bugün

sevgili kişisinin en acımasız versiyonudur. asla kendisine verilen sevginin karşılığını vermez. seviyorum der ama aklı başka yerlerdedir. siz sevginizi çeşitli yöntemlerle ifade ederken o bambaşka şeylerden bahseder. size 5 kuruş değer vermez ama sonra ben ne yaptım ki der. karşısındakinin derdini anlayamayandır...üzüntü kaynağıdır.
kendisine verilen değeri hiçe sayan ; değer veren kişiyi bin pişman eden sevgili türüdür.
bir süre sonra artık can sıkmaya başlayan sevgilidir. sevgililiğini koruması pek uzun sürmeyecektir.
(bkz: nankör kedi)
(bkz: koynumda yılan beslemişim)
boynuz takmayı sever.
sevgili değildir aslında farkında bile olmadan aşkını satın almışsındır aslında satında alamamışsındır çünkü aşk satın alınamaz onunla ne yaptığını bilemezsin öyle saçma bir süreçtir.
acı çektirmekten zevk alır. aslında herşeyin farkındadır ama senin onu bu kadar sevmen ve köpeği olman zevk verir buda onun nankörlüğü azdırır.
kıymet bilmeyen, karşındakini sevdiğini sanan ama acı çektiren ne yaptın ki benim için bugüne kadar sorusuyla sürekli yaptığınız herşeyi görmemezlikten gelen, kendisi bir bok yapmayan sevgilidir.
kıymet bilmeyen sevgilidir. ne kadar iyi davranılırsa davranılsın beğenmez. sürekli başka ilişkileri örnek göstererek bezdirir insanı.
kedidir.
© copyright 2005 - 2026