bugün

/114
görsel
görsel
görsel
biraz da çok önemli bir şeyi unuttuğun hissine kapıldıktan hemen sonra neyi unuttuğunu hatırlamaktır.
herşeyden herkesten uzakta sevdiceğinle geceyi paylaşmak, kimbilir arka fonda da http://http://www.youtube.com/watch?v=BkxGDYwiDa8 çalar..
insan için en faydalı duygu. 2013 senesi itibariyle anladım ki "aşk" olmadan olmuyormuş. ben hayatımda bu kadar mutsuz olduğum zamanları hatırlamıyorum arkadaş. kalbimi dolduran insanlar hayatımdan çıkınca hiçbir zevk alamamaya başladım hayattan. tüm gün sıkkın sıkkın oturuyorum. sevebileceğim birini bulmam lazım, içimde bitmek bilmeyen bir sevgi kaynağı var ve harcamam lazım bir şekilde.
pirinç pilavı, imam bayıldı, cacık üçlüsünün yaşattıklarına mutluluk diyorum ben.
resmi çizilememiştir.
başkasının yüzünde ki gülümsemenin sebebi olmaktır sanırım.
huzurlu nefes almak!
sevdiklerini yanında hissetmektir...ailedir mutluluk. yaşamaktır mutluluktur. soğuk havada nefes almak gibidir mutluluk!
katlanılmaz olur bazen hayat... Yaşamak anlamsız gelir insana. ölmek istercesine nefret edersin dünyadan. o anda biri çıkar karşına, herşey değişir. tam mutlu oldum dersin, o da bırakıp gider seni. yeniden başa dönersin.
balondur.
mutluluk her zaman başkasının avuÇları arasında.
Insanın yaşamını biçine sokan duygudur.
sizi bilmem ama benim için mutluluk;
onunla birlikte sabah erkenden buluşup kabataş vapur iskelesinde ada vapuruna alınmış biletlerle sıcak çay ve simitleri harcamaktır,sonra adaya gidip kimsenin uğramadığı bir çimenlikte yan yana saatlerce uzanıp denizin mavisini gökyüzünün mavisiyle karıştırıp ona sarılmak,saçlarını okşamak,ve bunları yapma isteğidir.
Bence hayatın amacı olabilecek bir şey değil ama tanım yapmak gerekirse:
isteklerimizle elde ettiklerimiz arasındaki bağın kuvvetidir.
insana kendini iyi hissettiren, yüzüne koccaman bir gülümseme yerleştiren bir duygudur.

bu entry i eksileyen zeka özürlü özel mesaj atabilir mi?
yaşadığını hissettiren rüzgarın, saçlarının arasında dolanmasıdır.
Kendisinden asla kaçılamayacak duygu... Aslında hep oradadır.
gün içinde olanları anlatabileceğin birileri varsa o mutluluktur.
yaşamak için bir ihtiyaçtır.

yakalaması, araması zor kişiden kişiye farklı anlam ifade eden mesela orhan veli ye göre rakı şişesinin içinde aramaktır.
daima geçicidir.
hani bahardır ama daha havalar ısınmamıştır; hala mont giyilmektedir. uyursun gece. sabah kalktığında koskocaman bir güneş açmıştır, berrak bir gökyüzü vardır yukarıda. iki kuş uçar tepeden. o kuşlara bakarken yüzüne çarpan güneşin içini ısıttığını hissedersin ya.
işte o anki tebessümdür mutluluk.
size bu hissi yaşatabilen insanların yanınızda olmasıdır mutluluk.
Mutluluk bir duygudur. Küçük bir çocuğa çikolata aldığızda gözlerinde gördüğünüz parıltıdır mutluluk.
huzurludur insan.
fazla hassas bir duygu. dakikalar hatta saniyeler içinde değişebiliyor ama insan mutluyken değerini anlayamıyor maalesef.
© copyright 2005 - 2026