bugün
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi3
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- çü be3
- kurtar bizi müsavat16
- nervio17
- tanrı vs şeytan2
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kedi sidiği kokmak3
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- ellerim bos gonlum hos11
- aleksey batrakov4
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- askerde 200 metre atışı yapmak2
- atla gel şaban filminde şaban olmaması3
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- sozlukteki olum sessizligi2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- okan buruk12
- devran dönecek8
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- yazarlara gelen son mesaj2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- wilfried singo2
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- şener şen vs kemal sunal3
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- süleymancılar15
- ahmet baran yazgan10
- cin musallatı3
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü2
- pilav yapmak3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevilen kızın abi demesi3
- butlancıların birbirine girmesi5
- galatasaray14
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- bağlama büyüleri3
- bir şeyler söyle5
- victor osimhen18
- babaların acayip huyları5
- idam cezasının geri gelmesi6
- yedi büyük günah2
- sözlük yazarlarının doğaüstü güçleri2
- yaratılmışların en üstünü4
- garip başlıklar5
- nickli başlık açanlara pandik atılacak2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- alevi kızların alev alev yanması11
Acun' un ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız eşya nedir sorusuna cep telefonu diyerek beni krize sokan yarışmacıdır. Turuncu şortu ile birlikte bu yarışmaya damgasını vurmuştur. Kendisini severek izlemekteyiz. Kendisininin ikiz kardeşi için http://www.efooddepot.com...e__hypen__3_dot_52oz.html
o değil de hislerinin kuvvetli olduğunu bir kez daha ispatladı. şu ana kadar iki kere sms e kaldı ve ikisinde de;
- gitmeyecekmişim gibi hissediyorum.. dedi
ve gitmedi. gelince bana fal bakmaz mı?
- gitmeyecekmişim gibi hissediyorum.. dedi
ve gitmedi. gelince bana fal bakmaz mı?
Survivor'in bu aksamki bolumunde ada hayatina veda mi edecegi yoksa ada yasantisinin devam mi edecegi kesinlesecek yarismaci. Duygu ile smsteler su an. Umarim kalir ve bu zeki, cevik ve ahlakli yarismaciyi biraz daha fazla izleme sansina sahip oluruz.
Survivor 2013'te en samimi buldugum yarismaci.
Yarismanin taaa baslarinda ailesini cok sevdigini filan anlatmisti. Ben de sov yapiyor bu cocuk demistim; ama goruyorum ki dedigim laflari bir bir yutuyorum. Ciddi anlamda ailesine duskun, efendi bir cocukmus murat. Bulunmaz hint kumasi gibi. Boyle insanlarin neslinin tukenmeye basladigini dusununce ayri bir seviyorum kendisini. Yarismalarda oldukca basarili. Ustelik diger sevdigim yarismaci hilmi cem ile cok yakin arkadaslar. Umarim duygu'nun kotu emellerine kurban gitmez ve finale kadar kalir.
Ailesini tebrik etmek gerek bu arada bu kadar duzgun bir evlat yetistirdigi icin.
Yarismanin taaa baslarinda ailesini cok sevdigini filan anlatmisti. Ben de sov yapiyor bu cocuk demistim; ama goruyorum ki dedigim laflari bir bir yutuyorum. Ciddi anlamda ailesine duskun, efendi bir cocukmus murat. Bulunmaz hint kumasi gibi. Boyle insanlarin neslinin tukenmeye basladigini dusununce ayri bir seviyorum kendisini. Yarismalarda oldukca basarili. Ustelik diger sevdigim yarismaci hilmi cem ile cok yakin arkadaslar. Umarim duygu'nun kotu emellerine kurban gitmez ve finale kadar kalir.
Ailesini tebrik etmek gerek bu arada bu kadar duzgun bir evlat yetistirdigi icin.
james marsden' e acayip benzeyen survivorcu. James' in sarışın hali sanki. James daha yakışıklı bence ama bundan da banane.
