacı geldi4
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- rahibe2
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- risale-i nur8
- sosyal medya4
- sek erkek arabası3
- son görülen rüya3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kıskıvrak3
- göbeksiz kadın kalmaması7
- hamburger3
- dakika 1 gol 15
- ölme enerjisi2
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- montella'nın mağlubiyet açıklaması3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe2
- bitmeyen ekonomik kriz2
- kezolarda vasıfsız histeri2
- kavga3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- göbek eritme taktikleri7
- yks 20262
- barajların üstünü naylon muşambayla örtmek2
- aylık 357 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- acun ılıcalı'nın kol saatinin 139 milyon tl olması2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- 19 haziran 2026 recep tayyip erdoğan açıklaması3
- en son aldığınız iltifat8
yeni yazar 78 giri girmesine nik altı açılmamasına rağmen yazarların ana avradına küfür etme yeteneğine sahip çakma yazarımsı.olm burası sözlük lan binlerce aykırı giri var sen küfür etmekle neyi değiştircen tırıs ekran görüntünü aldım senin nasıl biri olduğunu herkes görsün gammazlar bunu şikayet eder amaaaa görüntü burada kalacak alın yazın olsun. evet..
görsel
görsel
birincisi 8nci ve 11 nesil yazarım yani sen doğmadan öncede burda yazıyordum muhtemelen.
ekran görüntüsünü almışmış. iki ayaklı çomar sen 'kamal olan adımı nasıl değiştiririm' diye akitlik yaparsan tabiki biri sana hoştta der hamamoğlanıda der. göte göt denir sizin gibi ağam paşam denmez.
adın kemal mi? yok değil. peki neden öyle bir başlık açıyorsun? kendine küfrettirmek hoşuna gidiyor diye. bende hakettiğini verdim. karakter kırıntısı olsa sende -3800 küsür karman olmazdı.
görsel
ekran görüntüsünü almışmış. iki ayaklı çomar sen 'kamal olan adımı nasıl değiştiririm' diye akitlik yaparsan tabiki biri sana hoştta der hamamoğlanıda der. göte göt denir sizin gibi ağam paşam denmez.
adın kemal mi? yok değil. peki neden öyle bir başlık açıyorsun? kendine küfrettirmek hoşuna gidiyor diye. bende hakettiğini verdim. karakter kırıntısı olsa sende -3800 küsür karman olmazdı.
görsel
herif bazen öyle bir yazıyorki 'ulan beni mi taklid ediyor acaba' diye soruyorum kendime, sonra basıyorum şamarını.
çok beyefendi adamdır, severim kendisini, okeydede taş çalmaz, fena kovalar ortak tekeyken.
yancı sever ve yancını bardağını boş görmeyi hiç sevmez.
edit: lan olmadı fake hesap açıp o şekilde övecektim kendimi.
yancı sever ve yancını bardağını boş görmeyi hiç sevmez.
edit: lan olmadı fake hesap açıp o şekilde övecektim kendimi.
Umarım çok beyefendi adamdır, belki tanısam severim kendisini, okeyde de taş çalabilir, ben yanciyim zaten, fena kovalar ortak tekeyken. Neyse. Evet.
çok tatlı bir çocuğu var. (nazar değmesin )
Aynı Görüşte olmamızdan mutluluk duyduğum yazar.
yetkili olması gereken değerli yazar.
Beyefendi bir sözlük abisi.
Üstteki kemaliste katılıyorum, bence de yetkili olmayı hakediyor.
Üstteki kemaliste katılıyorum, bence de yetkili olmayı hakediyor.
karşılaştığım entrylerine bakarak söylemem gerekirse kemalist çomara benziyor. aktrollerden çok da bi farkı yok gibi. her halta muhaliflik yapan cinslerden.
kardeşim donuzdasın gözükmüyor yazdıkların, hem ben cahilim, okuyamadım, çomarca bilmiyorum.
şimdi yazdıklarını anlamak için yetkili çomar aramayayım. hadi sen yalını ye, yat.
şimdi yazdıklarını anlamak için yetkili çomar aramayayım. hadi sen yalını ye, yat.
Kemalist değildir. Kılıçdaroğlu hayranı mezhepçi bir Alevi abimizdir. Kendimi kendisine çok yakın hissediyorum. Sanki cemevinde zamanında atalarımız bayağı yakında tanıma fırsatı bulmuş birbirini gibi... Sürekli Sünnilere Arapçılar, Arap severler diyerek sataşırken CHP'ye zerre laf etmemesi huyunu kendisinden edinmem lazım sanırım. Büyüksün reis! Umarım bir gün seninle birlikte Kılıçdaroğlu'nun önünde diz çökme şerefine erişiriz! Unutmadan! YPG Terör Örgütü değildir diyen Kılıçdaroğlu'nu anmayacağım söz. Canan Kaftancıoğlu'nu da anmayacağım! Sadece AKP Megri Megri dedi diyeceğim! E ee bu işler böyle...
hadi eyvallah, 10 senedir 2 kere silip, 3ncü kez geldiğim sözlüğe. ilk defa veda ederek gidiyorum.
he he biliyorum çokta penisinizdeydi, benim de değil zaten.
he he biliyorum çokta penisinizdeydi, benim de değil zaten.
ara sıra birbirimize laf atsakta karşılıklı olarak saygımızı hiç kaybetmediğimiz yazar. gitme dostum nevet...
Parası neyse verip ekşi sözlük hesabı aldı heralde.
bir yıldız daha kaydı...dedirten yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar