bugün

battaniyem adlı şarkıları ile eğlendiren bedük'ün arkasında çalan grup.
(bkz: battaniyem)

(bkz: kırk karakter kırkının da kalbi kırık karakter)
Battaniyem ve çıbık şarkılarıyla bizi mest eden, diğer şarkılarınında güzel olmasıyla tek şarkılık grup olmadıklarını kanıtlayan müzik grubu.
sinir bozucu tipler topluluğu..o kadar! ama tuhaf olan ara ara izleme dinleme ihtiyacı duyuyor olmam. sevmiyosan izleme diyenleri duyar gibiyim ama yooook hem izlerim hem söylenirim..

bak yine açtım

-tipe bak allahım yarabbim...

(bkz: iyiyim ben)
matrax dinleyicileri ile fanları neredeyse eşit olan grup.

matrax dinleyen multitap'da dinliyordur. kesinlikle.

enerjik grup. yaşam enerjisi veriyor dinleyene.
ilk defa alem fm matraxta battaniyem şarkısını dinlediğim sonrasında çıbık şarkısını aynı yerden dinlediğim grup. şarkıları çok eğlenceli, sevdim, başarılı buldum.
Battaniyesi kareli olan grup.
Alternatif caz yapan gruptur. Dinleyince kendime geliyorum.
Şarkılarını sevdiğim gruptur . Özellikle baHtaniyem şarkısı çok hoşuma gidiyordu .
takım oyunu albümündeki çıbık şarkısıyla bağımlılık yapan grup.
Okunuşunu merak ettiğim grup. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor.
(bkz: kafamda deli sorular)
(bkz: multitap)
(bkz: multitep)
(bkz: maltitep)
(bkz: maltitap)
mahkum isimli manyak bir şarkıya sahip olan 4 kişilik grup. takım oyunu albümlerinin prodükleri de demet evgar imiş. ayrıca bu gece medya kralı'na konuk olacaklar. izleyiniz.
Geçen sikik bi yaz dizisinde ben anlarım çalıyordu. En az 5 yıllık şarkı ama multitap hala hak ettiği yere gelemedi, yazık lan..
''ben anlarım çünkü
en iyi ben tanırım seni''
yalın'ın aslında hüseyin, nev'in gerçekte nevzat, nez'in ise nezihe olduğu düşünüldüğünde solistinin muttalip olduğundan şüphelendiğim grup.
© copyright 2005 - 2026