Survivor da yarışanı futbolcu olanından daha meşhur sanki. Halbuki futbolcu olanı yerli gattuso olabilecek durumdaydı. Şimdi nerede bilmiyorum.
survivor'ı kazanmasını dilediğim tatlı ve karakterli insan. partideki şovuna hayran kaldım.
partideki şovu: http://www.acunn.com/vide...sinde-duygumurat-sov/4825
partideki şovu: http://www.acunn.com/vide...sinde-duygumurat-sov/4825
Bisey yapmadan dursa bile cekici bu adam ünlü olmasina üzülüyorum kendi acimdan.
adaya kilo vermek için gelen yarışmacı. kendi söyledi.
bu sezonu mersin idman yurdunda tamamlayan kısa boylu orta saha prescisi, emre belözoğluna tipi ve fiziği benziyor hatta onun teknik olmayanı diyebiliriz.
görsel
görsel
duygu'ya scrabble gibisin demesi güldürmüştür.
karekterli bir çocuk gördüğüm kadarıyla.
karekterli bir çocuk gördüğüm kadarıyla.
Yaptigi konsey konusmalari ve oyunlardaki yardim sever tavirlariyla haftaya adalarin birleseceginden unlulerle arayi iyi tutmaya calistigi anlasilmaktadir.
yememiş içmemiş kas yamış başka da bi bok yok.
Tekerlekli oyunu beceremeyince aglamakli ifadeyle bozok abisinden ve tum takimdan ozur dilemistir kendisi. Kiyamam yaeee...
çok iyi cem yılmaz taklidi yapabilmektedir kendisi..
http://www.acunn.com/vide...n-cem-yilmaz-taklidi/4241
http://www.acunn.com/vide...n-cem-yilmaz-taklidi/4241
Boyunun pek de uzun olmadigi ortada olan survivor Yarışmacisi. 1.70 filan herhalde
Karakteri filan gayet duzgun ( izledigimiz kadariyla) survivor yarismacisi. Anne ve ablasini cook seviyormus.
Annesini veya ablasini bu kadar seven biri esini nasil sever kim bilir? Cok sadik birine benziyor. Aramizda cok fazla yas farki olmasaydi gider bulur evlenirdim o adamla umarim elenmez ve uzun sure iLeriz yavrumu.
Annesini veya ablasini bu kadar seven biri esini nasil sever kim bilir? Cok sadik birine benziyor. Aramizda cok fazla yas farki olmasaydi gider bulur evlenirdim o adamla umarim elenmez ve uzun sure iLeriz yavrumu.
Futbolda harbiden basarili yarismaci. Toplari guzel kurtardi. Penaltilari iyi atti. Takimi boktan bunun yaaa... sonlara dogru sicti.
şu fotoğrafını gördükten sonra, eridiğim seksi mi seksi survivor yarışamcısı. seni tutuyorum bebeyim.
(bkz: boğa burcu erkeği)
görsel
(bkz: boğa burcu erkeği)
görsel
Yuzune yandan bakinca cok tatli bir burnu ve cok guzel dudaklarinin oldugunu fark ettigim, muthis fizikli survivor yarismacisi. Boyunun kac oldugu bilinememektedir. Yenir...
Karakteri filan da duzgun bayagi... umarim finale kalir...
Karakteri filan da duzgun bayagi... umarim finale kalir...
egolu olduğunu düşündüğüm zat! sürekli kaybettiği oyunlarda ortaya bir bahane atmaktadır!
bu arada fizik olarak gayet düzgündür!
bu arada fizik olarak gayet düzgündür!
bozok un yapması gerekeni küçük yaşına rağmen bu çocuk yapabilir.
takımı motive edebilir.
bu arada vücut iyi.
hırslı.
hayırlısı be gülüm
takımı motive edebilir.
bu arada vücut iyi.
hırslı.
hayırlısı be gülüm
bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri. kendisi de şöyle bir şeydir.
görsel
görsel
Şu an nerede olduğunu bilmemekle beraber büyük yazık etmiştir kendine. Ulan senin teknik direktörün ben olacağım var ya senden mükemmel bir ön libero çıkarmak için gecemi gündüzüme katar seni türk futboluna kazandırırım. Statta 2 maçını izlemiş biri olarak kendisinden harika bir artur vidal olabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim. 3-5-2 oynamak isteyecek bir takımın orta saha göbeğinde yırtıcı olarak oynatacağı en iyi yerli oyuncu. Mesela beşiktaş ta fernandes ve oğuzhan ın arkasında oynasa -necip i çok ama çok severim- ortaya türkiye ligi ni aşacak bir orta saha çıkar.
gaziantepspor' a geri dönmüş. tolunay kafkas' ın açtığı telefon dönmesinde etkiliymiş.
http://gaziantep27.net/ro...;exec=page&nid=194439
http://gaziantep27.net/ro...;exec=page&nid=194439
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar